Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λουκάς Παπαδήμος οραματίζεται το παγκόσμιο νόμισμα!



papadhmos_loukas_elladaΓια τα οφέλη ενός παγκοσμίου νομίσματος, έκανε λόγο ο Λουκάς Παπαδήμος κατά την ομιλία του στη βουλή για την κύρωση του προϋπολογισμού. Τι θέλει να πει ο… ποιητής της Τριμερούς Επιτροπής, νομίζουμε ότι είναι....
πλέον κάτι περισσότερο από φανερό.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι προ των πυλών και ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του, για την επιλογή και στήριξη του εν λόγω Πρωθυπουργού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

video 8a anevasete?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο JEFREY. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΟΙ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ.
ΑΧΑΧΟΥΧΑ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

το παγκοσμιο νομισμα θα ερθει οπως και το βιοτσιπ..τοτε παρα πολλοι θα πεσουν ξεροι απο το φοβο τους γιατι δεν θα ειναι ετοιμοι να αρνηθουν.δε θα ξερουν τι να κανουν λογω της παρανοιας που θα επικρατησει και στο τελος θα χαθουν επειδη δεν καταλαβαν ποτε αυτο που ειπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ "εγω ειμι το φως του κοσμου,ο ακολουθων εμοι ου μη περιπατησει εν τω σκοτει αλλα εξει το φως της ζωης"

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω και πως θα λέγεται Κύριοι !!!
Από τα κείμενα του προγράμματος που έχω διαβάσει,"ΑΜΕΡΟ" θα το ονομάσουν !!!
Όλα είναι προσχεδιασμένα !!!