Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοί είναι οι δανειστές της ανθρωπότητας;Φορολογούνται πουθενά;


Σ.Α: Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν.... τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:
1. Rothschilds of London ·
2. Lazar Brothers of Paris
3. Israel Moses Seif of Italy
4. Warburg Bros of Hamburg
5. Lehman Brothers of New York
6. Kuhn Loeb of New York
7. Chase Manhattan of New York
8. Goldman Sachs of New York
Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.
Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.
Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. "Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες.." δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.
Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου.

http://www.antipliroforisi.tk

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_96.html

Ανώνυμος είπε...

Αριστοτελική Σχολή αντίστασης!
http://amwmos.wordpress.com/2011/12/11/aristotelik-sxoli-antistasis/

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1940.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ;

........ΜΟΡΦΕΑΣ........ είπε...

Kαι ποιοι κρυβονται πισω απο τους εβραιους;

Ολοι οι σιωνιστες στην πραγματικοτητα δηλωνουν εβραιοι, αλλα ειναι στην ουσια Χαζαροι και Εσκεναζι.
Μια φυλη απο τα βαθη της Ασιας, κοντα στην περιοχη της Λευκης πυραμιδος, στην επαρχια Ξιν Γιαν της Κινας.
Ποιοι ειναι αυτοι; Και ποιους προσκυνουν;
Ποιο το αφεντικο τους;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΠΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΙΜΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΣ ΛΑΟΥΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΛΑΦΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΘΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που έχουμε και τον Καζάκη!... (Τρομάρα σου 5:39) Αλήθεια, έχει πει τόσα πολλά για τους Εβραίους;

Αυτό, το ΠΛΑΦΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ, είναι πολύ σωστό.

Ανώνυμος είπε...

10:44 δεν το επιασες το υπονοουμενο.ο 5:39 αναφεροταν ειρωνικα σε αυτα που ποτε δεν εχει πει ο καζακης στον απλο κοσμο

Διογένης είπε...

Εδώ 10:44.
Τώρα μάλιστα, συνεννοούμαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει και τόσο πολύ τον Καζάκη. Απ' ό,τι έχω υπ' όψιν, ποτέ δεν έχει βγάλει κιχ για τους Εβραίους. Εντάξει, ως πρώην στρατευμένος κομμουνιστής, δεν κάνει να λέει τέτοιες κουβέντες. Με άλλες αρχές έχει γαλουχηθεί... Μην τον πούνε τώρα στα "γεράματα" "ρατσιστή"!... Κι επιπλέον, πώς θα κατηγορήσει τους δημιουργούς και ευεργέτες τού "παραμυθιού" του, του κομμουνισμού και του ΚΚΕ; Αχαριστία είναι... Είπα κι εγώ, πότε τα είπε όλα αυτά!
Συγγνώμη 5:39, παρεξήγησις. (Και κάτι δεν μου "καθόταν" καλά με εκείνο το "ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ;" αλλά να μην χάσω, να την πω την "εξυπνάδα" μου!...)

Φίλε 5:39, το άλλο που είπε ο Καζάκης το ξέχασες! Ότι Εβραίοι "έδωσαν στεγνά" στους ΝΑΖΙ τούς Εβραίους της Θεσ/νίκης, για να τους στείλουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που κατασκευάστηκαν και με εβραϊκά χρήματα. ...Συμμαχικά χρήματα. Αυτές φαίνεται ήταν οι τιμωρίες των Εβραίων που αρνήθηκαν να πολεμήσουν τους ΝΑΖΙ. Για τους μεν να κλείνονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τους δε να τους χρηματοδοτούν...

Και πάλι, με συγχωρείς.

Διογένης είπε...

Δεν μπορώ... Άντε, μιας και έκανα την αρχή, έστω και λανθασμένα...

