Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ανησυχία Κλίντον για τις ρωσικές εκλογές


Ανησυχία Κλίντον για τις ρωσικές εκλογέςΤην ανησυχία των ΗΠΑ για τις κοινοβουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στη Ρωσία, εξέφρασε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον από τη Βόννη, αναφερόμενη στην έκθεση του ΟΑΣΕ στην οποία επισημάνθηκαν παρατυπίες κατά την εκλογική αναμέτρηση.
«Ανησυχούμε επίσης και για τις...

πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ανεξάρτητοι παρατηρητές των εκλογών παρενοχλήθηκαν και οι ιστοσελίδες τους δέχτηκαν επιθέσεις», ανέφερε η Κλίντον. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι οι ρωσικές αρχές θα λάβουν μέτρα με βάση τις συστάσεις τόσο των δικών της παρατηρητών, όσο και των παρατηρητών του ΟΑΣΕ.
«Ο ρωσικός λαός όπως και όλοι οι λαοί, έχει το δικαίωμα να δει την φωνή του να ακούγεται και την ψήφο του να λαμβάνεται υπόψη, πράγμα που σημαίνει ότι του αξίζουν εκλογές ελεύθερες, δίκαιες και διαφανείς όπως και στους αξιωματούχους που είναι υπόλογοι σε αυτόν», υπογράμμισε η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ.
Την ανησυχία της για τις πιθανολογούμενες παραβιάσεις που αναφέρθηκαν από τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ εξέφρασε και η γερμανική κυβέρνηση.
«Η γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για την έκθεση αυτή, διότι περιέχει πάρα πολλές ενδείξεις για παρατυπίες και εμπόδια», δήλωσε ο Γκέοργκ Στρέιτερ, αναπληρωτής εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, στη τακτική του συνέντευξη Τύπου.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΕ είχε καταγγείλει νωρίτερα σήμερα «συχνές παραβιάσεις» κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων στις ρωσικές κοινοβουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοιτατε το σπιτι σας ρε κοπροσκυλα, που στις εκλογες του 2000 ειχατε ξεσκιστει στην νοθεια προκειμενου να βγαλετε τον Μπους. Σας ενοχλει τωρα η Ρωσσια. Χιλαρι πες αλευρι........

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΝΟΙΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑΞΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΙΣΑΣ ΚΟΛΩΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΚΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός το περίμενε πάλι αυτό;
Δέστε πόσο πολύ αγαπάει το Ρωσικό λαό αυτή η γυναικούλα !
Αλλά και η Γερμανική Κυβέρνηση...!!!
Εξαιρετικό ενδιαφέρον απο ένα "γνήσιο φίλο" του Ρωσικού Έθνους!
Από το σύνολο των 50.000.000 νεκρών του Β΄Παγκοσμίου πολέμου, τα 22.000.000
ήταν Ρώσοι!!!
Φυσικό λοιπόν είναι τώρα να έχουν αποκτήσει μια τεράστια ευαισθησία ως πρός τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ρώσων πολιτών...
Τουλάχιστον γελάσαμε λίγο...

Φυσικά οι ηγήτορες της Νέας Παγκόσμιας σατανικής Τάξης,πετάξαν τα προσχήματα και άρχισαν να δείχνουν φανερά πιά τα δόντια τους και τις αληθινές τους διαθέσεις, απέναντι στο μεγαλύτερο τους εμπόδιο στο κοσμικό επίπεδο, για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους,
δηλαδή στους πατριώτες και ευλαβείς Ορθοδόξους Χριστιανούς Ηγέτες της πανίσχυρης στρατιωτικά και οικονομικά Ρωσίας.
Το Ρωσικό Έθνος είναι στο κοσμικό επίπεδο,
ο πιό επικίνδυνος Εχθρός του Διαβόλου και των υπό την εξουσία του, κοσμικών δυνάμεων.
Διότι στο Πνευματικό επίπεδο οι δυνάμεις του σκότους έχουν να αντιμετωπίσουν και πιο ισχυρούς εχθρούς...
Τους Έλληνες...

free mind είπε...

Οταν αυτή εκδηλώνει ανησυχία,αυτό μεταφράζεται ότι έχουν αποσταλεί εκεί πράκτορες που ενεργούν για λογαριασμό των Ηνωμένων πολιτειών και ότι καθοδηγείται κίνημα υπονόμευσης του κράτους της Ρωσίας .
Αρα η Ρωσία αποτελεί όντως κίνδυνο γι'αυτούς και ίσως γι' αυτό καθυστερούν τα σχέδια τους για εισβολή στην Συρία και το Ιράν.
Επειδή η Ρωσία έδειξε ότι δεν θα διαστάσει να συμπαραταχθεί με Συρία και Ιράν σε περίπτωση που δεχτούν επέμβασΗ.

Ανώνυμος είπε...

9:02 - 10:56 SWSTOI KAI OI DYO!