Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς τέλος η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος (βίντεο)


Χωρίς τέλος η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος [βίντεο]Την στιγμή που ακόμα και οι αστικές φυλλάδες βγαίνουν με πρωτοσέλιδους τίτλους «Ο Ελληνας ζει μέρες Κατοχής» (η φώτο απ’ το Κυριακάτικο «Παρόν»), η βάρβαρη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος από το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας παίρνει ολοένα και ευρύτερες διαστάσεις.


Το βίντεο που παραθέτουμε από τα δελτία ειδήσεων του Mega και του «902» δεν αφήνουν σε κανέναν περιθώριο να μην καταλάβει που οδηγούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Και όλα αυτά γίνονται για έναν και μοναδικό λόγο. Για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας τοκογλύφων – δανειστών (ντόπιων και ξένων) του ελληνικού κράτους. Ακόμα και τα δικά τους νούμερα είναι αμείλικτα, άσχετα αν τα δημοσιοκαφρικά τους παπαγαλάκια τύπου Πρετεντέρη, Καψή, Παπαχελά και σία παρουσιάζουν αντεστραμμένη την πραγματικότητα.

Τα στοιχεία του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε πρόσφατα είναι ξεκάθαρα. Το ελληνικό κράτος έχει υπολογίσει δαπάνες ύψους περίπου 170 δις. ευρώ. Απ’ αυτές τα 88,5 δις προορίζονται να καταλήξουν στα θησαυροφυλάκια των τοκογλύφων-δανειστών. Δηλαδή το 52% απ’ τα λεφτά που θα ξοδέψει το ελληνικό κράτος θα τα πληρώσει σε τοκοχρεολύσια!!!!

Αυτό φυσικά ούτε καν το αναφέρουν η θλιβεροί απολογητές της μνημονιακής πολιτικής.Εξακολουθούν τα πολιτικά καθάρματα να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό ότι αν δεν ψηφιστούν τα όλα και πιο βάρβαρα μέτρα που έρχονται συνέχεια, δεν θα έχουμε λεφτά για μισθούς, για συντάξεις.Είναι ξεκάθαρο για όποιον διαθέτει απλή λογική.

Απ’ τα δικά τους στοιχεία προκύπτει ότι ο μόνος δρόμος για να ανακοπεί ο σφαγιασμός των λαϊκών εισοδημάτων και να καταβάλλονται κανονικά μισθοί και συντάξεις είναι η άρνηση πληρωμής και η διαγραφή του ληστρικού και τοκογλυφικού χρέους. (Το πώς δημιουργήθηκε και ποιους εξυπηρέτησε το έχουμε αναφέρει επανειλημμένως και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε)



πηγη

2 σχόλια:

Modestus είπε...

Στον κώλο γιατί στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισαν μόνο τα κομματόσκυλα και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα στοιχεία. ΠΑΣΟΚ 44% και ΝΔ 34% και για να μιλάμε με απόλυτα νούμερα από τα 7 μύρια ψηφοφόρους το αχτύπητο δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 5,3 μύρια. Και μην μου πείτε μας έταξαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί 37 χρόνια τάζουν και δεν κάνουν τίποτα. Στο κώλο λοιπόν και μη μιλάτε και πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Δέν πρόκειται φυσικά να πάψουν να λεηλατούν όσο θα είμαστε δέσμιοι της πουστοπαγίδας αυτής που λέγεται Ε.Ε.
Μόνο όταν απαγκιστρωθούμε απο τις ύαινες αυτές θα μπορέσουμε να ξαναγίνουμε Δυνατή Ελλάδα και να πάρουμε την θέση που μας αξίζει στην παγκόσμια ιστορία.