Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κωστής Στεφανόπουλος:" Οι εκλογές θα βλάψουν τη χώρα"!!!


Αντε να δούμε ποιον άλλον θα "ξεθάψουν" για να μας πείσουν πόσο βλαβερές για τη χώρα είναι οι εκλογές!

Σε βαρυσήμαντο άρθρο του ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος,στην Καθημερινή της Κυριακής κάνει δραματική έκκληση προς τα κόμματα να πάψουν να ζητούν εκλογές.


"Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργαστεί για να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει",γράφει και συνεχίζει απευθυνόμενος στα κόμματα:"Συνεπώς τα κόμματα οφείλουν να πάψουν να ζητούν εκλογές και να.....
αναγνωρίσουν το συγκεκριμένο χρόνο,μέχρι τη συμπλήρωση της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές,κατά τον οποίο ο κύριος Παπαδήμος (ο οποίος διαθέτει τα προσόντα,το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να πετύχει το στόχο) θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας,ώστε να μην μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την Ευρωζώνη ή σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις"!

Ετσι απλά κι ωραία παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου τους προτρέπει να συναινέσουν στην εγκαθίδρυση μιας κοινοβουλευτικής δικτατορίας!

Αυτό που προτείνει ο κύριος Στεφανόπουλος θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα,νόμιμα και δημοκρατικά μετά τη διεξαγωγή εκλογών οπότε και θα ήταν πρόσφατη η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στη χώρα.

Ο,τι συνέβαινε δεκαετίες ολόκληρες κάθε φορά που στριμώχνονταν το κυβερνών κόμμα τώρα το απορρίπτουν μετά βδελυγμίας.Ανέκαθεν με κάποιο πρόσχημα προκαλούσαν πρόωρες εκλογές και πηγαίναμε παρακάτω χωρίς συνέπειες για τους ίδιους.Τώρα όμως που στριμώχτηκε σύσσωμο το σάπιο πολιτικό σύστημα αποφεύγουν τις πρόωρες εκλογές όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ο φόβος τους,πως έφτασε η ώρα που οι εκλογές πιθανότατα θα αλλάξουν τα πράγματα,τους κάνει να "ξεθάβουν" κάθε πικραμένο αλλά καθόλου άμοιρο ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση και να γράφει ένα "δεκάρικο" προς ναυτιλομένους επισημαίνοντας τους κινδύνους των εκλογών.Κινδύνους όμως που δεν αφορούν τη χώρα αλλά την καθεστηκυία τάξη τους,πράγμα που κρύβουν επιμελώς τόσο οι "πανσοφολογιότατοι" επιστρατευμένοι τέως πολιτικοί όσο και τα ΜΜΕ που τους φιλοξενούν.

Για να μας πείσει μάλιστα για το ορθόν της "δραματικής του έκκλησης" ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στο τέλος πλέκει και το εγκώμιο των μισθωτών και συνταξιούχων που με στωικότητα υπομένουν τα μέτρα της εξαθλίωσής τους,αφήνοντας και μια μπηχτή για την προχειρότερα των μέτρων που λαμβάνονται:"...είναι άξια θαυμασμού και επαίνου η συγκράτηση που επιδεικνύουν μισθωτοί και συνταξιούχοι έναντι των μέτρων φορολογίας που σχεδιάζονται πρόχειρα και πλήττουν τα μεσαία και κυρίως τα χαμηλά και πολύ χαμηλά εισοδήματα"!

Κρίμα,τώρα στα στερνά του βίου σας!Σας πήραμε χαμπάρι όλους πια,ματαιοπονείτε.
http://zeidoron.blogspot.com/

