Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Και ο Μαρκόπουλος κατά της συγκυβέρνησης αλλα θα την ψηφίσει… Βρε παλικαρια, δεν σας έστειλε ο Ψυχάρης στην βουλή. Ειδικά εσάς.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/1135150_b1.jpg?w=358&h=243Απόσπασμα από την χθεσινή του ομιλία: «…Υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν οξύμωρο να αντιπολιτεύονται τα κόμματα που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση. Μάλιστα, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι το 2012 θα φέρει κοινωνική αναταραχή που απαιτεί κυβέρνηση ευρείας στήριξης για να αντέξει. Είναι λάθος. Η κοινωνία δεν μπορεί να εμποδιστεί από τα κόμματα, αν η αδικία των μέτρων την εξοργίσει. Από την άλλη τα κόμματα δεν είναι ανάχωμα στην κοινωνία. Είναι εκφραστές της κοινωνίας. Για αυτό απαιτείται να ελέγχεται ακόμα και να
αντιπολιτεύεται αυτή η κυβέρνηση. Πρώτον γιατί είναι αποιδεολογικοποιημένη πλήρως. Δεύτερον γιατί έχει αναλάβει συγκεκριμένο έργο. Πέραν τούτου ελέγχεται. Τρίτον γιατί αποτελείται κατά 80% από Υπουργούς αποτυχημένους στη δουλειά τους. Αυτό υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία μήνες τώρα, άρα χρειάζονται πίεση και έλεγχο. Και τέλος γιατί η κρίση απαιτεί σχέδιο με λαϊκή εντολή. Δηλαδή εκλογές. Μόνο όσοι δεν έχουν τύχη στις εκλογές τις εξορκίζουν. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ plus ή το ΠΑΣΟΚ minus…»
πηγη