Παιδιά, τού ΑΝΤΙ-ΝΤΠ, με συγχωρείτε, αλλά χάνετε την αξιοπιστία σας όταν είστε βιαστικοί, απρόσεκτοι ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Καλοπροαίρετα το λέω. Διορθώστε επιτέλους τον κατάλογο με τους "κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα". (Ο ίδιος "κατάλογος τραπεζιτών" έχει αναρτηθεί και στο παρελθόν.) Ο κατάλογος που παρουσιάζετε, υποτίθεται ότι είναι οι ιδιωτικές τράπεζες-μεγαλομέτοχοι της FED, της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ. Οι τράπεζες αυτές όντως ελέγχουν μεγάλο μέρος της παγκόσμιας κεφαλαιαγοράς και όχι μόνον. Όμως, λ.χ. ο Chase Manhattan δεν είναι τραπεζίτης! Ούτε υπάρχει πλέον Chase Manhattan, εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει JPMorgan Chase, από τη συγχώνευση της JPMorgan (με τα δομημένα ομόλογα) των Μόργκαν με την Chase Manhattan Bank των Ροκφέλλερ και την εξαγορά ορισμένων άλλων τραπεζών.

Συμπαθάτε με.

Ανώνυμος είπε...

O 5:39 ΠΡΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΟ ,ΑΛΛΟΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ G8 ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ.ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

http://www.futureworldcurrency.com/

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Διογένης είπε...

Ναι, φίλε, μάλλον ποτέ δεν μίλησε για το παγκόσμιο νόμισμα, όπως έχουν κάνει εμμέσως ή ευθέως ακόμα και οι Παπα-(που μας κυβερνούν) και τόσοι άλλοι. Φαντάσου!... Μήπως δεν το θεωρεί σημαντικό ζήτημα;
Που λες, μπήκα στην ιστοσελίδα που μας έδωσες και να δεις τι μου θύμησες! Λέει στο "PROJECT" ως επικεφαλίδα: "PRESENTATION OF PROJECT – RESPONSE FROM HIGH-PROFILE FIGURES". Μώρε, μώρε! HIGH-PROFILE... Και ποια είναι η πρώτη-πρώτη HIGH-PROFILE φιγούρα; Ο Arthur Schlessinger Jr.
Κι από κάτω:
"A future currency that unites all continents? A dream, a utopia, a reality? It is up to us to decide." (σσ: είπε ο Άρθουρ) Arthur Schlessinger Jr. has been, with Dr. Sassoli, the "father promoter" of the UFWC concept for a world currency. His deep, wise and skilled support helped enormously the starting of the project. UFWC team remembers him with gratitude.
Μάλιστα... Να ζήσουμε, να τον θυμόμαστε, για να τον ευγνωμονούμε... Δεν είναι μόνον το παγκόσμιο νόμισμα ο λόγος για τον οποίο πρέπει να θυμόμαστε και να ευγνωμονούμε τον Εβραίο. Ο Εβραίος Arthur Schlessinger Jr ήταν ο πολυβραβευμένος (Πούλιτζερ και δεν συμμαζεύεται) Αμερικανός Ιστορικός, που το 1995 διαβεβαίωνε τους αναγνώστες τού παγκοσμίου φήμης περιοδικού πολιτικών αναλύσεων "Foreign Affairs" (έκδοση του διαβόητου Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, CFR) ότι... "Για την υπεράσπιση της Παγκόσμιας Τάξης, οι στρατιώτες των ΗΠΑ πρέπει να σκοτώσουν και να πεθάνουν ... Δεν πρόκειται να επιτύχουμε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων δίχως να πληρώσουμε για αυτήν με αίμα, καθώς επίσης και με λόγια και χρήμα."
("Back to the Womb? Isolationsm’s Renewed Threat", Foreign Affairs, July/August 1995, Volume 74, Number 4)
Τέτοιες υψηλές ιδέες!... Τουλάχιστον, στην προκειμένη περίπτωση ήταν ειλικρινής.

Όσον αφορά τον Καζάκη: Παιδιά, μακάρι οι υποψίες μου να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καί οι δικές μου καί τόσων άλλων. Όμως, επιτρέψτε μας να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για το ποιόν του. Κι εσείς, μην είστε τόσο σίγουροι. Δεν είναι σωστό... Και "ξεκολλήστε"! Δεν είμαστε κομματόσκυλα όσοι δεν "χειροκροτούμε" περιχαρείς τον Καζάκη! Προσεκτικοί προσπαθούμε να είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ Ο 5:39 EIMAI.ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1999-2000 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.ΑΝ ΤΟΤΕ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ TV,ΕΙΧΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ,ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ(ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ)ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Διογένης είπε...