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές θα βλάψουν την χώρα? Που τα ακούσατε αυτά και τα λέτε ρε?
Η χώρα είμαστε εμείς και εμείς είμαστε η χώρα. Από τη στιγμή που οι Ελληνες έχουν πέσει στην κατοχή που τους επιβάλλατε, και η χώρα βρίσκεται στα ίδια κακά χάλια.
Τίποτα λοιπόν δεν θα αλλάξουν οι εκλογές, προς το χειρότερο.
Το μόνο που θα βγει θα είναι σίγουρα κάτι καλύτερο. Αλλά δεν το θέλετε αυτό.
Εσείς θέλετε να συνεχίσετε να τρέφεστε και να τρέφετε το σύστημα που σας έκανε ανθρώπους.
Αν γίνουν εκλογές, το πιο πιθανό είναι ότι εσείς και οι όμοιοί σας θα σβήσουν στην λήθη και στην ανυπαρξία.
Γι'αυτό προσπαθείτε απελπισμένα να γαντζωθείτε στην καρέκλα. Σε μια καρέκλα που δεν σας ανήκει, σε ένα μέγαρο που δεν σας ανήκει, σε μια εξουσία που δεν σας πρέπει.
Σαν τη γάτα που καρφώνει τα νύχια στο χαλί και δεν μπορείς να την ξεκολλήσεις με τίποτα.
Αυτό είσαστε. Παράσιτα γαντζωμένα πάνω στα σώματά μας.
Αει να χαθείτε όλοι σας, άχρηστα υποκείμενα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην τον πηραμε τωρα χαμπαρι, τον λαθροπροεδρο, βιαστη του Ισοκρατη. Μας εχει ξαναδωσει συμβουλες ...υπερ του σχεδιου Αναν και υπερ της προσφυγης στη Χαγη για να διεδικησουμε!!!! να μοιρασουν οι αμερικανοι τα ιματια μας...γνωστος λαμπρος "συμβουλατορας"... Τι εγινε γυφτουλα? Ο αχρηστος κοπροσκυλογιος σου που θελει να προστεθει στους αλλους γιους και κορες που σωζουν την ελλαδα 50 χρονια τωρα και φλερταρε με το Πασοκ σχεδιαζει επιστροφη με Παπαδημο, γι αυτο ξυπνησες ξαφνικα?

Ανώνυμος είπε...

ολοι βρυκολακες ξεθαβονται σιγα σιγα...κοιτα στεφανοπουλε,ψοφα οσο πιο γρηγορα γινεται να μας αδειασεις την γωνια...το μονο καλο που εχετε να κανετε στην ελληνικη κοινωνια ειναι να ΨΟΦΙΣΕΤΕ..μονο ετσι θα δωσετε ΧΑΡΑ στον κοσμο...περιμενω με ΑΓΩΝΙΑ αυτες τις μερες...καθε φορα θα ΨΟΦΑΕΙ ενα παρασιτο απο σας θα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ σε κεντρικες πλατειες της καθε πολης της ΕΛΛΑΔΑΣ....ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Eτσι,έτσι...Η Δημοκρατία(εκλογές) θα βλάψει τη χώρα.Τρέμετε τη Δημοκρατία κομματόσκυλα...Θέλετε δέν θέλετε,αργά ή γρήγορα θα εφαμοστεί,και τότε σας περιμένει (πού)τσου-νάμι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε ο λαός είναι ο Στεφανόπουλος και ο κάθε Στεφανόπουλος?? Πρέπει να βρεθεί τρόπος παιδιά όταν η χώρα μαζεύει πολλούς εθνοπροδότες και οδεύει προς την καταστροφή να υπάρχει ένας μηχανισμός υπέρ του λαου μέσω του Συντάγματος που να μπορεί ο λαός χωρίς πολέμους και βία να παίρνει την τύχη στα χέρια του πχ δημοψήφισμα ή εκλογές. Δεν μπορεί να στηρίζουμε τις ζωές μας σε 10 άτομα..και αν αυτά τα άτομα θέλουν να ψοφήσουμε τι θα γίνει??Να τους δίνουμε την εξουσία να αποφασίζουν για εμάς αλλά να μπορούμε εύκολα να τους την πάρουμε πίσω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ!
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Οταν δουλεύανε τον κόσμο ψιλό γαζί έκαναν εκλογές κάθε 2 χρόνια.. Τώρα που το πρώτο κόμμα παίρνει με το ζόρι ενα 15% φοβούνται και τον ίσκιο τους.. γι'αυτό βγάζουν κάθε 10 μέρες κάποιο γκάλοπ ή κάποιον "guru" απ΄το παρελθόν να μας κάνει πλύση εγκεφάλου. ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ!!

maria είπε...

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ,ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδια ακομα ψαχνετε για σοβαρους; ολοι τα ιδια ειναι απο παρελθον και παρον,πρεπει να καταλαβετε ολοι μονο η αρχισττατηγος θα μας σωσει

Ανώνυμος είπε...

