Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κανέλλη: Αισθάνομαι μ.......ς (το ίδιο και οι εργαζόμενοι από το Νέμεσις, που τους άφησες απλήρωτους) [ΒΙΝΤΕΟ]


Έχει το θράσσος να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να το παίζει υπερασπιστίς των εργαζομένων. Η "bold and beuatiful" (τρομάρα της), Λιάνα Κανέλλη, που για να θυμίσουμε στους νεότερους την είχε κάνει (ούσα παρουσιάστρια και βουλευτής του ΚΚΕ) όταν ο Ανδρουλιδάκης λουκέτιαζε το Tempo. Είναι η ίδια που έχει αφήσει απλήρωτους πολλούς απ' όσους εργάστηκαν στο Νέμεσις, το περιοδικό της και τώρα βγαίνει να πει ότι αισθάνεται και μ........ς από πάνω...


μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου. Δηλαδή, κυρία Κανέλλη, οι πρώην εργαζόμενοί σου και ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, πώς πρέπει να αισθάνονται; Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι η αθυροστομία συνοδευόμενη από λεκτική ευφράδια, δεν αποτελεί προσόν αλλά ίσως χαρακτηριστικό επαγγελματία απατεώνα, που υπό τον μανδύα του φιλέσπλαχνου εργατοπατέρα (ή εργατομάνας) μπορεί να διαχειρίζεται πολιτικά καταστάσεις προς ίδιον όφελος.

Κατά τα άλλα, καμαρώστε ακόμη μία... επαναστατική τηλεοπτική εμφάνιση.


Κανέλλη: Αισθάνομαι μ...κας by babisflou

planet-greece

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αντι-νέα ως δεκανίκι της ακροδεξιάς πολύ καλά καμουφλαρισμένο συνεχίζει την αντικομμουνιστική προπαγάνδα του και όλως τυχαίως ξανάνοιξαν τα σχόλια,ένα πράγμα σαν τον Πάγκαλο με τις κατηγορίες για το ΚΚΕ έχετε γίνει ,δεν μπορεί να κατηγορήσει μόνο τους μπουμπούκους,αλλά πρέπει, εκτός από τις φορές που λασπολογεί την αντιπέρα όχθη όταν κατηγορεί μπουμπούκους να το κάνει έντεχνα πετώντας και αντικομμουνισμό .Κρίμα για το μπλογκ εμπνέετε φανατισμό από το ύφος γραφής σας

Ανώνυμος είπε...

και μην προσπαθείτε να μιμηθείτε την λεκτική της ικανότητα,γιατί σας έχει για πλάκα και θα γελιοποιηθείτε

όταν κάποιος της αριστεράς μιλά για τα εργατικά δικαιώματα δεν γράφετε τίποτα,όταν ο μπουμπούκος γράφει στο πολυτονικό μας ζαλίζετε

ο χρόνος περνά και όσο σφίγγουν οι κώλοι, όλοι φανερώνονται ποιοι είναι και προς τα που γέρνει η ζυγαριά τους
πολύ λοιδωρία ρε αντι-νέα και άνιση κατλαβαίνετε τι λέω, δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο

Ανώνυμος είπε...

σωστή η Λιάνα ,πες τα ρεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Έχετε στοιχειά για τους απλήρωτους εργαζόμενους στη 'Νεμεση' ???
Αν ναι, βγάλτε τα και ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ!
Αν όχι, ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟΙ!

Και καλό είναι να θυμηθείτε τις προεκλογικές (ευρωεκλογές) ΒΛΑΚΕΙΕΣ του ΠΑΓΚΑΛΟΥ για τον 'Γερμανο' και το ΚΚΕ. Τα στοιχεία που θα έφερνε στην δημοσιότητα....
ΛΑΣΠΗ, ΣΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ....

Αντίθετα υπάρχουν ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που καταγγέλουν το αλισβερίση ΓΕΡΜΑΝΟΥ και ΟΤΕ.....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα πες φιλε μου

maria είπε...

OΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.....Η ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ,ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

Modestus είπε...