Φίλε 5:09, κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ τα πράγματα με τον Καζάκη. Το "κάπως" νομίζω πως δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε. Θα προτιμούσα να σου πω κάτι άλλο.
Λοιπόν, μαζί με την "Αθηνά" ας "κουνήσουμε" κι εμείς λίγο τα "χεράκια" μας. Και το "κούνημα" των "χεριών" δεν σημαίνει απαραιτήτως βίαιες συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξουν και τέτοιες, μικρές ή μεγάλες. Πάντως, ό,τι και να συμβεί, για να έχει αποτέλεσμα το "κούνημα" των "χεριών" μας –ουσιώδες αποτέλεσμα προς όφελός μας και όχι μία από τα ίδια μασκαραλίκια– πρέπει να αποκτήσουμε γνώση. Και μιας και ανέφερες κάτι για 1999-2000 και πατριώτες που μένουν στην αφάνεια, εάν τυχόν δεν γνωρίζεις, διάβασε σε παρακαλώ το κείμενο του υ/σ που ακολουθεί. ...Για αρχή...

Να σε προϊδεάσω λίγο.

" Ένα από τα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία είναι η είσοδος της Ελλάδας στην ΟΝΕ. Κι ενώ βέβαια γίνεται πολύς λόγος γι' αυτήν τη νομισματική ένωση της Ελλάδας με τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη, κανένας δεν ενημερώνει τον κόσμο για το τι ακριβώς είναι μια νομισματική ένωση. Ζητούνται από τον λαό κάποιες σκληρές θυσίες, αφή­νοντας να εννοηθεί ότι η νομισματική ένωση θα δώσει λύσεις στα πάντα.

Λάθος μέγα.

Τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα θ' αρχίσουν για τους Έλληνες, αφού εισαχθεί η χώρα στην ΟΝΕ. Απλά η εξουσία, έχοντας γνώση της ψυχολογίας του κόσμου, παίζει το γνωστό παιχνίδι των στόχων. Θέτει έναν στόχο δήθεν σημαντικό και δεν εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτός ο στόχος. Υπονοείται ότι είναι "καλός". Δεν είναι δυνατόν - με βάση τη λογική - ν' απαιτεί θυσία ένας "κακός" στόχος. Μόνον το "καλό" απαιτεί θυσία. Στο αντίστοιχο "κακό" καταλήγεις, όταν δεν κάνεις τις θυσίες που θα σου προσφέρουν θετικές υπηρεσίες. Η εξουσία "παίζει" αυτό το παιχνίδι, στηριζόμενη στην άγνοια του κόσμου. Πρακτικά οι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι σημαίνει "νομισματική ένωση" και γι' αυτό εμπιστεύονται τους δούλους των πολυεθνικών, που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα. Αν όμως υποψιαστούν τι συμβαίνει, θα τους κρεμάσουν στις πλατείες."

Η (τότε μελλοντική) είσοδος στην ΟΝΕ (Παναγιώτης Τραϊανού):
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/12/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:39 ΠΡΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1996(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ).ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

http://www.youtube.com/watch?v=KUwC-3NwQMc&feature=related

Διογένης είπε...

Ναι... Αλλά τι να τον κάνεις; Ιδρυτικό και ανώτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1999 που αποχώρησε; Και καλά, στην αρχή ίσως παραπλανήθηκε από τον μέγα λαοπλάνο, αλλά πολύ δεν άργησε; Δεν ξέρω... Καλές και οι προβλέψεις, όμως, τώρα τι γίνεται είναι το ζητούμενο. Πάντως, ο Παναγιώτης Τραΐανού έχει και προτάσεις, ενώ είναι ανοιχτός και σε νέες. Και, θα τολμήσω να πω ότι, είμαι σίγουρος πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τους γνωστούς μας πολιτικούς-εξουσιαστές. Άλλος είναι ο ρόλος του. Ξέρω τι σου λέω.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/
http://www.eamb.gr/
http://www.ydrohoos.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(Ο 5:39),ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ.ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ VS ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΥ.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟ 2012 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
ΥΔΡΟΧΟΟΥ.(Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011)

ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ(ΑΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ(ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟ.

