Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τρόπους για το πώς να βγάλετε άμεσα χρήματα


Ας ελπίσουμε ότι είστε ένα άτομο που δεν είναι σε κρίση αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς όμως, πολλοί από εμάς είναι!


Εποχές σαν αυτές δημιουργούν ευκαιρίες, για να δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ίσως προσπαθήσουμε να κερδίσουμε χρήματα ή να ανοίξουμε μια νέα μικρή επιχείρηση με τέτοιον τρόπο που δεν θα το είχαμε επιχειρήσει αν δεν υπήρχε η κρίση



Εδώ είναι μερικές ιδέες για να βγάλει κάνεις γρήγορα χρήματα!


1. Περάστε από ολόκληρο το σπίτι σας και βάλτε στην άκρη ότι δεν χρειάζεστε πια! Μπορείτε να τα βγάλετε για πώληση στο eBay, στο Ricardo(Κάντε κλικ εδώ) ή ακόμη να τα βάλετε σε αγγελία.



2. Υπάρχει κάτι που είστε πραγματικά καλοί; Καθαρισμός χαλιών; Καθαρισμός σπιτιού; Μερεμέτια; Να επιδιορθώνετε υπολογιστές; Ζωγραφική; Φροντίδα παιδιών; Όποια και αν είναι αυτό εκτυπώστε φυλλάδια (ή αν μπορείτε φέιγ βολάν) και μοιράστε τα αρχίζοντας από την γειτονιά σας! Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από κάποια καταστήματα να σας τα αναρτήσουν σε κάποιο εμφανές σημείο. Δεν ξέρετε, αυτό μπορεί να είναι μια αρχή στην σταδιοδρομία των επιχειρήσεων που σε άλλη περίπτωση να μην είχατε ποτέ τα κότσια να προσπαθήσετε!


3. Έχετε μια επιχείρηση που δεν πάει και τόσο καλά; Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και κάντε το δικό σας eshop. Σίγουρα οι τιμές μπορεί να ποικίλουν. Για αρχή όμως μην πάτε σε κάτι πολύ ακριβό, δοκιμάστε για παράδειγμα την φθηνή και έξυπνη λύση ScroutzStore (Κάντε Click Εδώ) από 25€ το μήνα. Στη συνέχεια βλέπετε τις δυνατότητες που σας ανοίγονται και πράτετε αναλόγως.






Ο μόνος που μπορεί να σας βοηθήσει, είναι ο εαυτός σας. Με αποφασιστικότητα, θα επιβιώσετε!


Μην περιμένετε! Ξεκινήστε από σήμερα.


ΠΗΓΗ: