Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕ ΡΟΛΟ ΦΙΛΕΥΣΠΑΧΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ


«Οι πολίτες δεν αντέχουν νέους φόρους και περικοπές»«Οι πολίτες δεν αντέχουν νέους φόρους και περικοπές»

Πες μας πρώτα γιατί έκανες τα στραβά μάτια ωστε να φύγει ο Χριστοφοράκος. Μετά για τους εξοπλισμούς της siemens που βρέθηκαν στο γραφείο σου, και μετά για τις στενές σχέσεις με τους Τούρκους που βρίσκονται στην θράκη παράνομα. Και να μην ξεχάσω, για ποιο λόγο αποστράτευσες τον Γράψα;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Mωρή πόρνη, πώς καταδέχεσαι νά σέ φωνάζουν Ντόρα Μπακογιάννη, νά σέ γαμάει ο Κούβελος, άν μπορει ο μαλάκας,νά είσαι κόρη τού αρχιεγκληματία αποστάτη καί προδοταρά εβραίου τής μονεμβασιάς, νά έχεις μάνα τήν άλλη εβραία τήν μαμιδάκαινα νά. νά. καί νά τό παίζει!!! προδότρα καί φιλέυσπλαχνη!!!:Πώς γίνεται μωρή σκύλα; Ούστ, σούουούτ σκύλα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλεσπλαχνη μονο για την τσεπη της.

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα και τα Ντορο-κοπρό-σκυλα , που την περί τριγυρίζουν , την υπηρετούν και τώρα την γηροκομούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρέωση του Δήμου της Αθήνας (και κατ’επέκταση της χώρας ),για την σπαταλη των οικονομικων του ΥΠΕΞ ,τον ηθικό ξεπεσμό και το κατάντημα της Ελλάδας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

Η χώρα χάνεται και η φιλεύσπλαχνη Ντορό - κ-ω-λ-ό - γριά πολιτικονταραβερίζεται… η λαικά Ντορό-μαλακίζεται …

Ανώνυμος είπε...

Εκάς οι βέβηλοι !!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ;;;

Νομίζω ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά αντικαταστάθηκε και από την ξεδιαντροπιά και τη θρασύτητα.

Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να παραιτηθούν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και θέσεις), αντί να κρυφτούν στις βίλες των και στα αρχοντικά τους , έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μας λένε μαλακιές !!!.

Νομίζω ότι μεγαλύτερο βδέλυγμα από την Δρακουλοκόρη δεν έχει παραγάγει η πολιτική σκηνή της ΕΛΛΆΔΟΣ.

Είναι κατάντια για τον λαό μας να έχει τέτοια εκπρόσωπο “εκκωφαντικής” μετριότητας στη Βουλή.

Αγράμματη ,άεργη ,ανάλγητη, πάμπλουτη όμως και αχόρταγη …

Η σαβουροκ-ω-λ-ό-γρια δεν έχει οικονομικά προβλήματα, «αφού φρόντισαν γι' αυτό οι “Μηζοφοράκοι της από τις κοινωνικές σχέσεις" της ιδίας και της οικογένειάς της, όπως αυτή με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens».

Πέτυχες τίποτα κυράτσα μου τόσα χρόνια στην πολίτικη που θέλεις να έχεις και γνώμη τώρα στα γεράματα;

Βρε ουστ άπληστη...

Ανώνυμος είπε...

Ντόρα μην ξεχνάς.

Άριστη δημοκρατία είναι εκείνη που δεν επιτρέπεται στους πονηρούς να άρχουν...
(και δη στους άπληστους…).
(Πιττακός, ένας από του επτά σοφούς).

Η εδώ και 30-τόσα χρόνια πλήρης ατιμωρησία των δημόσιων και δημοτικών αρχόντων για σοβαρά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα οδήγησε στο σημερινό τέλειο ξεσάλωμα.

Η οικογένεια Μητσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή και αμείβεται από τα δημόσια ταμεία και όχι μόνον , επί μια εξηκονταετία.

Μας αφαίμαξαν ,μας διέλυσαν μας ξευτέλισαν …

Το πόθεν έσχες της οσίας φαμίλιας ξεχειλίζει από κτήρια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, μετοχές,τραπεζικές καταθέσεις,κτλ.