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ.
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΝΕΣ.ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ(ΚΑΖΑΚΗ,ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΧΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)
ΝΕΑ ΤΑΞΗ=ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΑΟΣ,ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΤΡΑΤΟΣ,ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ,ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ BLOG.ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

Διογένης είπε...

Γεια σου φίλε μου. Λοιπόν...

Επειδή εσύ, εγώ και ο Τραϊανού πιστεύουμε στον ίδιο Θεό, να σε πληροφορήσω ότι ο Τραΐανού έχει τόσα κοινά με τους Καζάκηδες όσα έχει και η μέρα με τη νύχτα. Αυτό ισχύει για πολλούς λόγους.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Νέα Τάξη Πραγμάτων, Νέα Εποχή, Εποχή τού Υδροχόου παραπέμπουν στο ίδιο πράγμα. Ο Υδροχοϊσμός τού Παναγιώτη Τραϊανού είναι άλλο πράγμα. Τα περί συμβόλων-όρων ισχύουν, αλλά όχι πάντα. Περίτρανο παράδειγμα οι σφετερισμοί των ΝΑΖΙ από την αρχαία Ελλάδα. Το κόμμα που ίδρυσε ο Τραϊανού μετά από προτροπή των φίλων του το 2007, και μέχρι στιγμής δεν έχει "κατέβει" στις εκλογές, λέγεται ΕΑΜ Β'. Το "βρισίδι" που έχει ρίξει στους διεθνείς και εγχώριους κομμουνιστές, δεν λέγεται (http://46.226.194.132/img/faq/anti-kke.jpg).

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ.
Η υπερηφάνειά μου δεν μου το επιτρέπει.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΝΕΣ.
Προσπαθώ να φυλάγομαι.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ(ΚΑΖΑΚΗ,ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Σου είπα, δεν το δέχομαι να περιμένω με σταυρωμένα τα χέρια την "Αθηνά". Και η "Αθηνά" σίγουρα μας θέλει αδελφωμένους, να δρούμε ατομικά ή συλλογικά για το καλό όλων.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ...
Δεν αντιλέγω.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
Δεν πιστεύω τίποτε και κανέναν, δεν αποκλείω τίποτε. Εκτός από κάποια βασικά...

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
Είπαμε ότι προσωπικά δεν ψάχνω να μου χαριστεί λύτρωση ούτε από τους έντιμους. Αλλά επειδή το θέμα μας είναι ο Τραϊανού, να σου πω ότι το μόνο που δεν θέλει ο Τραϊανού είναι η εξουσία για την εξουσία (και ό,τι αυτή συνεπάγεται με τα σημερινά δεδομένα) και ακολούθους. Σκεπτόμενους ανθρώπους θέλει, με γνώση και ελεύθερη βούληση.
" ... θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι είχα την τύχη στο παρελθόν, να γνωρίσω προσωπικά τον Παναγιώτη Τραϊανου και την ευκαιρία να κάνω πάμπολλες συζητήσεις για πάρα πολλά θέματα. Από τις μεταξύ μας συζητήσεις, που γινόντουσαν επί 3 χρόνια και έχοντας διαβάσει το σύνολο των βιβλίων του έβγαλα ορισμένα συμπεράσματα. Τον Παναγιώτη δεν τον ενδιαφέρει να "παίξει" τον ρόλο του "ποιμένα"- καθοδηγητή κανενός ανθρώπου. Δεν το κάνει αυτό γιατί δεν τον ενδιαφέρει και πιστέψτε με είναι ότι το πιο εύκολο για αυτόν... Δεν θέλει να γίνει "ποιμένας" γιατί δεν θέλει να καθοδηγεί "πρόβατα" και επιπλέον ταυτόχρονα αποκτάει εξουσία, κάτι που απεχθάνεται, γιατί διαφθείρει τον άνθρωπο . Αυτόν το ρόλο τον έχουν αναλάβει άλλοι, Εκκλησία, Κόμματα κτλ.. Ο Παναγιώτης πιστεύει ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος για αυτόν. Για αυτό με τα γραπτά του προσπαθεί να τον αφυπνίσει να τον κάνει σκεπτόμενο πολίτη έτοιμο να αντιδράσει σε κάθε τι που θεωρεί κακό για τον ίδιο ή για τους συνανθρώπους του. Προσπαθεί να μας μεταλλάξει από "άβουλα πρόβατα" σε "ατίθασα βόδια"... Τα πρώτα μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα από το "σύστημα" ενώ τα βόδια όχι. Τα βόδια δεν μπορεί να τα ελέγξει ούτε αυτός που τα δημιουργεί... Ενα από μόνο του μπορεί να κάνει ζημιά στο σύστημα, αλλά ολόκληρο κοπάδι από αυτά μπορεί να "αναποδογυρίσει τον πλανήτη" ..."
(Από σχόλιο του μπλογκ των φίλων του, http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/ )

