Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με το "Ποια ακριβώς είναι η ενωμένη αριστερά;"


Αφορά αυτό
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΙΝΕΙ....ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ....ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ??????? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ????? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...????? ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ??????ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ .....Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!!! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΕΛΙΝΙΣΜΟ....ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΛΙΝ....!!!!!
αναγνώστης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1)ΠΟΤΕ το ΚΚΕ δεν μίλησε για απομονωμένη ΚΟΛΑΣΗ, ούτε σας το πρότεινε ποτέ ΒΛΑΚΑ!

Αυτά τα λένε οι ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΥΚΟΙ.

Άλλες συμαχίες δεν υπάρχουν ?Δεν μπορούν να γίνουν δηλαδή ?
Γιατί τότε ΓΛΥΦΕΙΣ τον ΠΟΥΤΙΝ και τη ΡΩΣΣΙΑ που ούτε στη ΕΕ είναι, ούτε φυσικά ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ...
2) Πόσο φασισταριό είσαι, γελοίε αναγνώστη, φαίνεται στο οτι ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ.
Διάβασε κανά βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΑΣ (όχι γραμμένο από την πααρέα του Γεωργιάδη που τόσο θαυμάζεις), για να μάθεις ποιος ήταν ο ΑΡΗΣ.
Ποιος ήταν ο ΕΛΑΣ και τι ήταν το ΕΑΜ....
Βλάκα, απόγονε δοσιλόγων.
Τον ΑΡΗ τον "εφαγε" ο Ζαχαριάδης γιατί ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και δεν άκουσε τις εντολές του ΣΤΑΛΙΝ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΜΑ!

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..

Βασίλης είπε...

το πρόβλημα με το Κ.Κ.Ε. δεν είναι ούτε η αποκατάσταση του Ζαχαριάδη, ούτε η σταθερή και για κανέναν λόγο διαπραγματεύσιμη θέση του. Το πρόβλημα είναι ο ιερός, ιησουήτικος, φανατισμός που διαπνέει ένα κοινό εθελότυφλο και παρωπιδικό που αδυνατεί να καταλάβει ακόμα και τη διαφορά Μαρξιστικής σύλληψης και σταλινικής εφαρμογής και καταλήγει να υπερασπίζεται με το ίδιο πάθος και τις δύο! Τρέλα! Πόσο μάλλον να κάνει μια στοιχειώση αυτοκριτιτική!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΝΟΙΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΄ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!!
ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!
ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ (ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ-ΣΙΝΙΣΜΟ)
ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ=ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΩΠΙΔΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα , ο Αρης ηταν παλικαρι και οχι χασαπης , μακαρι να του μοιαζανε εστω και λιγο ολοι αυτοι οι εθνοπροδοτες που συγκυβερνουν σημερα. Και προτεινω οι εκφρασεις σ'αυτο το σαιτ να ειναι πιο κοσμιες οτα αναφερονται σε ιστορικα προσωπα γιατι πατριωτες υπαρχουν σε ολες τις πλευρες. (ενας αριστερος)

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ υπάρχουν σε όλες τις πλευρές.
Για αυτό άλλωστε το ΕΑΜ, είχε ακόμα και βασιλόφρωνες!
Ανθρώπους που τους ένωνε η ΠΑΤΡΙΔΑ και μαχόντουσαν ενάντια στην εισβολή των Γερμανών.
Υπήρχε και ένας φωτεινός ηγέτης όμως που προσέλκυε πολύ κόσμο.
Με την στάση του και τη ζωή του...
Ο Άρης...
που γι'αυτό τον "φάγανε" από τ'αριστερά....

Άλλα η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει δείξει πως αυτοί που κραβγάζουν για πατρίδα, έθνος κτλπ, σχίζουν τα ρούχα τους και χτυπιόνται απο "εθνικοφροσύνη", είναι οι ΠΡΩΤΟΙ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ προδότες. Οι πρώτοι που θα συνεργαστούν με τους Κατακτητές.

Σύγχρονο παράδειγμα, ο κωλοτούμπας ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ....
Δείτε απλά τις έλεγε ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ βουλή, (για ΔΟΛ, για Αμερικάνους, για Jeffry, για Αιγαίο, για τράπεζες κτλπ) και τι ΕΛΕΓΕ και τι ΕΚΑΝΕ μετά.....

"Προβοκάτορας"

Modestus είπε...

Άσε μας ρε κόκκινο νεοταξικό σκουλήκι προβοκάτορα, ακόμα να καταλάβεις εσύ και τα συντρόφια σου ότι ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός είναι οι δύο αντίθετες όψεις του νομίσματος της ΝΤΠ. Να μη ξεφύγει κάνενα γίδι σαν κι εσένα και πολλούς άλλους από το μαντρί. Ο ηγέτης σου ο Άρης αν ήταν πατριώτης δεν θα έσφαζε συνέλληνες συμπατριώτες του για τις σκατοιδεολογίες και τα κόμματα. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους του εκείνη την εποχή άλλωστε για να γίνει εμφύλιος έπρεπε να πλακωθούν δύο αντίπαλα στρατόπεδα και στην μέση ο ελληνικός λαός.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μοντέστους, στείλε μας μήνυμα στο anti-ntp θέλουμε να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Malon einai ta idia skata kai to kke kai kapitalismos????? kai meta apo to 1973 oloi mazh mas dialisane san kratos??ME THN KSEFTILISMENI PROWDO TOUS??? MIN KSEXNATE TON MAO? STHN KINA?? OLOI TOUS SKOTONOUN TON ILITHIO KOSMAKI????SE OLA TA MERH TOU PLANITH???? POTE THA STAMATISETE NA MILATE GIA TOUS DOLOFONOUS TWN KRATWN SEVASTITE TWN EAFTO SAS????EAN FISIKA EXETE SYNIDISI?????DEN EINAI DROPI NA PARADEXTITE OLOI SAS POU TOUS YPOSTIRIZETE OTH SAS POULISAN ???????? STAMATHSTE NA ISTE KARAGIOZIZES EPITELOUS????? ERXETE KATARA SE OLOUS POU PSYFIZOUN????? NA SAS PARH ESAS O DIAOLOS MONO ESAS POU PSYFIZETE AFTOUS POU MAS KATASTREFOUN OUST PIONIA TWN SIONISTWN ERXETE MEGALI KATARA SE OLOUS SAS??????????????????????????????POULIMENOI?????