Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ενδοκυβερνητική ρήξη για το Χαράτσι προανήγγειλε από τα Τρίκαλα ο Αστέριος Ροντούλης


Επίθεση κατά του Υπουργού Οικονομικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε... από τα Τρίκαλα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αστέριος Ροντούλης χαρακτηρίζοντας «εγκληματικό» μία διάταξη να αλλάζει τον Νόμο.



Ο κ.Ροντούλης στην τοποθέτηση του στην Γενική Συνέλευση των Χοιροτρόφων που διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο των Τρικάλων και την κατέγραψε το trikalanews.gr σε αυστηρό τόνο ανέφερε πως έστειλε ένα μήνυμα στους χειριστές της υπόθεσης

Ο Υφυπουργός οργισμένος από την άδικη αντιμετώπιση όλου του γεωργικού και κτηνοτροφικού κόσμου είπε πως «Έβαλαν ταφόπλακα με την χθεσινή εγκύκλιο. Αντί οι γεωργικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις να εξαιρούνται από το χαράτσι στην ΔΕΗ τους επιβάλουν πλέον ως προϋπόθεση εξαίρεσης να έχουν αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος» ενώ ο στην συνέχεια ο κ. Ροντούλης επιτέθηκε στον κ. Βενιζέλο λέγοντας «Είναι δυνατών κ Βενιζέλε που είστε και Συνταγματολόγος μία εγκύκλιος να αίρει νομοθετική πρόνοια? Ο Νόμος κάνει λόγο για χρήση και όχι για τιμολόγιο της ΔΕΗ»

Για πρώτη φόρα ο Υφυπουργός απευθύνει έκκληση από τα Τρίκαλα στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμα λέγοντας ότι «Είναι ανάγκη να ακούσει ο Πρωθυπουργός πριν οι παραγωγοί μας γίνουν μετανάστες παραδώσουν τα κλειδιά και φύγουν από την πατρίδα και τότε θα γίνει κραχ που θα είναι το κύκνειο άσμα της Ελληνικής Οικονομίας».
Trikalanews.gr