Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Π. Καμμένος: «Στον Γοργοπόταμο συνεργάστηκαν Ζέρβας-Βελουχιώτης»


Π. Καμμένος: «Στον Γοργοπόταμο συνεργάστηκαν Ζέρβας-Βελουχιώτης»Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος. «Εγώ έχω κανόνα πίστεως. Δεν αλλάζω τις αρχές μου. Είναι λάθος της ΝΔ η συμμετοχή σε αυτή την κυβέρνηση αλλά και το να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Real Fm».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι...
θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία.

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει ένα νέο φορέα, που δεν θα έχει ιδεολογικά στεγανά και θα αντιτίθεται «στην παράδοση της χώρας στους δανειστές της».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι αν η κυβέρνηση Παπαδήμου στηρίζεται σε συνεργασία τριών κομμάτων, τότε θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα «ευρύ μέτωπο, που δεν θα έχει ιδεολογικά στεγανά και θα συνεργαστεί με μια κάθοδο στην πολιτική εναντίον αυτής της άποψης».

Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «εθνικές επιλογές», που θα δίνουν απάντηση σε «περίεργους συσχετισμούς δυνάμεων, μη ιδεολογικούς», προσθέτοντας άλλωστε ότι «στον Γοργοπόταμο συνεργαστήκανε ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη για να τον ρίξουν».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει τετοιος φορεας και λεγεται ΕΠΑΜ κ.Καμμενε.Εκανε ο κουρουμπλης,εκανε ο δημαρας,εκανε ο θεοδωρακης.Τι θελετε?περαιτερω διασπαση?

Ανώνυμος είπε...

αντε και λεμε εσενα ζερβα (που θα μας καψει η ιστορια αλλα τελοσπαντων)και τον εαμοβουλγαρο τον Καζακη βελουχιωτη.και ποιος ειναι στο ρολο των αγγλων? μηπως τα συμφεροντα που ειναι απο πισω σας αντιμνημονιολαγνοι?μηπως αυτοι που σας καθοδηγουν να ξεσηκωσετε τον κοσμο,να πτωχευσουμε και να καταστραφουμε και στο τελος να μας αγορασουν πιτ παρα?ασετα παραδειγματα απο την ελληνικη ιστορια εισαι πολυ μικρος μπροστα στο ζερβα.ως υπουργος εκανες την παπια

Polemistirios είπε...

Δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά αυτές τις μέρες.
Υπάρχουν μόνο αφυπνισμένοι Έλληνες.
Με διαφορετικές αντιλήψεις αλλά πάνω απ' όλα Έλληνες.
Τις διαφορές μας τις ξανασυζητάμε μετά.
Τώρα προέχει το διώξιμο του εχθρού από την πατρίδα μας.
Χαιρετήστε κάθε Ελληνική φωνή.
Δημιουργήστε ένα νέο πολιτικό φορέα ή μια ένωση πολιτικών φορέων στον οποίο αν είναι δυνατό να συνυπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, όλοι τους όμως πατριώτες και παρόλες τις διαφορές να συνθέσετε το καλύτερο για την Ελλάδα, να πείτε ΟΧΙ στο μνημόνιο εισβολέα, που τόσο διψάει ο κόσμος ν’ ακούσει.
Καμμένος, Βελόπουλος, Κουρουμπλής, Κανέλλη, Δημαράς, Σακορφα, Καζάκης, Χάρρυ Κλήν, Θεοδωράκης, όπως κι αν λέγεστε...
Στους λόγους σας και στα διαγγέλματα σας υποστηρίζετε ότι πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα.
Και η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι σε πόλεμο.
Και σε κάθε πόλεμο κατά της χώρας μας οι Έλληνες ήταν ενωμένοι και συμπολεμιστές.

Ανώνυμος είπε...

Θεοδωρακης προθυπουργος,υπουργος πολιτισμου

Καμενος υπουργος εξωτερικων και εθνικης αμυνης

Βελοπουλος υπουργος παιδειας,θρησκευματων,ενεργεια και ορυκτου πλουτου

Κανελη υπουργος εργασιας και αγροτικης αναπτυξης

Κουρουμπλης Υπουργος υγειας,

Καζακης υπουργος Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας Ναυτιλίας, Εσωτερικών,

Δημαρας υπουργος δικαιοσυνης,Διαφάνειας, Ισότητας και Ατομικών Δικαιωμάτων

Χάρρυ Κλήν υπουργος τυπου και ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φιλε 11.13 ποιος θεοδωράκης 150 χρόνον είναι, τον βελόπουλο πως τον κόλλησες μέσα σε αντιμνημονιακους,..λοιπόν εγώ βλέπω ότι σαν παρα πολλά κινήματα βγαίνουν και δε με αρέσει καθόλου αυτό λέω εγώ μήπως είναι και αυτό στα σχέδια τους να διασπαστούν σε πολλά κόμματα και να κάνουν πάλι πανηγύρι του πασοκ και νδ λέω μήπως.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που εγω γνωριζω ειναι πως το "μετωπο" ειναι ενα και εχει ιδρυθει πριν δεκαδες χρονια. Το εαμβ. Εαν ενα μετωπο αξιζει να υπαρχει ειναι αυτο. Και ο λογος ειναι πως απο τοτε τα εγραφε, τα ελεγε και δικαιωθηκε. Ολοι οι αλλοι τυπου Καζακη, ΕΠΑΜ, ΠΑΡΑΡΑΜ, ΠΑΤΑΤΡΑΜ,μου βρωμανε καπελωμα και καπηλευση και καιροσκοπια.