εβγαλε την μασκα του και αυτος!πρωην προεδρος της δημοκρατιας λεει να μην γινουν εκλογες!που καταντησαμε!μακαρι να βγουν οι προφητειες των αγιων μας γεροντων για να γλυτωσουμε απο τους βρυκολακες της ψυχης μας!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα σχόλια ολών συμπολιτών μου με συνεπαίρνει η αισιοδοξία.Μπορούμε να Γινουμε να γίνουμε όλος ο λαός ένα πανίσχυρο μέτωπο που θα προτάσσει τι τι άλλο;Το απόλυτα αναγκαίο ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Εσεις που κάνετε σχόλια όλους εσάς σας συγχαίρω σας υπολείπτομαι βαθια σας λέω ότι είσθρ γνήσιοι Ελλήνες που αγαπάτε τυην χώρα σας και συντάσσομαι μαζί σας.Δεν με ενδιαφέρει δεν θέλω να μάθω την ιδεολογική σας ταυτότητα μου είναο παντελώς αχρηστη και είναι κυριολεκτικά αχρηστη.Το λάθος όμως θα είναι και θα είναι τραγικό για μας εδώ αλλά και για τον ίδιο τον λαό να μείνουμε κάποιοι ανώνυμοι που βάζουν το κυρίαρχο αναγκαίο πανεθνικό προσταγμα την απελευθέρωση βτης πατρίδας μας απο τον καταχτητή.
Δεν υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει κανείς μα κανείς ακόμη και τα κόμματα που είναι εκτος της δωσιλογικ΄΄ης κυβέρνησης δεν δείχνουν κασμμία πρόθεση να βάλουν πλάτη να τραβήξουν το κάρο απλά μας λένε μπείτε στο μαντρί πρώτα και μετα θα δούμε τι να δούμε; τίποτα.
Είμαι πλήρως απογοητευμένος από τα κόμματα της αριστεράς ,Καλά τι να πούμε για τον Τσίπρα.Οπισθοφυλακή των τοκογλύφων Μια έτσι και μια γιουβέτσι .Η γραμμή του Συριζα δεν αντέχει σε καμμιά κριτική.Είναι με τους τοκογλύφους που μας φόρεσαν τον ζουρλομανδύα του ευρώ αλλά δεν είναι με τους εγκάθετους της κυβέρνησης.Τρελλά πράγματα.Οσο αφορά το άλλο μαγαζάκι το ΚΚΕ εκεί έχουμε μια καρεκλοκολημμένη ηγεσία που βολεύεται με τίς βουλευτικές έδρες τα εκατομμυριάκια της κρατικής επιδότησης και δίνει συνάμα συχωροχάρτια στον Παπαδήμιο με το να συναντιέται μαζί του σε εβδομαδιαία ραντεβουδάκια αντί να σταθεί απέναντι στις ευθύνες του που απορρέουν απο τους ιστορικούς μακροχρόνιους αγώνες και το αίμα που έχει χυθεί απο τους αγνούς αγωνιστές αυτού του κόμματος και αντί να σηκωθει να φύγει να παραιτηθεί από αυτή την αντισυνταγνμματική σύναξη που θέλει να λέγεται Ελληνικό κοινοβούλιο μένει και τους νομιμοποιεί γιατί αυτό λένε τα κοπρόσκυλλα της Ιπποκράτους ακριβώς αυτό λένε ότι αν είμαστε αντισυνταγματικοί γιατί δεν αποχωρεί το ΚΚΕ; και καλά κάνουν και το λένε μια και αυτό τους βολεύει.
Εγώ αυτά είχα να πώ και να επαναλάβω ότι κανείς δεν περισσεύει αριστερός δεξιός κεντρώος και όποιος βάζει μπροστα και διαχωρίζει με κομματικές ταυτότητες είναι ελεεινός προβοκάτορας προσκυνημένο γιουσιυφάκι των Ναζί και των ντόπιων δοσίλογων και αυτό προτείνω να γίνει αξίωμα. οποιοσ αυτη τη στιγμη που προτασεται το απόλυτα αναγκαίο π[ου είναι Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μιλάει για κόμματα και έτσι προσπαθεί να διχάσει τον λαό είναι εθνοπροδότης και χαφιές.
θέλω να πώ πως άποψη μου είναι ότι η ανασύνταξη των δυνάμεων του λαού θα πρέπει να γιγαντωθεί με την αυτοοργάνωση μικρών ομάδω αρχικά και μέσα απο την ανθρώπινη αλληλεγγύη που πρέπει όλοι μας προωθήσουμε Προτείνετε βγείτε μπροστά όλοι εσείς που νοιώθετε πιο δυνατοί πιο αγωνιστές

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά και εσείς και το << ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ >> πολίτευμά σας.