Αυτά τα λίγα. Δεν θέλω να σε πείσω για τον Τραϊανού. Ξέρεις γιατί. Ένα μόνο θα σου πω. Ασχολήσου με το συγγραφικό του έργο και δεν θα μετανιώσεις για τον χρόνο που θα αφιερώσεις. Σου το υπόσχομαι.

Διάβασε γι' αρχή αυτό:
http://www.ydrohoos.gr/prologos.htm

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΙΟΓΕΝΗ(ΑΠΟ 5:39)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΛΑΥΡΑΚΙ.ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ,ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.
1.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ.Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΩΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ;ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
2.ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΛΩΣΑΝΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ENDGAME TOY ALEX JONES ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.
ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=ya7_iXIh5F8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5J1ZWfSTyoA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QDb0-bz32T4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7qpb_5Q_yAg&feature=related

Διογένης είπε...

Γεια σου φίλε μου. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα βίντεο. Δεν τα παρακολούθησα ακόμα, αλλά από μια ματιά που έριξα, σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον.

Να σου παραθέσω κι εγώ ορισμένες από τις ενστάσεις μου στα λεγόμενά σου. Πάντα καλοπροαίρετα.

Επειδή κάτι έγραψες στο προηγούμενο σχόλιο για τους Σιωνιστές... Τα ιερατεία των χριστιανών, Ορθοδόξων και μη, κι εσύ ο ίδιος δεν φταίξατε ποτέ σε τίποτε; Μην τρελαθούμε!(Αν θέλεις βγάλε τον εαυτό σου έξω, αν και δεν θα σ' το πρότεινα. Μακάρι να προσεγγίζεις άγιο και αλάνθαστο άνθρωπο.)

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΛΑΥΡΑΚΙ.
Μη φέρεσαι σαν τους χειρότερους από τους Ταλιμπάν... Και μην είσαι σίγουρος για τίποτε.

Λες δεν περιμένεις τίποτε από τα κόμματα. Ούτε κι εγώ περιμένω τίποτε σπουδαίο. Για την ώρα, τα κόμματα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πιέσουν, μπας και περισώσουμε τίποτε. Ασφαλώς εννοώ τα μικρά κόμματα, όχι τα γνωστά μικρά εντός κι εκτός Βουλής. Ίσως έτσι αποφευχθούν και οι "φωτιές" και τα "τσεκούρια". Έστω ότι φτάνουμε στις "φωτιές" και τα "τσεκούρια". Άντε και καθαρίζει ο τόπος, εγκαθίσταται κυβέρνηση πατριωτών, αλλάζουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι, δημιουργούνται δικλίδες ασφαλείας. Πόσο θα διαρκέσουν αυτά, αν εκτός Ελλάδας η κατάσταση παραμείνει ως έχει; Δεν θα αναφερθώ στις πιο λάιτ μεθόδους διάβρωσης και ανατροπής. Το έχεις τόσο δύσκολο να κατασκευαστούν δικαιολογίες και να καταλήξουμε Ιράκ; Το ζητούμενο είναι να ανατραπεί όλο το σύστημα, παγκοσμίως. Δεν χρειάζεται να ξεσηκωθούν όλοι οι λαοί. Οι Σιωνιστές και τα τσιράκια τους, από την αρρώστια τους, έχουν στήσει το σύστημα με τέτοιον τρόπο, που από μόνο του θα καταρρεύσει. Αρκεί να υπάρχει η γνώση ώστε η κατάρρευση να είναι ελεγχόμενη και οι λαοί να διαχειριστούν την κατάσταση με τρόπο που θα εξολοθρεύσει τους σημερινούς κυρίαρχους και τα πλοκάμια τους και να μην επιτρέψουν να επαναληφθούν οι συνθήκες που μας καταδυναστεύουν. Πως μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Πάντως όχι με την άγνοια.

