Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνας το χρυσό αγόρι του τζούντο στην Αυστραλία


Έλληνας το χρυσό αγόρι του τζούντο στην ΑυστραλίαΕίναι μόλις 18 ετών, αθλητής του τζούντο, έχει σαρώσει τα βραβεία και φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στην Βραζιλία.

Λέγεται Περικλής Παπαδημητρόπουλος, πρώην μαθητής του Alphiongton Grammar και νυν φοιτητής, που τώρα ετοιμάζει τις αποσκευές του για να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο που θα γίνει στο Κάρντιφ της Ουαλίας από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου.


Από εκεί θα μεταβεί στο Παρίσι για το Γκραντ Σλαμ του Τζούντο στις 4 και 5 Φεβρουαρίου.
Ο Περικλής αισιοδοξεί να επιστρέψει στην Αυστραλία με μετάλλια και διακρίσεις.

Ήδη στο ενεργητικό του ένα χρυσό μετάλλιο και ένα χάλκινο ενώ είναι και πρωταθλητής Βικτορίας.
Παράλληλα, κέρδισε και μια σημαντική υποτροφία 20.000 δολαρίων για να βελτιώσει τις επιδόσεις του ενώ είναι βέβαιο πως θα γίνει δεκτός και στο Australian Institute of Sport.

Οι ειδικοί μιλάνε για μεγάλο ταλέντο που θα αφήσει «εποχή». Για την ώρα, ο Περικλής Παπαδημητρόπουλος δεν μιλά. Απλά προπονείται για να διακριθεί στην Ευρώπη αλλά υποσχέθηκε να μας μιλήσει μετά την επιστροφή του.

Δεν κρύβουν όμως την υπερηφάνεια τους για τα έως τώρα επιτεύγματά του οι γονείς και οι παππούδες του που είναι βέβαιοι πως στο πρόσωπό του βλέπουν ένα μελλοντικό παγκόσμιο πρωταθλητή.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Νέος Κόσμος – Αυστραλίας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στο Ελληνοπουλο αυτο. Στις ειδησεις των καναλιων στην χώρα μας ποτέ δεν αναφερουν τετοια. Ηττοπαθεις, ημιμαθεις και προδοτες οι καναλαρχες, υπακουουν στο σιωνιστικο συστημα της εξαφανισης του ελληνισμου.