Σας χορτάσαμε όλους μέσα στη ν Βουλή .

Τα ίδια κόμματα ,τα ίδια παραμύθια , ίδιες οικογένειες , η ίδια πείνα και αναξιοπρέπεια και ζητάτε ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης .

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν σας χρωστάω .

Μας χρωστάτε μια πατρίδα όλοι σας.

Μια πατρίδα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που εσείς ασελγήσατε επάνω της .

Η χώρα του ήλιου, της θάλασσας, της φιλοξενίας , της Αρχαίας Ιστορίας που μαθαίνουν τα Αμερικανάκια και τα παιδιά της Αγγλίας αλλά στερείται με δόλιο τρόπο από τα δικά μας παιδιά .

Συμφωνείται όλοι σας με την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας προς όφελος του μουσουλμανικού στοιχείου και βασίζεστε στο δόγμα του Κίσσινγκερ .

Είστε τυχεροί αν και παράγεται ως αλλόφρονες το έργο σας που δεν ζει ο Παπαδόπουλος που αν και ένας αγράμματος στρατιωτικός σας έχει φορέσει γυαλιά στο θέμα διαχείρισης ενός κράτους .

Είστε ανάξιοι , το έχετε αποδείξει και οι .......300, σε βάρος των 300 του Λεωνίδα που στάθηκαν επάξια αντίθετα με σας στην ιστορία .
Υπάρχει η δύναμη στα χέρια μας ( ψήφος ) και κόμματα έξω από την βουλή.
Καιρός να ψάξετε να βρείτε και εσείς μια δουλειά , να δείτε πως ζούμε και εμείς .
Είμαστε φασίστες, ανάξιοι, ρατσιστές , διεφθαρμένοι αλλά είμαστε

ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό δεν μπορείτε να μας το στερήσετε .


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Kαι αυτος εβραιος ειναι ρε παιδια.

MacGyver © είπε...

MILANE OLOI MILANE KOI KOLOI

EE RE POYSTI MOY, GAMISI POY THELE OLOI...

PROSOXH SOSOSOSOSOSOSOSOS
ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ SITE...
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_96.html

Ανώνυμος είπε...

δεν θα προλαβουν να κανουν εκλογες...θα κανει εισβολη η τουρκια...

Ανώνυμος είπε...

κυριε στεφανοπουλε,μαλλον εχεις ορεξη ο λαος να σε βλαστημαει και να σε καταριεται.κατσε σπιτι σου,βγαλε το σκασμο και οι συμβουλες αυτες που δινεις να τις ξεχασεις.δεν εκανες λιγα και εσυ οποτε ξαναμπες στο χρονο ντουλαπο και μη μιλας καθολου.σπασε και σκασε.που λιγο φιλοτιμο να ειχες,επρεπε να λες αλλα πραγματα..ξερεις εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Ζητω απο το ant-ntp στην αρχικη του σελιδα να φαινεται επι καθημερινης βασης οτι ο λαος ζητα εκλογες διοτι αυτη η κυβερνηση δεν ειναι νομιμη.
Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.........

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο 6.46.
Βγάλτε με μεγάλους τίτλους αυτό το άρθρο καθώς και τις απαντήσεις.
Πρέπει ο λαός να δει ότι ο βασιλιάς είναι τελικά γυμνός.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... ΚΡΙΜΑ... ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

*******
Γιορταζει στις 26 Νοεμβριου

Ανώνυμος είπε...

Να δειτε παιδια που θα ξεφουρνισουν και καμια χαμενη προφητεια του γεροντα Παισιου αρκει και μονο να μην παμε σε εκλογες για ολα ειναι ικανοι Τα παπαγαλακια του ΣΚΑΙ εχουν λυσιαξει εκεινος ο δισλεκτικος ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ βγαζει αφρους ''Δενδροφυτευσεις χρειαζομαστε και οχι εκλογες'' τοπε τοπε ο παπαγαλος

Ανώνυμος είπε...

-Τήν Άνοιξη πού θά σπείρω καί θά φυτέψω τό μποστάνι μου αξιότιμε κύριε στεφανόπουλε μήπως πρέπει νά βάλω καί σένα κουρκουλούκι- μαζί με τούς άλλους- γιά νά διώχνετε τά τσιροπούλια ή τούς έπίδοξους "πιθανούς" κλέφτες" από τά σπαρτά μου;