Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τουρκικός Τύπος: " Αντιπυραυλική ασπίδα φτιάχνει η Τουρκία" - "Αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους"


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - «Αντι-γειτονικό σύστημα» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Akşam , η οποία γράφει πως η τουρκική κυβέρνηση έχει λάβει την απόφαση να θωρακίσει τη χώρα εναντίον των απειλών του Ιράν και της Ρωσίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Άγκυρα θα δημιουργήσει δική της αντι-πυραυλική ασπίδα στα....
ανατολικά της σύνορα τοποθετώντας αντιαεροπορικά συστήματα Patriot. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα από το στρατιωτικό συμβούλιο.

«Η τελεία στη μολότοφ» είναι το τίτλος της Sabah η οποία αναφέρει πως η εισαγγελία των Αδάνων θεώρησε τη βόμβα μολότοφ ως όπλο, και ζήτησε την κάθειρξη 20 ετών για τον 15χρονο που την πέταξε εναντίον των αστυνομικών. Παρόμοια απόφαση είχε λάβει και η εισαγγελία της πόλης Βαν.

«Αυξήσεις στους μισθούς 450.000 δημοσίων υπαλλήλων» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan που αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Ερντογάν δίνει μεγάλες αυξήσεις σε μερίδα δημοσίων υπαλλήλων. Στην Τουρκία ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων φτάνει τα 2 εκατομμύρια. Οι αυξήσεις που θα λάβουν θα κυμαίνονται από 123 έως και 723 λίρες δηλαδή από 50 Ευρώ μέχρι και 300 Ευρώ.
onalert



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι Καλα....αμα αποφασισει ο Βλαδιμηρος να κατηφορισει δεν σας σωνει ουτε ο μωχαμετης σας ο ιδιος ακομα και αν αναστηθει....!

sotulis είπε...

υπ΄όψιν ότι με τους Εβραίους είναι (παρασκηνιακά) σύμμαχοι..

Ανώνυμος είπε...

με patriot θα σταματησετε τη ρωσια????!!!!καλα τι πινετε εκει περα,φερτε και απο δω! αντε να προλαβετε κανα δυο πουτανιαριδες πυραυλους να ριξετε...