Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ξεφτίλας ΣΑΜΑΡΑΣ


thjyuΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΚΜΑΡΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



Την ανάγκη εξυγίανσης και ανάπτυξης του εμπορίου για να "χτυπηθεί" η φοροδιαφυγή υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης....
ελληνικού εμπορίου της ΕΣΕΕ.

"Aν δεν εξυγιάνουμε το χώρο του εμπορίου, δεν θα καταφέρουμε να χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή. Συνέθλιψαν αυτούς που ήδη πλήρωναν, αλλά δεν άγγιξαν όσους φοροδιαφεύγουν συστηματικά και αντί να αλλάξουν το φορολογικό σύστημα, αύξησαν τους φορολογικούς συντελεστές".
Ο ίδιος υποστήριξε ότι κάποια πράγματα πλέον είναι στο χέρι της τρόικας και δεν μπορούν να γίνουν αν δεν συμφωνήσουν κι εκείνοι.
"Εξαρτώνται πλέον από την έγκριση των δανειστών μας: όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Εκεί αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω να τους πείσω για το τι πρέπει να αλλάξει" τόνισε.
"Μερικά απ' αυτά εξαρτώνται απολύτως από την Πολιτεία για να τα αντιμετωπίσει και να τα λύσει. Κι αυτά, όταν έρθει η ώρα, θα τα κάνω αμέσως", συνέχισε ο κ. Σαμαράς.
"Τώρα, πια όσοι μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα, φεύγουν. Κι όσοι δεν αντέχουν, κλείνουν. Έτσι η φορολογική βάση συρρικνώνεται, αντί να διευρύνεται. Κι όσοι δεν μπορούν να φύγουν και δεν αποφασίζουν να κλείσουν, ψάχνουν να βρουν τρόπους να αποφύγουν τα τεράστια φορολογικά βάρη. Κι έτσι η φοροδιαφυγή επεκτείνεται", πρόσθεσε. (newsit)

6 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Αφιέρωση στον Αντωνάκη:
http://www.youtube.com/watch?v=V4-zuDv2ybs

Ανώνυμος είπε...

Θηλιά θανάτου από τις τράπεζες
Σε 26 μέρες από σήμερα (1/1/2012) οι ελληνικές Τράπεζες τραβάνε το σχοινί του βρόγχου που βρίσκεται γύρω από το λαιμό χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων και ουσιαστικά τις οδηγούν στον αφανισμό.
http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/97617/thilia-thanatoy-apo-tis-trapezes

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια αφιερωση στον μεγα ηγετη Αντωνάκη :
http://www.youtube.com/watch?v=uI7ni7zL8qU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

re eistai kala??upotithete oti se auto to site kseroume kati parapanw apo tous allous..den exete katalavei akoma oti pleon kanenas politikos den kanei koumanto alla i troika???dhladh ti perimenate?na erthei o samaras kai na swsei tin ellada??

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε αρκετοι ξερουν τι ειναι ο Σαμαρας ....(once a traiter, always a traiter). Μην ξεχνας ομως οτι ενα θεμελιωδες προβλημα της Ελλαδας (ισως βασικοτερο απο το οικονομικο ειναι το πολυ χαμηλο μορφωτικο επιπεδο των Ελλήνων (και δεν εννοω σπουδες). Απο την άποψη αυτη ειναι υποχρέωση και αυτου το φορουμ να ξυπνάει κοσμο....τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η πείνα! Το οτι δεν κανει κουμαντο κανενας απο τα ανδρεικελα που βρισκονται στην πολιτικη σκηνη ειναι γνωστο τοις πασει. Ομως αν δεν ελπιζουμε οτι θα αναδειχθει κατι νεο που θα τα σαρωσει ολα (και την τροικα) τοτε θα πρεπει να ειμαστε η εθελοδουλοι η για φουντο!

diaforos είπε...

Εγώ του αφιερώνω Καμμένο

http://www.youtube.com/watch?v=tYhNjKy9xnc&list=UUBBrWzLfAQjDgyzkfm8BuFQ&index=1&feature=plpp_video