Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Π. Καψής: «Είμαστε κυβέρνηση σε πόλεμο, αν χρειαστούν νέα μέτρα θα τα πάρουμε»


Π. Καψής: «Είμαστε κυβέρνηση σε πόλεμο, αν χρειαστούν νέα μέτρα θα τα πάρουμε»Μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε στην παρθενική του εμφάνιση στο briefing των πολιτικών συντακτών ο υπουργός επικρατείας. Ο Π. Καψής δήλωσε ότι αν χρειαστούννέα μέτρα με τη νέα δανειακή σύμβαση, ηκυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να τα πάρει.


Θυμίζουμε ότι με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων φορολογικού χαρακτήρα διαφωνεί από την πρώτη στιγμή η ΝΔ, ενώ και ο υπουργός οικονομικών Ευ. Βενιζέλος προσφάτως δήλωσε ότι τα νέα μέτρα, είναι προτιμότερο να τα πάρει μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, αρνούμενος να… πιει μόνος το πικρό ποτήρι.

Ο κ. Καψής δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να παράγει έργο και να μην ασχολείται με τα εσωτερικά των κομμάτων- αυτό είναι καρφί για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, σκιαγραφώντας τη δύσκολη κατάσταση της χώρας είπε ότι «είμαστε κυβέρνηση σε πόλεμο»

ΠΗΓΗ: newpost.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αναλάβει την χώρα αύριο το πρωί το Πoλεμικό Ναυτικό.

Να κλείσουν τα σύνορα.

Να μπεί σε διαδικασίες πολεμικής ετοιμότητας η Ελλάς

Να γίνει βίαιο και αποτελεσματικό πογκρόμ και να εξαφανιστούν απο την χώρα άπαντες ξένοι και ειδικά οι μαυροι και το ισλαμ.

Τους σλάβους τους περιποιούντε και 5 κυνηγοί απο το βέρμιο με δίκανα ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΒΛΗΔΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση δοσίλογων είναι μαζί με τους Γερμανούς κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

TA MΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΣΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΨΗ!

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος καψης ειναι ενας πουλημενος που ακολουθει τους μασονους και τους υποστηριζει πιστα.το ιδιο και ο αδερφος του ο δημοσιογραφος.μακαρι να ειχαμε εναν παπαδοπουλο να εκτελουσε ορισμενους με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας κατα της πατριδας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τύπος είχε κι έναν πατέρα κάποτε που τον νομίζαμε αξιοπρεπή άνθρωπο... Τί απέγιναν όλοι σ' αυτό τον τόπο; Όποιος αποκτά μια υπόσταση στη χώρα αλλάζει αμέσως τομάρι και την ξεπουλά; Αυτό που ζούμε με την έλλειψη από πλευράς των πολιτικών, ενσυναίσθησης για τους συμπατριώτες τους είναι που με πονάει περισσότερο... Τί έγινε; Τους χάλασαν όλους τα ευρωπαϊκά σαλόνια και ξέχασαν τον ήλιο του μεσημεριού; Ξαφνικά οι ιθύνοντες βαπτίστηκαν φωστήρες κι όλοι εμείς γίναμε αναλώσιμοι; Πώς έγινε αυτό τόσο έντονο σε τόσο λίγα χρόνια; Όσο καλές και να είναι οι εξηγήσεις δε μπορώ να το χωνέψω όλο αυτό... Αδυνατώ. Αυτή είναι η Ελλάδα μου και μου ανήκει όσο και σ' αυτούς. Αν θέλουν κι άλλα μέτρα, ας πάρουν της κάσας τους!

Ανώνυμος είπε...

φαναστειτε ποιος κυβερναει την Ελλαδα..το τσιρακι του λαμπρακη..