Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άμεσες κάλπες εν όψει; - Η Ν.Δ. αρνείται να ψηφίσει νέα μέτρα


H απόφαση της ΝΔ να μην ψηφίσει τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, που συζητά το υπουργικό συμβούλιο, μπορεί να έχει καταλυτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό που μπορούν να οδηγήσει στη διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού και στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δατύπωσε την....
"Κάθετη διαφωνία της ΝΔ με τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και δεν πρόκειται να ψηφίσει τέτοια ρύθμιση στη Βουλή, επειδή αυτό το μέτρο δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού και τέτοιου είδους αποφάσεις είναι έργο της επόμενης κυβέρνησης".

Μάλιστα τόνισε ότι επίσης θα καταψηφιστεί, εφόσον έρθει στη Βουλή, ρύθμιση για μονιμοποίηση του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Είναι σαφές πλέον ότι η Ν.Δ. βάζει "κόκκινες γραμμές" οι οποίες είναι αυτονόητο μεν ότι έπρεπε να τεθούν από την στιγμή που αντιστρατεύονται την φιλοσοφία διακυβέρνησης της παράταξης και της ψήφου εμπιστοσύνης που έχει δώσει, αλλά ταυτοχρόνως μπορεί να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις προς την κατεύθυνση των άμεσων εκλογών, ίσως και εντός του Ιανουαρίου, αν επιμείνει ο Λ.Παπαδήμος να θέλει να κυβερνά και να επιβάλλει χαράτσια και μειώσεις στα εισοδήματα των Ελλήνων.

Στη Ν.Δ. χρησιμοποιούν την φράση Παπαδήμου αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία που έλεγε ότι "Δεν πρόκειται να πάρουμε άλλα μέτρα για την μείωση μισθών και συντάξεων" και υποστηρίζουν ότι "Πως μπορεί να ζητά μέσα σε ένα μήνα να μειώσουμε 15% τις επικουρικές συντάξεις; Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις δηλώσεις του". Και λένε ότι "Αν επιμείνει ο Παπαδήμος δική του θα είναι η ευθύνη για την προσφυγή στις κάλπες".

Έτσι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου θα κληθούν να τοποθετηθούν επί των συγκεκριμένων θεμάτων οι υπουργοί, που ανήκουν στη ΝΔ και οι οποίοι, λέγεται ότι έχουν λάβει σχετικές οδηγίες από την ηγεσία του κόμματος και βέβαια ουδείς διανοείται να συναινέσει σε τέτοια μέτρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

ΗΓΕΤΗΣ είπε...

H N.Δ ειναι πλεον συνεργος στο μεγαλυτερο εγκλημα κατα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαου.Eξ αρχης θα επρεπε να μην προδωσει ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και κατ'επεκτασιν τους ψηφοφορους της που αισθανθηκαν προδομενοι και οχι αδικα.Σκανδαλα, μιζες, λαθρομεταναστες, ανεργια, ανθρωποι κοιμουνται στα πεζοδρομια ,στα παγκακια ,αλλοι ψαχνουν τα σκουπιδια, αυτοκτονιες, που δεν μαθαινονται, παιδια που λυποθυμουν απο την πεινα, δεν υπαχει ιατρικη και φαρμακευτικη περιθαλψη και...και...οχι ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΟΥΜΕ θα πληρωσετε ολα αυτα συν την ντροπη, την ταπεινωση ,την ματωμενη περηφανεια ,του καθε ΕΛΛΗΝΑ πολιτη αμαυρωσατε την μεγαλυτερη ιστορια που εμεις οι ταπεινοι την διαβαζουμε και δακρυζουμαι.Με ποιο δικαιωμα κυριοι και της Ν.Δ? και σας ρωτω εγω που εδωσα μια ζωη ολοκληρη με αγωνες για το κομμα σπειρατε ανεμους, θυελλες θα θερισετε.θα δειτε τα πραγματικα ποσοστα σας!! εαν γινουν εκλογες γιατι μαλλον θα μας προλλαβουν συμαντικοτερες εξελιξεις και οχι τα ψευδη ποσοστα που δινονται απ' τα ψευτογκαλοπ για τη διαμορφωση της κοινης γνωμης ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ.....