Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή κόλαφος αναγνώστριας στη Νανά Μούσχουρη!



«Κυρία Μούσχουρη,

Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σας μόνον όσον αφορά το σκέλος της ευθύνης των πολιτικών μας, αν κι εσείς δεν ανήκατε στο ίδιο συνάφι. Το γεγονός ότι έχουν περάσει κάποια -όχι πολλά- χρόνια από τον καιρό που εκπροσωπούσατε τη χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο, δε σας απαλλάσσει από την προσωπική σας ευθύνηγια όλα αυτά που επί σειρά ετών γίνονται στη χώρα μας για να φτάσουμε σήμερα εδώ που είμαστε, ούτε σας καθαγιάζει και πολύ περισσότερο δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς.


Κατά την προσωπική μου άποψη για τη σημερινή μας κατάντια ευθύνονται όλοι, μα όλοι οι πολιτικοί, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς σας, που μεθόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια την αποβιομηχάνιση της χώρας, που συμφώνησαν και συνέπραξαν στις επιδιώξεις των Ευρωπαίων εταίρων μας, προκειμένου να σταματήσει η γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, που μοίραζαν τις επιδοτήσεις χωρίς κανέναν έλεγχο, για ψηφοθηρικούς λόγους, που δε νομοθέτησαν ποτέ ένα δίκαιο και αυστηρό για όλους φορολογικό σύστημα, που καταχράσθηκαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και για ένα πλήθος ακόμη αδικήματα, για τα οποία, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, είναι ένοχοι, μηδέ της αφεντιάς σας εξαιρουμένης, εσχάτης προδοσίας. Διότι μεθόδευσαν βάσει σχεδίου και κατάφεραν να μας καταστήσουν υποτελείς στους φίλους σας τους Γερμανούς!

Οι φίλοι σας λοιπόν οι Γερμανοί, κυρία Μούσχουρη, θα έπρεπε να πλένουν το στόμα τους οταν μιλάνε για τη χώρα μας, μια που την κατέστρεψαν ολοσχερώς στον πόλεμο, όπως ίσως γνωρίζετε, και ακόμη χρωστάνε να πληρώσουν τις αποζημιώσεις…, έχουν βρει στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο καταναλωτικό κοινό για να πουλάνε τα προϊόντα που παράγουν (απο υποβρύχια που γέρνουν μέχρι καρφίτσες – μια που εμείς πλέον δεν παράγουμε τιποτε) κι έτσι διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους, ενώ στην Ελλάδα τα ποσοστά της ανεργίας χτυπάνε κόκκινο και τέλος μας δανείζουν τα χρήματά τους με υπέρογκα επιτόκια και εισπράττουν μια χαρά τους τόκους. Δεν κατάλαβα λοιπόν, τι ακριβώς είναι αυτό που τους εξοργίζει;

Από την άλλη μεριά έχω να σας πω οτι ανάμεσα στους ‘Ελληνες που με τόση ευκολία κατηγορείτε, υπάρχουν και κάποιοι και είναι πάρα πολλοί, που ξέρουν πάρα πολύ καλά να πληρώνουν και να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους, κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν τους φόρους τους μέχρι κεραίας, πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές στο ακέραιο και κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε περίθαλψη, ούτε σύνταξη. Και όλα αυτά, χάρη στην πολιτική που ασκήθηκε τα τελευταια χρόνια σ΄αυτή τη χώρα και την οποία και εσείς υπηρετήσατε.

Για όλους τους παραπάνω λόγους μία απάντηση έχω να σας δώσω: ΝΤΡΟΠΗ!!!

Μια αναγνώστρια»



πηγη
Κάνε για να προλάβεις το μακελειό!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H κ. Mούσχουρη ήδη από τις αρχές του 2010, πριν ακόμα μπούμε στο μνημόνιο, αρνήθηκε όλη τη σύνταξη ευρωβουλευτή που έπαιρνε, από μία χώρα που χρεοκόπησε. Θα μου πείτε, ότι δεν είχε ανάγκη τα χρήματα. Ναι, αλλά δείξτε μου κάποιον άλλο βουλευτή ή συνταξιούχο πολιτικό στην Ελλάδα που να το έχει κάνει. Κανείς !!!!! Τουναντίον και τη σύνταξη παίρνουν και αναδρομικά ζητάνε. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε όνοματα, είναι πολύ γνωστά. Μη πέφτετε θύματα επιλεκτικής και προβοκατόρικης πληροφόρησης δημοσιογράφων.

Ελένη Π.

Ανώνυμος είπε...

T'arnh8hke na glytwsei kai kana foro.. ase mas re Elenh p. na poume..

o xwros o kallitexnikos..
auto ton kairo OFEILEI... NA ANTIDRASH
kai na boh8hsei ton LAO !!!

Giati mono autos o xwros exei BHMA na milhsei !

as enw8oun loipon.. osoi 8eloun
kai mazi me ton kosmo.. na deis ti 8aumata ginontai..

(EIDES posh aphxhsh eixe auth h apex8hs kai prodotikh dhlwsh.. ths Nanas ? )...

Fantasou to, anti8eta.. me pollous Ellhnes ksenous kallitexnes kai paaaaaaaara poly LAO..
s'ena ksefreno party... PTWSHS ths Katox.Kybernhshs !


ANTE KALHMERA - KSYPNATE !