Όσον αφορά τον Τραϊανού.
Καλώς ή κακώς, πλέον οι πολιτικοκοινωνικές ιδεολογίες κουμαντάρουν τους ανθρώπους, τουλάχιστον στο προσκήνιο ή για το φαίνεσθαι. Ο Τραϊανού δεν ανακάλυψε κανέναν τροχό. Αναλύει τους λόγους που οι σύγχρονοι τροχοί έχουν μπλοκάρει –λόγοι που στη βάση τους ανέκαθεν αποτελούσαν τροχοπέδη– και προτείνει τον τρόπο που πιστεύει ότι αυτοί θα λειτουργήσουν καλύτερα. Άλλες ανακαλύψεις έχει κάνει...
Και ασφαλώς δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι ο Τραϊανού είναι τέλειος, δεν κάνει λάθη κλπ.. Πάντως η αντίληψη και οι γνώσεις του ξεφεύγουν αισθητά από αυτές του μέσου ανθρώπου. Τα υπόλοιπα ας σου τα "πει" ο ίδιος. Εγώ δεν θα εκφέρω άποψη. Κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να διαβάσεις έστω αυτά που ακολουθούν.

Διογένης είπε...

"Ο Υδροχοϊσμός θεωρεί ότι η ανθρώπινη γνώση αποτελεί πανανθρώπινη κληρονομιά και ανήκει από κοινού σε όλους τους λαούς και σε όλους τους ανθρώπους."
Δηλαδή, δεν αποδέχεται παραμύθια τύπου "πνευματικών δικαιωμάτων", τα οποία ένας απλά και λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες –κι εκ του αποτελέσματος– τραγικότερες απάτες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα "πνευματικά δικαιώματα" είναι ένα από τα ισχυρότερα μέσα με τα οποία καταδυναστεύεται η σύγχρονη κοινωνία. Αν δεν υπήρχαν τα "πνευματικά δικαιώματα", δεν θα υπήρχαν και τα μισά, άλλα πιο σημαντικά, από τα προβλήματά μας.

Διογένης είπε...

