Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δεν είναι αστείο όταν...


 Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ;

2 σχόλια:

JEY είπε...

Εννοείται.Στα αρχίδια μου αν θα χρεωκοπήσει το έκτρωμα που βαφτίζουν χώρα οι κυβερνητικοί προδότες.
Χώρα είναι όλοι οι έλληνες εργαζόμενοι που δουλεύουν ,σπουδάζουν ,πηγαίνουν φαντάροι.Δεν κλέβουν ,έχουν ήθος και αρχές.'Ολα αυτά που χαρακτηρίζουν τους έλληνες.
Αυτοί δε θα χρεωκοπήσουν ποτέ.Οκόκκαλης ,ο Ψυχάρης,ο μπόμπολας,ο μητσοτάκης και τα υπόλοιπα λαμόγια να πάνε να γ.....ν μαζί με την κωλοευρώπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση αυτή μάλλον προέρχεται απο άνθρωπο που όλη μέρα την περνάει στον καναπέ, στο καφέ, στις βόλτες. Σε άνθρωπο που δέν σκέφτεται τίποτε άλλο απο την πάρτη του και την τσεπούλα του. Ποτέ του δέν ενδιαφέρθηκε για τον γείτονα, για τον αδελφό του. Μόνο η πάρτη του. Ωχ αδερφέ, ΕΓΩ να περνάω καλά και να βγάζω χρήματα και δέν γ***ούνται οι υπόλοιποι...Τί με νοιάζει εμένα εάν θα πάρουν οι γερμανοί την Κρήτη, ΕΓΩ να περνάω καλά. Τι με νοιάζει εμένα εάν οι σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη; ΕΓΩ θα πηγαίνω στη Λάρισα. Τί με νοιάζει εμένα εάν η γριούλα απέναντι παίρνει το μήνα 180 ευρώ κι έχει να πληρώσει 500 στο χαράτσι; ΕΓΩ να μήν πέσω στα 200 ευρώ. Σάμπως θα πολεμήσω για αυτή τη χώρα; ΕΓΩ θα είμαι στο καφέ και θα σχολιάζω αυτούς που πολεμούν για να είμαι ΕΓΩ ελεύθερος. Ετσι είναι. ΕΓΩ είμαι μάγκας και ξύπνιος κι εσείς είστε όλοι ηλίθιοι...ΕΓΩ εχω δίκιο κι εσείς όλοι άδικο. ΕΓΩ να μήν χάσω την ευκαιρία να αγοράσω τη νέα τηλεόραση 6544 ιντσών για να βλέπω μέγκα και σκάι.

ΠΑΡΑΣΙΤΟ! Και μάλλον πασοκτζής...