Καλά κομμούνια μη σκίζετε τα καλσόν σας, παπαγαλάκια της νέας τάξης εκ των αριστερών. Ελέγξτε πρώτα τα κακώς κείμενα των παρατάξεων σας, δείτε αυτούς που και καλά "σκίζονται" για τον εργάτη, τον μεροκαματιάρη, βγάλτε τα σκατά από τα μάτια σας επιτέλους και ίσως δείτε ότι όλη αυτή η ωραία προπαγάνδα με αριστερούς-δεξιούς, φασίστες και ακροαριστερούς είναι ένα πολύ ωραίο κόλπο για να πάψετε να είστε Έλληνες και να ασχολείστε με μαλακίες ιδεολογίες. Η Λιάνα Καννέλη εκ των αριστερών, όπως και ο Π. Καμμένος εκ των δεξιών καλά τα λένε με λόγια άλλα μήπως λένε αυτά που θέλουμε να ακούμε για να εφησυχάζουμε και να μην εξεγειρόμαστε παρά μόνο λεκτικά; Λέω εγώ ο αφελής. Ο κάθε άνθρωπος και ισχύει για όλους μας δεν κρίνεται από τα λόγια αλλά από τις πράξεις. Τι να τον κάνω εγώ τον Καμμένο ή την Καννέλη αν μόνο μιλάνε και δεν περνούν σε πράξεις. Αφήστε λοιπόν τις μαλακίες και τις βρισιές εκατέρωθεν κι ας γίνουμε επιτέλους Έλληνες έμπρακτα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον τελευταιο δηθεν ψαγμενο, με τον και καλα καταγγελτικο λογο, εχω μονο μια "ερωτηση", σχετικη με αυτο που λεει οτι δεν υπαρχουν αριστεροι και δεξιοι. Δηλαδη ρε φιλε κατα την γνωμη σου δεν υπαρχουν διαφορετικες ταξεις με διαφορετικα συμφεροντα, αλλα ολοι ειμαστε το ιδιο, πλουσιοι και φτωχοι, και το μονο που μας ενωνει πραγματικα ειναι οτι ειμαστε απογονοι των αρχαιων Ελληνων? Το ξερω ψιλο-επαναλαμβανω αυτο που ειπες αλλα θελω να σιγουρευτω οτι τα πιστευεις αυτα....μη γελαω τσαμπα...

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Modestus στείλε μας μήνυμα στο mail του blog

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει δουλεψει σε εργοστασιο ξερει καλα τον βρωμικο ρολο των κομμουνιστον.
εγω οταν δουλευα στον τυπο ως λιθογραφος καθε φορα που μας κατεβαζε σε απεργια το κκε, ο ριζοσπαστης δουλευε δηθεν ως οργανο του κομματος και τυπονε ολες τις εμπορικες δουλειες κανοντας μονο ζημια στους εργοδοτες και σε μας που στο τελος με ενα πασοκ να δινει χρηματα μονο στους δικους τους εκδοτες μειναμε χωρις δουλεια. ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟς ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ.

free mind είπε...

Η Κανέλλη μοιάζει πολύ με τον Βενιζέλο.
Ηυξημένης ευφυίας ευφράδειας και κατέχουσα γνώσεις και μνήμη,τα καταφέρνει μια χαρά να μιλάει από θέσεως αδικουμένου παρότι ευρίσκεται και δεν απαρνείται την θέση ισχύος της.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει χάσει λίγο την μπάλλα,αλλά σε παρσύρει γιατί εκφράζει λίγο από την οργή σου έστω κι αν στερείται εστίασης σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, καλύπτει το ασύνδετο του λόγου αριστοτεχνικά γιατί πιστεύεις ότι τα λόγια της έχουν κάποιο αντίκρυσμα.
Λες και διακινδυνεύει κάτι.
Λες και κατονομάζει και αποκαλύπτει κάτι από όσους και όσα βρίσκονται στο παρασκήνιο όπως των στοών,τις αγορές κλπ.
φυλάει τα μπόσικα.Είναι εκ τους ασφαλούς και τοις λόγοις αντιπολίτευση και γενικώς οργισμένη με την οργή μας.
Σαν να μας καταλαβαίνει κιόλας

free mind είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε.Για όσους αμφιβάλλουν για το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στο περιοδικό της,δεν έχετε παρά να ανακαλέσετε στην μνήμη σας τις απολύσεις από τον 902 .
Αν ξεχάσατε αναζητείστε την ανακοίνωση των απολυμένων για να δείτε πόσο όμορφα είναι τα λόγια και πόσο αισχρές οι πράξεις.
Και ποτέ μην ξεχάσετε την περιφρούρηση που παρέσχον τα μέλη του ΠΑΜΕ στους εντός χειροκροτούντες και αλληλοσυγχαιρόμενους για την ψήφιση της ταφόπλακας των δικαιωμάτων μας στις 20/10 στο τελευταίο ψυχοράγημα,προσπάθεια διαμαρτυρίας ενάντια στο έκτρωμα Βενιζέλου.
Δείτε δηλώσεις Πάγκαλου-Ζιώγα στο alter (υπάρχουν video)
Τί να μας πεί και η άλλη ψυχοπονιάρα και αγανακτισμένη.
Ολοι για μας κόπτονται αλλά μέσα από την πολυτέλεια και ασφάλεια της δικής τους ζωής.

Ανώνυμος είπε...

...πολλοί, εντέχνως, συχνά, προκαλούν πολλούς πολιτικούς σεισμούς των 4R, για εκτόνωση
...για να μην γίνει έτσι ποτέ κανένας 9R και πάρει όλο το σύστημα σβάρνα και αυτούς μαζί...