"Αντικείμενο της γνώσης που περιέχεται στο βιβλίο "ΥΔΡΟΧΟΟΣ" είναι ο άνθρωπος και η κοινωνία του. Η γνώση αυτή "δεν παραδίδεται σ' "εκλεκτούς", που θα οδηγήσουν μέσω συνθημάτων τους νεοφώτιστους σε μία νέα κατάσταση. Αφορά το ίδιο όλους τους ανθρώπους. Εντοπίζει τα σημεία, που είναι κοινά για τους ανθρώπους και σ' αυτό το επίπεδο κινείται. Οι διάφορες θεωρίες που υπήρξαν, δίνοντας προτεραιότητα στους στόχους που είχαν επιλέξει οι δημιουργοί τους, εντοπίζουν τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων κι εκεί στηρίζονται. Ωθούν συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα στην κοινωνία προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ενισχύουν τάσεις, που προϋπάρχουν, οι οποίες στη συνέχεια ξεφεύγουν από τα μέτρα του ανθρώπου και τελικά τον σκοτώνουν. ... Περιγράφει πώς ο άνθρωπος, ο γεννημένος ελεύθερος, γίνεται δούλος. Το σύνολο των υπολοίπων απλά προκύπτουν. Επειδή υπάρχουν δούλοι, υπάρχει ανισότητα. Επειδή υπάρχει ανισότητα, υπάρχει αδικία και φτώχεια. Επειδή, τέλος, υπάρχει συγκεντρωμένος πλούτος, είναι θέμα χρόνου να εφευρεθούν οι διάφορες ψευδοθεωρίες, που προστατεύουν τα κεκτημένα. Το θέμα είναι να γίνει αντιληπτό, γιατί υπάρχουν δούλοι και πώς γεννιούνται. Είναι το ίδιο πράγμα, είτε αυτοί υπάρχουν λόγω εθνικισμού είτε κομμουνισμού είτε εξαιτίας οποιασδήποτε άλλης ιδεολογίας. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν τα πάντα ως θεωρία, από τη στιγμή που υπάρχει εξουσία, που αγωνιά για την επιβίωσή της κι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να υψώσουν τα λάβαρα του πρώτου τυχόντα. ... Είναι μία κοσμοθεωρία, που προτείνει λύσεις στα προβλήματα του ανθρώπου της σύγχρονης εποχής, αναζητώντας την αλήθεια σε λόγους ειπωμένους χιλιάδες χρόνια πριν. Δε μάχεται τους λόγους των μεγάλων ευεργετών της ανθρωπότητας, αλλά τους επιβεβαιώνει. Το σύνολο των όσων διαφορών προκύπτουν, έχει σχέση με τη φιλοσοφία, πάνω στη διασπορά της ήδη υπάρχουσας γνώσης. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να παραδοθεί η γνώση του Χριστού ή του Μωυσή ή του Μωάμεθ απευθείας στους ανθρώπους, από το να παραδίδεται στη διαχείριση των ιερατείων. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να ζήσει με την κληρονομιά του Λόγου του Θεού. Ακολουθώντας τους δούλους, που δρουν ως κληρονόμοι, ζει μόνον όταν αυτοί το επιτρέπουν, επομένως ποτέ, αφού αυτοί είναι δούλοι, που αγωνιούν για τις εξουσίες τους ... Ο τρόπος με τον οποίο είναι γραμμένη αυτή η κοσμοθεωρία είναι ιδιόμορφος για δύο βασικούς λόγους: ο πρώτος είναι, γιατί εξετάζεται ο άνθρωπος πάντα σε σχέση με την εξουσία. Αντικείμενο μελέτης είναι ο άνθρωπος και το πρόβλημα είναι η εξουσία, που τον κάνει δούλο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο τρόπος με τον οποίο παγιδεύεται ο άνθρωπος κι όχι η γνώση που έχουν στην κατοχή τους οι εξουσιαστές. Πάνω σ' αυτήν τη βάση είναι το ίδιο πράγμα, είτε ο εξουσιαστής είναι ο μάγος της φυλής —που χορεύει το χορό της βροχής— είτε ένας εξωπραγματικά μορφωμένος δικτάτορας. ... Οι θεωρίες στο σύνολό τους, που έχουν κατά καιρούς αναπτυχθεί, είναι από γενέσεώς τους καταδικασμένες, γιατί διαμερισματοποιούν έναν ενιαίο χώρο. Δεν παίρνουν ως βάση τον άνθρωπο κι ως πρόβλημα την εξουσία που τον κάνει δούλο. ... Ο δεύτερος λόγος έχει σχέση με τη φύση του ανθρώπου και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσει, όταν ζει μέσα σ' άσχημες συνθήκες. Ο φυσικός άνθρωπος, που είναι ελεύθερος, είναι καλόπιστος κι ανοιχτός σ' ό,τι αφορά τα εξωτερικά ερεθίσματα. Ο σημερινός μέσος άνθρωπος που βλέπουμε γύρω μας είναι το ακριβώς αντίθετο. ... Το να κατηγορεί κάποιος τους πλούσιους ή τους κομμουνιστές, είναι εύκολο κι έχει ξαναγίνει. Το δύσκολο είναι να κατηγορεί τον άνθρωπο ... Οι φιλόσοφοι συνήθως σφάλλουν, γιατί εξετάζουν μόνον την κοινωνία, αγνοώντας ότι η προετοιμασία γίνεται μέσα στην οικογένεια.

Διογένης είπε...

