Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αμετακίνητος ο Πάγκαλος στο «μαζί τα φάγαμε» (βίντεο)


Αμετακίνητος ο Πάγκαλος στο «μαζί τα φάγαμε» [βίντεο]Επιμένει ο Θ. Πάγκαλος: «Όλοι μαζί τα φάγαμε!». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμμετείχε (όχι διά ζώσης, φυσικά, αλλά μέσω… βιντεοσκοπημένου μηνύματος) σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με θέμα την… αλησμόνητη φράση του.


Παρότι, λοιπόν, ο ισχυρισμός του έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (εξαιτίας των οποίων, ενδεχομένως, δεν παρέστη στην προχθεσινή εκδήλωση), ο Θ. Πάγκαλος επιμένει, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στο μήνυμά του:

«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, αλλά σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιον τρόπο».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δείτε το βίντεο:\

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=331198

'Αει χάσου, προδοτη Πάγκαλε, πανάθλιο κτηνος.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός αυτός που ζήτησε απο μπλόκερ αποζημίωση για ηθική βλάβη.
ΠΟΝΑΕΙ όταν βρίζουν την αφεντομουτσουνάρα σου αλογοσούρτη ;

Είμαστε 11,000,000
Έλληνες και Ελληνίδες, μαζί με τα παιδιά μας .

Βγάλε γυναίκες και παιδιά, δεν θα είμαστε 3,000,000 Έλληνες ;

Λοιπόν παλικάρια να μην χαλάσουμε τα δίκαια αιτήματα του Πάγκαλου αφού έχει αφοδεύσει κατά συρροή, κατά κάθε Έλληνα και Ελληνίδας .

Εμείς εμπράκτως πρέπει να «Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»


Άκου λοιπόν Πάγκαλε

Εμείς οι Έλληνες έχουμε την ευγενή καλοσύνη, να σου δώσουμε, άλλος το αριστερό, άλλος το δεξί και εγώ , που φιλάω ως ΕΛΛΗΝ τα δημοκρατικά μου επίθετα για τους εχθρούς του γένους μας , θα σου χαρίσω το τρίτο το μακρύτερο .

Άντε από εδώ ρε αρχικοπρίτη , μικροαστέ και φουσκοθαλασσιά , με τους αγράμματους ήρωες του 1821, που ζητάς και διεκδικείς και αποζημίωση .

Για πια ηθική βλάβη θα ζητήσεις 1,000,000 ευρώ που δεν σου έχει μείνει τσίπα επάνω σου .

Λοιπόν , άσε τις βλακείες και κοίτα να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζεσαι σαν φτωχό παιδί του λαού, εφόσον πουλήσεις κανένα σπίτι, γιατί θα σε πάει ο Μπένι φυλακή .

Και από ότι κόβω από την κορμοστασιά σου δεν την αντέχεις την πείνα.



Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=29563&Itemid=131

O GAP=ΚΕΝΟ αέρος, αποκαλυπτει την προσφατη κομπινα του σε βαρος της Ν.Δ. και του Λα.Ο.Σ., οτι τους εταξε εκλογες σαν καροτο, για να συμφωνησουν με τον παπαδημιο. Τώρα τους λεει οτι το καροτο ηταν ψευτικο. Εκλογές γιόκ, μάγκες!
Μπορει να εχει το βλέμα του αποβλακωμένου, αλλα το μυαλο του δουλευει με τα χίλια στις κομπινες.

Ανώνυμος είπε...

Kαι επειδη ολα τα σκατα πανε μαζι, για να ακουσουμε τι λεει ο Τζιμάκος για τον Σαμαρα που μαζι με το φιλαρακι του τον Τζέφρυ εφτασαν να γινουν αρχηγοι κομμάτων και να πλουτισουν τους τραπεζικους λογαριασμους τους σε ασυλληπτο βαθμο.
Ε, ρε κρεμάλες που τους πρέπουν.....

http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=1338&item=3908&prodId=4

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.
***ΣΚΙΑ***

Ανώνυμος είπε...

Eχει δίκιο.Αν η φράση του περιλαμβάνει αυτούς που έτρωγαν και αυτούς που κοίταζαν ,έχει δίκιο.
Γιατί ενώ βλέπαμε το μεγάλο φαγοπότι εμείς απλώς παρακολουθούσαμε.

Ανώνυμος είπε...

αποκλειεται να τα φαγαμε ολοι μαζι.το μεγαλυτερο ποσοστο των ενηλικων ανδρων ζυγιζει 75-79 κιλα.οι γυναικες 59-66 κιλα.εσυ απο μονος σου ζυγιζεις οσο ενας ρινοκερος.αρα οι μεριδες τροφης για σενα σου ερχονται με βυτιοφορο,δεν τρωμε το ιδιο οπως βλεπεις.εγω οταν αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο,θα χρειστω μια απλη κασα.ενω εσυ θα θελεις διαστασεις γηπεδου γκολφ.θα επρεπε να ντρεπεσαι για οσα λες.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόσχος ο σιτευτος του μπατσοκ θέλει κλωτσια στα πισινα και μεσα στο βαρελι στην πισσα με τα πουπουλα

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι ειδηση. Δεν κυκλοφορει πλεον, παρισταται μονο μεσω λινκ. Χαχαχα, ετσι, εσωστρακισμος.
Δημευση ολης της περιουσιας του, να σκουπιζει το Συνταγμα 2ις ημερησιως, να μενει σε εργατικο δυαρι, να αμειβεται με 500Ε το μηνα και να κυκλοφορει μονο με λεωφορειο.

nikos είπε...

Ε οχι,ε οχι,οχι ρε...ελεος, τιποτα αλλο δε μπορω να πω,ποναει το μυαλο μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κούραδα φιρί φιρί το πας να σε μπουζουριάσουμε καμιά μέρα. Αλλά λίγα είναι τα ψωμιά σας !