Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο γιατρός της "απαλλαγής"


Ο απότακτος στρατιωτικός γιατρός που χορηγούσε χαρτιά απαλλαγής από τον στρατό σε διασημότητες συνελήφθη στη Νότια Αφρική. Σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις
Στη Νότια Αφρική εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 63χρονος απότακτος στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση παράνομων απαλλαγών διασημοτήτων από την κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Για τον 63χρονο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του εφέτη-ανακριτή Αθηνών για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ'επάγγελμα.
Μεταξύ άλλων, εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του Στρατοδικείου Αθηνών για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, καθώς επίσης και τρεις ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου και του Στρατοδικείου με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και έξι μηνών.
Ο γιατρός έχει καταδικαστεί για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της ανυποταξίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως και της παθητικής δωροδοκίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ?ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?ΚΥΡΙΟΙ