Τα θέματα που παρουσιάζονται μέσα στο βιβλίο είναι πέντε. Το πρώτο έχει ως αντικείμενο μελέτης το μυστήριο της ελληνικής γλώσσας και τη σχέση της με τους αριθμούς. Αποδεικνύεται ότι η ελληνική γλώσσα είναι μία κλειδωμένη μορφή λόγου, που αποκαλύπτει μόνον όσα επιθυμεί ο δημιουργός της ν' αποκαλυφθούν και τίποτε παραπάνω. Σ' αυτό το θέμα γίνεται αντιληπτό ότι το κυρίαρχο στοιχείο που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο είναι η άγνοια. Η άγνοια αυτή αφορά όχι μόνο τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά και τη γνώση που έχει δοθεί στους ανθρώπους για το σύνολο των παραπάνω, μέσω των προφητειών και των άλλων ιερών βιβλίων. Η άγνοια αυτή οφείλεται στην παρανόηση των γραφών, εφόσον αυτές είναι γραμμένες με έναν συγκεκριμένο όσο και μυστηριώδη τρόπο.
Το δεύτερο μέρος είναι μία κοσμοθεωρία, που προτείνει λύσεις στα προβλήματα του ανθρώπου της σύγχρονης εποχής... **έγινε αναφορά προηγουμένως**
Το τρίτο μέρος του βιβλίου εξετάζει εξετάζει τα πράγματα από μία άλλη πλευρά, αυτή του μυστηρίου. Όταν αντιληφθεί ο αναγνώστης πώς λειτουργεί η κοινωνία, θα δει ότι υπάρχει εξωτερική επέμβαση. Όλα αυτά που βιώνει, δεν προέκυψαν, ως διά μαγείας, αλλά ακολουθήθηκε μία συγκεκριμένη στρατηγική. Οι άνθρωποι δεν μπήκαν στο Μεσαίωνα, επειδή έπεσαν θύματα των αθλίων και της πονηριάς τους. Οι άνθρωποι ακολούθησαν την άσχημη μοίρα τους, επειδή ο Θεός επιδίωκε ορισμένα πράγματα. Από τα σπήλαια φτάσαμε στους ουρανοξύστες, μέσω μίας απόλυτα ελεγμένης και ακριβούς πορείας. Συγκεκριμένοι άνθρωποι έδρασαν με συγκεκριμένο τρόπο σ' επίσης συγκεκριμένους χρόνους και χώρους. Στο ίδιο αυτό μέρος περιγράφεται και το Μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας. Η Μεγάλη Πυραμίδα, όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μία πέτρινη βίβλος. Ό,τι περιγράφεται στο τρίτο μέρος με λέξεις, είναι αποτυπωμένο μέσα στους διαδρόμους της.
Το τέταρτο και πέμπτο μέρος αποδεικνύουν την αλήθεια και την ακρίβεια του σχεδιασμού. Αποκαλύπτεται ότι τα πάντα ήταν γνωστά, πριν ακόμα τεθούν σ' εφαρμογή. Η ιστορία των σύγχρονων ανθρώπων είχε δοθεί πλήρως με τη μορφή προφητείας χιλιάδες χρόνια πριν. Οι άνθρωποι γνώριζαν για τον Υιό του Θεού, το Χριστό, χιλιάδες χρόνια πριν την εμφάνισή Του. Άλλοι άνθρωποι πήραν γνώση αιώνες πριν, για τα σύγχρονα προβλήματα των σύγχρονων ανθρώπων, οι οποίοι είναι μέλη μίας κοινωνίας που έστειλε ανθρώπους της στο φεγγάρι.
Το τέταρτο μέρος είναι η ερμηνεία της Αποκάλυψης στην οποία περιγράφεται το σύνολο των όσων βίωσε η ανθρωπότητα, από την εποχή περίπου που αυτή δόθηκε μέχρι σήμερα. Είναι η γνώση, που δόθηκε στους Ιουδαίους μαθητές του Χριστού, που αποβλήθηκαν από τον ιουδαϊκό κορμό.
Το πέμπτο μέρος είναι η ερμηνεία των Ομηρικών Επών, στα οποία αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες είχαν γνώση των όσων συνέβησαν και συμβαίνουν, αιώνες πριν τη γέννηση της κορωνίδας του πολιτισμού τους, του αθηναϊκού πολιτισμού."

Να είσαι καλά και σ' ευχαριστώ για τη συζήτηση και τα δωράκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:39 ΠΡΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΕ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Διογένης είπε...

Σ' ευχαριστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας.