Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Στο Χαλάνδρι το πιτσιρίκι πήρε λάφυρο την ασπίδα των ΜΑΤ


Στο Χαλάνδρι το πιτσιρίκι πήρε λάφυρο την ασπίδα των ΜΑΤΜετά τη διαμαρτυρία των μαθητών έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και την ένταση – επεισόδια που ακολούθησαν, ένας ανήλικος κατάφερε και πήρε λάφυρο ασπίδα των ΜΑΤ. Τη φωτογραφία βρήκαμε στο indymedia – σχετικά με την κινητοποίηση διαβάστε εδώ: Επεισόδια στην μαθητική πορεία στο Χαλάνδρι






πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα για να καταλαβω, αυτο ειναι μαγκια που κανει το ανηλικο??? Ειναι θεμα αυτο, για να το προωθησετε και να κανετε αναπαραγωγη απο ενα site που ξερουμε τι ακριβως πρεσβευει!! Με αυτη την κινηση σας, δημιουργειται αλγιηνες εντυπωσεις, σε ενα κατα τα αλλα δημκκρατικο και ακρως ενημερωτικο site, οπως θελω να πιστευω πως εισται.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ήμουν παρών να αναφέρω για την ιστορία ότι την ασπίδα την πήραν από έναν αστυνομικό 45 ετών και τον χτυπούσαν με καδρόνια 4-5 άτομα. Τα σχόλια δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

poli moyfa h foto..eidika kefali podia...oi malakes kotes toy indymedia thn eftiaksan

Ανώνυμος είπε...

Στον παρόντα βλάκα να πω πως επειδή ήμουν από τα 4-5 άτομα που κυνηγούσαν τον αθώο 45χρονο(που παρεπιπτόντος ήμασταν 5 και ήταν 3εις με ασπίδες και γκλομπς) πως το ένα άτομο χτυπήθηκε στο κεφάλι και εγώ στο χέρι.Οπότε βλαμμένε καλύτερα μην μιλάς.Το πιτσιρίκι που πήρε την ασπίδα είναι ενήλικας οπότε όσο ωραίος τίτλος και αν είναι καλύτερα αλλάξτε τον.

Ανώνυμος είπε...

αμα ημουν μπατσος (σκυλοφυλακας του κρατους,δωσιλογος)τα ιδια σχολια θα εγραφα με τους παραπανω...τσουζει