Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Εγκληματική συμμορία εξαρθρώθηκε στη Χίο


Σε 15 συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, ενώ καταζητούνται προς το παρόν 3 άτομα, με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και τη διάπραξη αδικημάτων όπως διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, εμπρησμούς, αρπαγές τσαντών και άλλα.


Προηγήθηκε παρακολούθηση μηνών, ενώ ενήμερη ήταν η εισαγγελία Χίου για τις συλλήψεις, αλλά και τις έρευνες που έγιναν και μέχρι στιγμής έχουν επιφέρει την κατάσχεση 120 περίπου γραμμαρίων ηρωίνης, 100 περίπου γραμμαρίων ινδικής κάνναβης, 5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας, όπλα και άλλα.
Aρχικά συνελήφθη μαθητής σε σχολική μονάδα του νησιού και μάλιστα μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του. Οι πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου είναι ασαφείς για το συγκεκριμένο περιστατικό, οι πηγές μας όμως επιβεβαιώνουν ότι οι ηλικίες των συλληφθέντων είναι από 18 έως 30 ετών και σίγουρα εμπλέκονται και ανήλικοι, ενώ έχουν συλληφθεί και 3 κοπέλες. Κατά την αστυνομία η οργάνωση απαρτίζεται τουλάχιστον από 35 άτομα, ενώ ο «σκληρός» πυρήνας απαριθμεί περίπου 20 άτομα.

Θ. ΠΥΛ.
ΠΗΓΗ