Είναι κοινό μυστικό ,αλλά ανομολόγητος ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε η τεράστια περιουσία και ο προκλητικός πλούτος της Όσιας Φαμίλιας του επιτίμου Φαταούλα …

Ήταν φυσικό και επόμενο, ως αποτέλεσμα μία ζωής, όπου το προσωπικό συμφέρον και η ιδιοτέλεια, είχαν κυρίαρχο ρόλο…

Το Ντορό-απόκομμα ΔΗ.ΣΥ. μπορεί να είναι δήθεν «νέο», αλλά τα πρόσωπα είναι παλιά υπόλογα και συνυπεύθυνα γιά το χάλι της Ελλάδας, σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

το τελευταίο πράγμα που είναι ικανή να κάνει είναι να νοιώσει οίκτο για κανέναν.
Ο ψυχρός υπολογισμός κάθε φράσης που εξαπολύει και κάθε πράξης στην οποία προβαίνει καταδεικνύει κομπιούτερ κατασκευασμένο και ικανό να εκτελεί μόνο αριθμητικές πράξεις.
Ωφέλεια και κέρδος.

Ανώνυμος είπε...

ντορα,εισαι η τελευταια που πρεπει να φερει γνωμηγια την πορεια της ελλαδας.κοιτα τα αισχη στην δικη σου οικογενεια.και ασε τα κροκοδυλεια δακρυα για την ελλαδα που χυνεις.τα δακρυα και τον πονο να τα κρατησεις για τον μπαμπα σου που και να τον θαψετε αφου τα τιναξει,τα κριματα που εχει κανει δεν θα τον αφησουν να λιωσει.στο χωριο μας ,στο νομο χανιων κρητης ο καταραμενος ο μπαμπας σου ηταν υπευθυνος για την εκτελεση δυο παληκαριων.τους καρφωσε στους γερμανους ο προδοτης.ο ενας ηταν θειος μου,26 χρονων λεβεντης.οποτε κρατα το στοματακι σου κλειστο και μην παριστανεις την πονοψυχη.γινεσαι ρεζιλι.

Ανώνυμος είπε...

Οταν εισαι αλητισα και προδοτικο κατασκευασμα ετσι μιλας:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63589941

Και κάπως ετσι καταληγεις:

http://www.probertencyclopaedia.com/A_GALLOWS.HTM

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λετε αυτη καταφερε να εκλεξει το γιο της στο Καρπενησι (αυτοδιοικηση), σαν πρωτο βημα για την εξ-κλογη του ως βουλευτού. Βλεπετε εξεφρασθη ο "κυριαρχος" λαός δια της ψηφου του!!! Πουληθηκε δηλαδη....διοτι ο κος Μπακογιάννης Jr ουτε απέξω απο το Καρπενησι δεν ειχε περασει.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αγανακτισμένος...

Γιατί παρακολουθώ ανελλιπώς την “Ζωή της Nτόρας ”, αλλά έχασα τα καλύτερα επεισόδια της δικής μου ζωής...

Είμαι αγανακτισμένος...

Γιατί κάθε βδέλλα, ανεψιός του θείου του,.. γιος της μάνας του,.. κόρη του πατέρα της, που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, είναι γατζωμένοι στο σβέρκο μου και μου ρουφάνε το αίμα...

Είμαι αγανακτισμένος...

Γιατί όλοι αυτοί οι έμμισθοι πολιτικοί τσάτσοι των “αγορών” θέλουν ντε και καλά να με σώσουν... ζωντανό ή νεκρό ...

Είμαι αγανακτισμένος ...

Γιατί οι Γιωργάκηδες, οι Κωστάκηδες, οι Ντορούλες και οι Αντωνάκηδες θα πουλήσουν την Ακρόπολη στους Γερμανούς και εγώ δεν αξιώθηκα ακόμη να την επισκεφτώ!..

Είμαι αγανακτισμένος...

Γιατί όλοι στο σπίτι με λένε μαλάκα που δεν αξιώθηκα ποτέ να τους φέρω μια μίζα,.. έτσι για δείγμα...

Είμαι αγανακτισμένος!..

Γιατί ακόμη φοβάμαι τους μαφιόζικους εκβιασμούς τους και δεν τους παίρνω με τις πέτρες...

Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανίων,) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις την Ελλάδα με την Δημοκρατική Συμμαχία και τα δημοσυντήρητα αρπαχτικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,Η ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.

ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ .

ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ,ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ …ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΩΝ ,ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ,ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΖΕΝΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ... Η ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ...

ΣΩΣΟΝ ΑΘΛΙΕ ΜΗΤΣΟ-ΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ…