Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ...


Γράφει η Σάρα Πέρες
(από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι)
Δοξάστηκε κρυβόμενος ο φοβερός συνδικαλιστής Νίκος Φωτόπουλος. Την ώρα που η φασιστική συγκυβέρνηση Παπαδήμου εκβιάζει μέσω της ΔΕΗ για την πληρωμή του χυδαίου χαρατσιού, ο τζάμπα μάγκας Φωτόπουλος, εξήντλησε την επανάστασή του...
σε μια βόλτα με το περιπολικό. Εύγε ρε γίγαντα της αντίστασης.
Από την άλλη ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, αυτός ο σιωπηλός προστάτης των τραπεζών, επιμένει να διατηρεί το φασιστικό χαράτσι Βενιζέλου σε άμεση σύνδεση με το λογαριασμό ρεύματος.

Ακόμη κι όταν ο Γερμανός επίτροπος ενέργειας δηλώνει ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο, ο ιεραπόστολος των τραπεζών Λουκάς Παπαδήμος κάνει τον Μεξικανό.
Καλά φρουρούμενος από φασίστες και ζάπλουτους υπουργούς, εξακολουθεί να εκβιάζει τους πολίτες με το αγαθό του ρεύματος.
Στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ αντανακλάται η χυδαιότητα και η υποκρισία της πολιτικής εξουσίας του τόπου. Και κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων. Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Έρμαιο του Βενιζέλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο αμοραλισμού απέναντι στους πολίτες. Κι αυτές τις επιλογές του θα τις πληρώσει ακριβά. Ήδη οι κραδασμοί που προκάλεσε ο Χρυσοχοίδης θα έχουν συνέχεια ώσπου αυτό το κόμμα των Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου-Χριστοδούλου-Βενιζέλου να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.
Είναι πολιτικό θράσος ο υπουργός του χαρατσιού Βενιζέλος, ο πολιτικός που κρατικοποίησε την Proton Bank-τα πιο πρόσφατα ανδραγαθήματά του-να φιλοδοξεί να πάρει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσει τη χώρα. Είναι θράσος που ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Από την άλλη εκλιπαρούμε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει σ’ ένα σημείο τις κωλοτούμπες ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε μαζί του. Τον καλούμε να αφήσει τις παπαριές για οικονομικά ασθενείς. Αυτό το χαράτσι είναι αντισυνταγματικό, άρα χουντικό και φασιστικό. Άρα πέρα από απάνθρωπο είναι και προιόν της κατάλυσης του Συντάγματος. Οδηγεί επίσης στην κατατρομοκράτηση των πολιτών και στην ψυχική τους εξόντωση. Η διαφορά του από τους φούρνους του Άουσβιτς είναι ότι ακόμη δεν μας καίνε, αλλά εκεί θα φθάσουν αν τους αφήσουμε. Κι ενώ είναι όλα αυτά ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, δεν βγάζει άχνα. Άρα συμφωνεί. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι μας περιμένει.

Αναζητούμε τον Σαμαρά πίσω από τη σκιά του Ανδρέα Ψυχάρη, πίσω από τα 15 εκατ. εμβόλια που παρήγγειλε ο Αβραμόπουλος όταν ήταν στις δόξες του, πίσω από τους ευρωπαικούς έρωτες του Δήμα, πίσω από τον ανύπαρκτο σύμβουλό του επί των Οικονομικών, ο οποίος προφανώς αναπνέοντας στη σκιά του Βενιζέλου συμφωνεί με τη σύνδεση του χυδαίου χαρατσιού με τη ΔΕΗ.
Σε εκλιπαρούμε Σαμαρά σταμάτα για λίγο στην 70η κωλοτούμπα ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε. Μείνε πιστός, έστω για μια μέρα, σε μια δήλωσή σου.

Μια μέρα μόνο...
Καλούμε επίσης τον οικονομικό συντάκτη του Μέγκα Γιώργο Παππού, να πάψει να είναι σκουλαρικάτο παπαγαλάκι του υπ. Οικονομικών και να μας επαναλαμβάνει ότι οι Έλληνες συντεταγμένα πληρώνουν το χαράτσι για να δημιουργήσει κλίμα.
Καλούμε τον Γιώργο Παππού, να σταματήσει γιατί δεν είναι μακριά η μέρα που οι οθόνες του καναλιού του θα βγάζουν παρόμοιες κραυγές απόγνωσης των εργαζομένων, αντίστοιχες μ’ εκείνες του Άλτερ, ένα κανάλι που όσο ήταν στα πολυδανεισμένα ντουζένια του κανείς εργαζόμενός του, δεν σκέφτηκε να πει «σταματήστε ρε, τι σκουπίδια ταίζουμε τον κόσμο;»
Σοβαρέψου Γιώργο Παππού, γιατί εδώ που είμαι θάρθεις.
Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Μεξικανό Παπαδήμο να αποσυνδέσει την πληρωμή του χαρατσιού από το λογαριασμό της ΔΕΗ. Διαφορετικά ας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και ο ίδιος της συνέπειες της κατάλυσης του Συντάγματος.
Κάποιοι χουντικοί σαπίζουν ακόμη στον Κορυδαλλό κι αυτοί δεν είχαν σκεφθεί να πάρουν ένα τέτοιο φασιστικό μέτρο.
Αυτό που μένει στη κυβέρνηση του Μεξικανού Παπαδήμου είναι να φορολογήσει ακόμη και το βρόχινο νερό που θα μαζεύουν οι πολίτες για να ξεδιψάνε (δες την ταινία «Ακόμη και η Βροχή» που δείχνει τι έγινε στη Βολιβία) όταν η Goldman Sachs ζητήσει να μπει χαράτσι και στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.
Το χαράτσι της ΔΕΗ είναι από ηθικής άποψης εξίσου φασιστικό με τους φούρνους του Άουσβιτς. Και κάτι για μας τους πολίτες. Υπήρξαν πολλοί Γερμανοί που ισχυρίστηκαν τότε ότι οι Εβραίοι δεν αντιστάθηκαν επειδή φοβόταν ο καθένας για τη ζωή του: «Αρκούσαν 4 Γερμανοί ένοπλοι να οδηγήσουν στα κρεματόρια εκατοντάδες Εβραίους…»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Έλληνα, αδελφέ μου.

Έχεις τεράστια αγωνία για το που βαδίζουμε ως έθνος και κράτος και απορείς το πώς βρέθηκες σε τέτοιο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.
Αναρωτιέσαι πως αιχμαλωτίστηκες τόσο εύκολα από τόσο «χαμηλής ποιότητας» πολιτικούς, που όσο εσύ κανάκευες και ψήφιζες τόσα χρόνια, αυτοί «γλυκά-γλυκά» σε αλυσοδένανε και ξεπουλούσανε εσένα και τη χώρα σου .
Τώρα πια κατάλαβες ότι είναι όλοι σχεδόν απατεώνες και μαριονέτες αλλά τώρα δεν έχεις τρόπο να τους διώξεις και σπάς το κεφάλι σου, πότε και πώς θα γίνει κάτι τέτοιο.
Απορείς πώς, με το «έτσι θέλω», χωρίς να ερωτηθείς και τελείως πραξικοπηματικά να σε κάνουν κουμάντο πια οι τραπεζίτες…
Λες τώρα, ότι πρέπει γρήγορα να απαλλαγείς από αυτούς και περιμένεις με λαχτάρα πότε θα έρθει η ευκαιρία για κάτι τέτοιο…

Θέλω να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απαλλαγείς από την χούντα των Τραπεζιτών και των λοιπών τυράννων σου «ούτε με σφαίρες»!...
Δεν έχεις τέτοια δύναμη από μόνος σου.
Εξάλλου είναι και απολύτως δίκαιο που επέτρεψε ο Θεός να σε κυβερνάνε τραπεζίτες και πολιτικοί απάνθρωποι, ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες.

Διαφωνείς μήπως;

Αν τυχόν διαφωνείς, τότε να σου θυμίσω ότι πρώτα εσύ αδελφέ μου πραξικοπηματικά, εκθρόνισες από την καρδιά σου και την ύπαρξη σου, τον Θεό σου και επέτρεψες να θρονιαστεί μέσα σου η αγάπη για τον εαυτό σου και το συμφέρον σου μόνο!.
Αφού λοιπόν έφτασες στο σημείο, την καρδιά σου να την εξουσιάζει η αγάπη για τα λεφτά και το προσωπικό σου συμφέρον, τότε, τί πιο δίκαιο από το να έρθει και η ώρα να σε εξουσιάζουν οι τράπεζες;
Γιατί ενώ ο Θεός σου, σε εξαγόρασε από τον διάβολο και την αιώνια κόλαση με λύτρο το Πανάγιον αίμα του και ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ,
γιατί ενώ θα έπρεπε την καρδιά σου και την ζωή σου να την γεμίζει Αυτός που σε έπλασε και σου έδωσε ζωή και σε αγαπάει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ,
γιατί ενώ έπρεπε να είσαι συνεχώς απείρως ευγνώμων στην Αγία Τριάδα
που από γενέσεως κόσμου σε προορίζει, ενώ δεν το αξίζεις, να γίνεις ΚΑΤΑ ΧΑΡΗΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!!! και να σε βάλει στο Παράδεισο να απολαμβάνεις ΑΙΩΝΙΑ αγαθά,
γιατί ενώ έπρεπε να είσαι συμπονετικός και συγχωρητικός στον συνάνθρωπο σου και να αυξάνει στη καρδιά σου η Αγάπη,
γιατί ενώ έπρεπε να προσέχεις όσο μπορείς να μην πικραίνεις τον Θεό αλλά αντίθετα να του δίνεις ικανοποίηση με την τίμια ζωή σου,
γιατί ενώ έπρεπε να πολεμάς τον καταστροφικό εγωισμό σου και να φροντίζεις για την σωτηρία της ψυχής σου και των άλλων γύρω σου,
γιατί ενώ ο χρόνος ζωής εδώ κάτω στη γη σου δίνεται από τον Θεό για να πλουτίσεις σε «καλά έργα» και να ετοιμασθείς για την μεταθάνατον Ζωή,την αιώνια Ζωή…,
εσύ Έλληνα… έκανες Θεό σου, την πλεονεξία, τον εγωισμό σου, την κοιλιά σου, το χρήμα, τις σαρκικές απολαύσεις και ηδονές, καταλήγοντας έτσι, φυσικότατα θα λέγαμε, να σε κυβερνάνε άνθρωποι της ιδίας ποιότητος με το «αόρατο μόρφωμα» που έκανες μέσα στη ψυχή σου.
Και περιμένεις τώρα τη βοήθεια του θεού να σε βγάλει από το αδιέξοδο που έχεις μπλέξει αλλά χωρίς να κάνεις και τίποτε που

Ανώνυμος είπε...

να ελκύσει και να συγκινήσει τον Θεό.
Χωρίς να κάνεις και «σπουδαία πράματα» για να αλλάξεις σαν άνθρωπος.
Απλά περιμένεις τη βοήθεια «της Αθηνάς» αλλά χωρίς το «χείρα κίνει»,
που πρωτίστως είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ μας.
Μετάνοια η οποία εκδηλώνεται πρώτα με την ειλικρινή παραδοχή των σφαλμάτων μας και των αμαρτιών μας μέσω της προσευχής μας στο Θεό, και που κατόπιν σφραγίζεται κάτω από το πετραχήλι του Πνευματικού όπου παίρνουμε πλήρη άφεση όλων των κακών που διαπράξαμε.
Έμπρακτη Μετάνοια, που σημαίνει μια σταθερή απόφαση να πολεμάς, με τη βοήθεια του Θεού, τον «κακό σου εαυτό και τις κακές σου συνήθειες» που σου στέρησαν το «φώς του Νοός σου», που σου στέρησαν όλα τα χαρίσματα και τις δυνάμεις του Αγίου Πνεύματος που έλαβες κατά το Άγιον σου Βάπτισμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε σε δρόμους και αποφάσεις στη ζωή σου «πλήρους σκοτισμού», καταστρέφοντας έτσι μαζί με τον εαυτό σου το μέλλον της χώρας σου, το μέλλον των παιδιών σου και των γενεών που θα έρθουνε !

Έμπρακτη Μετάνοια που θα σε συμφιλιώσει πλήρως με τον Θεό σου και Σωτήρα σου Ιησού Χριστό και θα σε επαναφέρει στο Μέγα προνόμιο και χάρισμα, να είσαι υιοθετημένος υιός του Παντοκράτορος Θεού και συγκληρονόμος της επουρανίου και αιωνίου Βασιλείας Του.

Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις συμπατριώτη μου Έλληνα μπορούμε να έχουμε ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την εφιαλτική αυτή κατάσταση που βιώνουμε ως άνθρωποι και ως έθνος και να διώξουμε από πάνω μας τυραννικό αυτό καθεστώς.
Για να έρθει η βοήθεια του Θεού πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από την τυραννία του κακού εαυτού μας !!!
ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.
Αυτοί ειδικά που ειρωνεύονται τους Χριστιανούς για την πίστη τους περί άνωθεν βοήθειας και «πιπιλίζουν συνεχώς την καραμέλα» ότι αν δεν κάνουμε κάτι εμείς μα μην περιμένουμε τίποτε από κανένα Θεό,
τους επαναλαμβάνουμε ότι,
ακόμη και αν μαζευτεί όλος ο Ελληνικός λαός, ότι ενέργειες και αν γίνουνε (χωρίς την άνωθεν βοήθεια που ειρωνεύονται)
θα είναι της ίδιας αποτελεσματικότητας με μια τρύπα στο νερό.
Αυτοί πάλι που ζουν σε φανταστικούς κόσμους και περιμένουνε βοήθεια από την ομάδα Ε, τους ΕΛ, τους εξωγήινους, τα στρούμφ, τον μπαρμπα- μυτούση και τις λοιπές «υπερφυσικές δημοκρατικές δυνάμεις»,
τους παρακαλώ να προσπαθήσουν με προσευχή και ταπείνωση να έλθουν εις «γνώσιν Αληθείας» και με την βοήθεια του Θεού να απαλλαγούν της φοβεράς αυτής πλάνης που θα τους στείλει συστημένους στην υπαρκτότατη κόλαση μόλις πεθάνουν.

Φιλεύσπλαχνε Θεέ μας, Ιησού Χριστέ, δείξε μας έλεος και κάμε το θαύμα σου,
όπως γεννήθηκες στη Βηθλεέμ γλυκύτατο μας Θείο Βρέφος, να γεννηθείς και μέσα στις καρδιές των Ελλήνων και να μείνεις εκεί για πάντα!...
ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπένυ μας << μέγας >> δικηγόρος
αλήθεια σας το λέω μέγας παπαρολόγος
εγύρησε εν μια νυκτί
κ'έγινε οικονομολόγος .

Και να που αποφάσισε την
Ελλάδα μας να σώσει
και μας όλους τους Έλληνες
να μας ... παραχώσει .

Τον έπιασε το πατριωτικό
και έβγαλε φιρμάν ι
όποιος δεν θέλει και δεν μπορεί
να πάει να πεθάνει .

Εγώ το αποφάσισα
μεράκι τό'χα πάντα
μπροστάρης να είμαι κάποτε
να κάνω και λεζάντα.

Να μοιάσω τον Αλέξανδρο
και τον Καραϊσκάκη
και να γυρίζω τις νυχτιές
και στου Καραμπουρνάκι .

Ακούστε εδώ ωρέ Έλληνες
εγώ ήρθα να σας σώσω
και τον βραχνά της πτώχευσης
να σας τον εμπεδώσω.

Αυτοί εδώ η δεξιά είναι
μια πόλη στείρα
μάνα μας κλέψαν το τρακτέρ
κ'έμεινε η φρέζα χήρα .

Μόνο με το Πασόκ
και εμέ μέγα οικονομολόγο
άσπρη μέρα δεν θα΄ρθει σε
τούτο εδω τον τόπο .

ΣΩΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ω ναι και σε εμάς ο κύριος Υδατοσυλλέκτης Παπακωσταντίνου
και ο μεγαλοοικονομολόγος -αντισυνταγματολόγος ο Μπένι
έκλαψαν
τόόόσο κλάμα
που έβαλαν μετοχές στην DIANA με τα χαρτιά υγείας γιατί χ@στηκαν στα γέλια οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ .

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

300 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
300 ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
που 300 να είναι και οι ώρες τους .

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν