Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR
ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ:ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΝΗΣΑΚΙ...

Επείγουσα επιστολή προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, υπουργούς και πολλές αρμόδιες υπηρεσίες έστειλαν πρόσφατα από τα πανέμορφα ακριτικά
Αντικύθηρα ο πρόεδρος Ανδρέας Χαρχαλάκης και οι κάτοικοι ζητώντας να συνδεθεί το νησί με τον υπόλοιπο, το ταχύτερον δυνατόν , γιατί έχει διακοπεί η συγκοινωνία.
Φωνή αγωνίας εκπέμπουν οι λιγοστοί κάτοικοι που φυλάνε Θερμοπύλες, ιδιαίτερα προς τον πρωθυπουργό της χώρας, ώστε να μην παραταθεί άλλο ο αποκλεισμός τους από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ένα και πλέον μήνα το καράβι που συνέδεε τα Κύθηρα με την υπόλοιπη χώρα σταμάτησε να εκτελεί δρομολόγια και έτσι οι κάτοικοι έμειναν εγκαταλελειμμένοι μεσοπέλαγα.


Παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις, καταγγελίες, και παρακλήσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες να δείξουν ενδιαφέρον και να αποκαταστήσουν την συγκοινωνία , ουδείς μέχρι σήμερα έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον. Υπουργοί και υφυπουργοί Ναυτιλίας, στρογγυλοκάθονται καθημερινά στα πολυτελή γραφεία τους με τα κολλαριστά κοστούμια και τις λαμέ γραβάτες , χωρίς να ιδρώνει τ΄αυτί τους για το τι συμβαίνει στα ακριτικά πανέμορφα και εγκαταλελειμμένα νησιά μας.
Με ξύλινες κορώνες που καθημερινά εκπέμπουν για δήθεν λύσεις των προβλημάτων προσπαθούν να παραπλανήσουν τους ακρίτες ότι η πολιτεία είναι κοντά τους.
Δυστυχώς όμως οι νταβατζήδες της πολιτικής προτιμούν την χλιδάτη ζωή που επιλέγουν να κάνουν καθημερινά παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να λύσουν αυτά τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν αυτόν τον τόπο, στον τομέα του ο καθένας. Όλες οι υποσχέσεις τους πνίγονται στα φουρτουνιασμένα κύματα και υπουργοί και υφυπουργοί της συμφοράς στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες τους, μόνο και μόνο για να γράψουν στο βιογραφικό τους ότι κατέκτησαν και αυτό το αξίωμα. Καληνύχτα σας


2 σχόλια:

sotulis είπε...

η κραυγή απελπισίας έρχεται απ'όλους τους έλληνες με την απίστευτη προδοτική συμπεριφορά τους.
Ούτε τσίπα ούτε μπέσα. Εχουν χτίσει τοίχο με το λαό.

Αμαζόνιος είπε...

καλά να πάθουν τα ζώα αφού επέλεξαν τους προδότες για να τους κυβερνάνε...