Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοί βουλευτές ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ δεν θα ψηφίσουν τον προυπολογισμό



Από το: the-true-here.
Μετά τον Πάνο Καμμένο ακολούθησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χ.Κατσούρας και πιθανόν και ο βουλευτής της Ν.Δ Δ.Σταμάτης που θεωρείται δεξί χέρι του Α.Σαμαρά.



Με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Κατσούρα (Θεσπρωτίας) να δηλώνει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τον προϋπολογισμό και τον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, διεξάγεται σήμερα τα μεσάνυχτα στην Ολομέλεια, η ονομαστική ψηφοφορία επί του κορυφαίου νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.

Ο μεν «πράσινος» βουλευτής δήλωσε πως δεν ψηφίζει τον Προϋπολογισμό του 2012 επειδή η ψήφος έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, και δεδομένου πως δεν είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου πριν από λίγες ημέρες, δεν αλλάζει τη στάση του.

Ο δε «γαλάζιος» βουλευτής, στην ομιλία του επί του προϋπολογισμού την περασμένη Κυριακή έκανε «κωλοτούμπα» και ενώ σε συνέντευξη του είχε δηλώσει πως θα καταψηφίσει, τα άφησε όλα ανοιχτά, εξαρτώντας τη στάση του από την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, σήμερα το βράδυ.

Στην 5νθήμερη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2012 αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι συνεδριάσεις έγιναν σε κενά έδρανα, ενώ χαρακτηριστικό της αδιαφορίας των «300» να λάβουν το λόγο και να υπερασπιστούν ή να «κατακεραυνώσουν» το κορυφαίο νομοσχέδιο, είναι επίσης το γεγονός ότι ο κατάλογος των εγγεγραμμένων εξαντλήθηκε νωρίς…

Για πρώτη φορά την τελευταία ημέρα της συζήτησης του προϋπολογισμού, η συνεδρίαση διεκόπη το μεσημέρι και θα ξεκινήσει νωρίς το βράδυ, όπου θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.