Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ&ΚΚΕ




6 σχόλια:

free mind είπε...

Eίναι η συνήθης και αγαπημένη τακτική τους.Να λασπώνουν τον αντίπαλο και όταν δεν διαθέτουν επιχειρήματα να αντικρούσουν τα δικά του,επιδίδονται σε πόλεμο λάσπης και ταμπελοποίηση (τις ταμπέλες-φόβητρα τα έχουν προκατατασκευάσει ώστε να λειτουργούν αποτρεπτικά και σαν μπαμπούλες).
γι'αυτό και δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε εφαρμόζοντας στην πράξη το "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί γνώμην ακούσεις".
Νομίζω ότι οι εξηγήσεις του για μια ακόμη φορά ήταν πειστικές και, όπως η αλήθεια, απλές

MacGyver © είπε...

AKOMA NA ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΤΕΚΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ...
ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ Ξ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

Γιώργος είπε...

Σόρυ αλλά οι εφοπλιστές δεν έχουν καμία διάθεση (και ορθώς) να μπλέξουν με το κάθε συνδικάτο-σωματείο πασοκοκρατούμενο ή κκεδοκρατούμενο για να βάλουν ελληνική σημαία στα πλοία τους, τα οποία θα γίνουν έρμαια των αποφάσεων του κάθε "ναυτοπατέρα".
Επίσης, οι απελεύθεροι με τον φρυγικό σκούφο δεν υπήρχε περίπτωση σε μια δημοκρατία να ήταν πολίτες, ήταν απλώς ελεύθεροι κάτοικοι του κράτους και βέβαια είχαν υποχρέωση συμμετοχής στον πόλεμο αλλά όχι σαν οπλίτες.Υπήρχαν και άλλες προυποθέσεις, εκτός απο την ελευθερία, για να έχει κάποιος τον τίτλο του πολίτη.

Kanenas είπε...

Προσωπικά δεν με είχε πείσει το συγκεκριμένο βίντεο απλά διότι ήξερα ότι οι μασώνοι σαν καινούριο κατασκεύασμα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν όσο μπορούσαν το παρελθόν (π.χ φίδια του ιπποκράτη) για στηρίξουν το μέλλον της υπάρξεως τους. Το θέμα με τους λαθρο βέβαια με βρίσκει απέναντι στον Καζάκη και ας τον υποστηρίζετε σαν τρελοί μερικοί..

Και τώρα κάτι ακόμα που βρίσκω δυσκολία να γράψω χωρίς να σκέφτομαι οτι μπορεί να χρειαστεί να γράφω δυο ώρες για να υποστηρίξω την γνώμη (επιστημονική) μου. Ο καζάκης είναι αυταρχικος σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το να είναι κάποιος αυταρχικός δεν είναι μεγάλο πρόβλημα και μάλιστα ένας βαθμός αυταρχισμού απαιτείται από άτομα που πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Αλλά με βάση τα λεγόμενα του μπορώ να διακρίνω μια τάση προς την παθητική επιθετικότητα, και πολύ χειρότερα ένα κόμπλεξ ανωτερότητας σε πολύ ψηλό βαθμό. Αν έπρεπε να κάνω προφίλ για τον Γεωργιάδη θα έβρισκα αρκετά κοινά σημεία αλλα σε πολύ μικρότερο βαθμο (πλην του αυταρχισμού). Προτείνω σε όποιον έχει την όρεξη και κανέναν γνωστό του που είναι ψυχολόγος ή ψυχίατρος να του ζητήσει να κάνει μία θεματική ανάλυση για να δείτε με τα μάτια σας πως γίνεται και βέβαια τι σόι προφίλ βγάζει για τον καζάκη και ζητήστε να σας το εξηγήσουν.

Φιλικά

Α.Μ

Υ.Γ: Συμφωνώ με τον Γιώργο για το κομμάτι των εφοπλιστών. Οσο για τον σκούφο δεν μπορώ να πω ότι ξέρω θα ψάξω και θα μάθω.

Υ.Γ2: Η θεματική ανάλυση ακόμα και για τον πιο έμπειρο (που δεν είμαι) αναλυτή δεν δίνει 100% συμπεράσματα. Θα χρειαζόμουνα αρκετές ψυχομετρίσεις για να πω ότι έχω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ????

Ανώνυμος είπε...

Και οι αμόρφωτοι απαντάνε στον Καζάκη:

http://www.youtube.com/watch?v=z00FcirLm-8