Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!


ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!


Ο Σαμαράς αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος "κωλοτούμπας" της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.
Ο -δήθεν- αντιμνημονιακός, που στηλίτευε το ΠΑΣΟΚ επειδή -όπως έλεγε ακολουθούσε "λάθος συνταγή" , αυτός που διατράνωνε σε όλα τα ΜΜΕ "εμείς δεν συμπράττουμε σε λάθος συνταγή" αποκλείοντας με αυτό τον....
τρόπο κάθε συζήτηση για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ!
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. που μέχρι τελευταία στιγμή δήλωνε με στόμφο "οι μάσκες έπεσαν" και "μόνη λύση οι εκλογές" , εν μία νυκτί έκανε στροφή 180 μοιρών εμποδίζοντας τελικά τον ελληνικό λαό να εκφράσει τη θέλησή του μέσα από την κάλπη των εκλογών.
Έτσι, συνεργάστηκε με την μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου, αυτή για την οποία πολιτικοί αναλυτές λένε δημοσίως ότι θα αποτελέσει το πλυντήριο όλων των αποφάσεων της άθλιας Κυβέρνησης Παπανδρέου! Ο Σαμαράς σαν καλό-υποτακτικό παιδί, έστειλε και επιστολή... νομιμοφροσύνης προς τους σύγχρονους εκβιαστές-δανειστές μας, δηλώνοντας ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου!!!
Αυτοξεφτιλίστηκε, αλλά το χειρότερο είναι με τις ενέργειές του ταπεινώνει την υπερηφάνεια ολόκληρου του ελληνικού λαού και παράλληλα σύρει το κόμμα του στα τάρταρα! Ήδη η Ν.Δ. έχει βυθιστεί σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά εξαιτίας της στάσης Σαμαρά.
Ο πολιτικός-πιρουέτα που διέγραψε την Μπακογιάννη επειδή ψήφισε το Μνημόνιο 1, πριν από μερικές μέρες διέγραψε τον Πάνο Καμμένο επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Μνημονίου 2!!!
Πολιτικοί ακροβατισμοί, τους οποίους αδυνατεί να ερμηνεύσει ακόμη και ψυχίατρος!
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έφθασε έως του σημείου να απειλεί με διαγραφή από το κόμμα όσους τυχόν τολμήσουν να καταψηφίσουν τον Προϋπολογισμό! Ναι, παρακαλώ: Θα διαγράψει όσους δεν συμφωνήσουν με τον Προϋπολογισμό του αίσχους, που επιτείνει την ύφεση, αυξάνει την ανεργία, οδηγεί περισσότερα μαγαζιά στα λουκέτα και δημιουργεί φορομπηχτικό τυφώνα σε βάρος του λαού!

Τελικά ο Σαμαράς μήπως είναι μια άλλη εκδοχή -ίσως και χειρότερη-του Παπανδρέου;
Σαμαρά σήκω και φύγε! Καλά έκανες και ξεφτιλίστηκες εσύ, δεν χρειάζεται όμως να υποφέρει ο λαός και από σένα. Αρκετά βασανίστηκε από τον Παπανδρέου!

πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς νά φύγει αφού τόν έφτιαξαν κι αυτόν οί Εβραίοι, γιά τούς....δικούς τους λόγους !!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι ξεφτιλισμενος απο την εποχη της πολαν με τους αλβανους....
Αλλα τωρα που συναινει στην παραδοση της χωρας μας ως δεκανικι του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠΑ
εγινε και αυτος ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ του ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΑΠ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

PIO EINAI TO ALITHINO TOY ONOMA :TO ALITHINO EBRAIKO ONOMA TOY EINAI-XOREMI-MPEN XIRAM.DES VIDEO:http://www.youtube.com/watch?v=ytZt3FYU8bM STA OPLA ELLINES MOY STA OPLA!!! EDO POY FTASAMAI MONON ETSI THA XEPLITHI AFTOS O TOPOS.

Ανώνυμος είπε...

Ειπες μεγαλες αληθειες!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ Κ'ΑΠ ΤΟΝ ΠΑ
ΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕ ΣΑΝ ΡΕΓΓΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΕΠΑΙΞΕΣ Κ'ΕΧΑΣΕΣ ΑΝΤΩΝΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
ΗΓΕΤΗΣ