Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Την εκτίμηση ότι ο αγώνας των εργαζομένων στην Χαλυβουργία Ελλάδας θα είναι νικηφόρος εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως «θα είναι μια νίκη για λογαριασμό όλων των εργαζόμενων στη χώρα». Κατά την επίσκεψή του στην επιχείρηση...
υποστήριξε ακόμη ότι ο ...
αγώνας των απεργών δεν αναδεικνύεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Αναδεικνύουν μόνο τα επιχειρήματα του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζιτών», τόνισε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε:

«Είναι ένας αγώνας που στο συμβολικό επίπεδο είναι για λογαριασμό όλων των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι απειλούνται από τον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής που είναι η εσωτερική υποτίμηση».

«Αν νομίζουν ότι θα εξοντώσουν την ελληνική κοινωνία για να συνεχίζουν να έχουν τζίρους και κέρδη για να τα βγάζουν στην Ελβετία είναι γελασμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζευε ψηφους, μάζευε.... Στο τελος κατι θα μεινει.
Δεν κρατιεται να μασησει κι αυτος.

Η πολιτικάντηδες εχουν πεθανει για μας τους Ελληνες. Απλως αυτοι θα το διαπιστωσουν τελευταιοι την ημερα των εκλογων (αν ερθει τετοια μερα με την μαριονετα παπαδημιος που διορισε το συναφι των σιωνιστων).

Ανώνυμος είπε...

ρε αντι-νεα πολυ προωθηση τον τσιπρα....ψηφηστε αυτον και τους πακιστανοαλβανοαλγερινομαροκινοπαλεστινιους του που μας εχουνε γα...σει