Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ.


Στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Εθνικής Αμύνης εδώ και κάποια χρόνια μετά απο πρωτοβουλία ενός ιδιώτη, δεσπόζει στην πρόσοψη του συγκεκριμένου κτηρίου το άστρο της Βεργίνας με τη φράση ''Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ''.

Το κεντρικότατο αυτό σημείο είναι...

απο τα τελευταία της Θεσσαλονίκης τα οποία δίνουν μια ελπίδα στο μέσο Θεσσαλονικιό ότι το θέμα της Μακεδονίας μας δεν ξεχάστηκε και ταυτόχρονα είναι μια τονωτική ψυχολογική ένεση για την χαμένη περηφάνιά μας.

Πριν λίγες μέρες όμως άγνωστοι ανέβηκαν στην ταράτσα του κτηρίου και έριξαν μπογιά, με αποτέλεσμα να ...''βεβηλωθεί'' το μήνυμα που αντιπροσωπεύει όλους τους Μακεδόνες Έλληνες.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει το κτήριο και ποιος πήρε την ευγενική πρωτοβουλία να ανεγερθεί η συγκεκριμένη επιγραφή.

Ευχόμαστε όμως να καθαριστεί και πάλι το συντομότερο δυνατό και να συνεχίσει να δίνει μια μικρή ανάταση του ηθικού για όλους όσους περνούν καθημερινά απο το συγκεκριμένο σημείο.

el-democracy.blogspot.com




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι-νέα, φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από τον τουρκικό και σλαβικό ζυγό. Ξεκινήστε μια εκστρατεία, επικοινωνήστε με άλλα πατριωτικά ιστολόγια, όλοι να αναρτήσουμε σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας, δίπλα δίπλα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μπορεί να γίνει ο κόλαφος του εθελόδουλου και ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος που ξεπουλάει την πατρίδα μας. Οικονομίες ξαναχτίζονται, εργασιακά δικαιώματα ξανακερδίζονται, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ δεν λειτουργεί έτσι.

Sporos είπε...

Το κτίριο ανήκει στην Εκκλησία και μάλιστα σε κάποιον όροφο υπάρχουν και τα γραφεία της οικονομικής της επιτροπής.Αυτή άλλωστε έδωσε και το κονδύλι ώστε ολόκληρο το κτίριο να υποστεί ανακαίνιση πριν 3 περίπου χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

κρεμασμα σε οποιον το εκανε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΛΩΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

να του κοπουν τα χερια