Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ



anti-ntp.net: Ας του πει κάποιος ότι θέλουμε την ηγεσία της Εκκλησίας ποιο δυναμική όπως την διαμόρφωσε ο προκάτοχός του.

Πενθήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Κύπρο από σήμερα έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Αύριο θα γίνει η επίσημη υποδοχή στην Ιερά Αρχιεπισκοπή...
Κύπρου, όπου θα τελεστεί δοξολογία στον ιερό καθεδρικό ναό Αγίου Ιωάννου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική συνεδρία της Ιεράς Συνόδου.

Το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Την Παρασκευή θα επισκεφθεί τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, τα Φυλακισμένα Μνήματα, το Βυζαντινό Μουσείο Μακαρίου Γ και το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου.

Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου από όπου θα αντικρίσει την κατεχόμενη πόλη.

Την Κυριακή θα τελεσθεί αρχιεπισκοπικό συλλείτουργο, στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη της Εκκλησίας μας σιωπή και βουβαμάρα, σε ένα πρόσωπο! Πάσχησε να γίνει Αρχιεπίσκοπος για να χαρίσει τα πάντα στην Νεοταξική τάξη!!!! Η παρουσία και η σιωπή του, μιλάνε!!! Εϋχομαι να μετανοήσει και να βρει Παράδεισο!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3908&prodId=4

Πάει για επιχειρηματικους λογους, ο παμπονηρότατος; Εδω ετοιμαζεται να ξεπουλησει ολο τον Λαιμο της Βουλιαγμενης κυριως στους Καταρινους επιχειρηματιες.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

TI NA TON KANOYME TON ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΕΝΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ***ΣΚΙΑ***