Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η μεγάλη στιγμή του Δημήτρη Καζάκη πλησιάζει


Σοκ στην "Ανατροπή" του Πρετεντέρη- Στο 15%, όσοι θέλουν την έξοδο από το ευρώ-5% αύξηση μέσα σ' ένα μήνα!..

Ανεβαίνει ιλιγγιωδώς το ποσοστό των Ελλήνων που επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή!
Σύμφωνα με την GPO για λογαριασμό της «Ανατροπής» το ποσοστό όσων επιθυμούν την έξοδο από το ευρώ φθάνει το 15% με άνοδο 5% μόλις μέσα σ’ ένα μήνα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του ποσοστού το πιστώνεται ο Δημήτρης Καζάκης, ο οικονομολόγος -φαινόμενο και εμπνευστής του ΕΠΑΜ.
Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Καζάκης με το ΕΠΑΜ (http://www.epam-hellas.gr/) μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει στη Βουλή με ποσοστά που θα προκαλέσουν σοκ στους εθνικούς προδότες οι οποίοι τρέμουν την οργή και την τιμωρία του λαού.
Ο λόγος του Δημήτρη Καζάκη έχει εντυπωσιακή απήχηση σε όλη την Ελλάδα, η δε εκπομπή του με τον Μάνο Κακλαμάνο στο «ΡΑΔΙΟ 9» είναι αυτή τη στιγμή η πιο συναρπαστική εκπομπή του Ραδιοφώνου.
Αν ο Κοντομηνάς πάρει πίσω τον Alpha αρκεί ο Καζάκης για να χτυπήσει κόκκινο η τηλεθέαση.

πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις εκει στο αντι νεα ταξη πολλοι αγωνα κανετε για τον καζακη.καλα δεν ειχε ελληνικα συμβολα να βαλει στο σημα του κοματος του.και μονο που τον παιζουν τα μασσ μιντια αυτο τα λεει ολα.ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.

nea είπε...

Θα θέλαμε και εμείς να έχει κάποιο εθνικό σύμβολο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο άλλο μέτωπο που να μας αντιπροσωπεύει, θα πορευθούμε με αυτό αναγκαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι ένας λαικός αγωνιστής και αληθινός πατριώτης με προτάσεις,επιχειρήματα ,ιστορική γνώση,συγκροτημένη σκέψη και εκπληκτικό επαναστατικό λόγο.
Καιρό τώρα γίνεται στο διαδίκτυο προσπάθεια συκοφάντησής του, με κάτι βίντεο εφηβικής γελιότητας, ανωριμότητας,αμορφωσιάς ,από υποστηρικτές συγκεκριμένης παράταξης(ΛΑΟΣ)κυρίως

Βέβαια και σε αυτό απάντησε άμεσα, με ιστορικά στοιχεία υπάρχει και το ανάλογο ηχητικό που ξεμπροστιάζει τη μισαλλοδοξία,την αμορφωσιά,τον φανατισμό και την εμπάθεια των λασπολόγων

Το ΕΠΑΜ είναι μέτωπο που αγκαλιάζει όλους τους δημοκράτες που θέλουν να αγωνιστούν για την Ελλάδα μας,ανεξαρτήτως πολιτικών ιδεολογιών

συγχαρητήρια στον Καζάκη που αφυπνίζει,εμπνέει
και αποστομώνει όλο το σύστημα


ΥΓ. στους συκοφάντες : συνεχίστε να λασπολογείτε με το γνωστό ύφος,φανατισμό ,μας βοηθάτε αφάνταστα να δείξουμε την αμορφωσιά ,το επίπεδό και την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων σας,
ειλικρινά είστε απόλαυση

Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ της περιοχής σας και δράστε για την απελευθέρωση της χώρας μας και για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΟΙ ΒΑΔΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ: ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ! ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΛΥΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ,(ΚΥΡΙΟΙ 2:29 KAI 2:48) ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΜ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ. ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ!), ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Φρυγικός Σκούφος, Συμβολισμός:
Κάλυμμα του κεφαλιού που συνήθως φορούσαν οι Φρύγες. Ένα είδος σκούφου με σήμα κόλουρου κώνου που η κορυφή του γέρνει η πέφτει μπροστά. Ήταν κόκκινου χρώματος. Ένα τέτοιο σκούφο φορούσαν οι ναυτικοί της αρχαιότητας. Σκούφια ανάλογου σχήματος φορούσαν οι Ιακωβίνοι στην Γαλλική Επανάσταση (1789-94). Από τότε ο φρυγικός σκούφος θεωρείται ως έμβλημα της επανάστασης και της ελευθερίας. Αλλιώς λέγεται δημοκρατικός ή κόκκινος σκούφος.

Λεζάντα: Αφίσα του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ). Θέμα: Η Δημοκρατία, με γυναικεία μορφή, οδηγεί τον ελληνικό λαό. Φοράει φρυγικό σκούφο με το γράμμα "Δ".

πηγή: http://gataki-gataki.blogspot.com/2011/06/blog-post_9428.html

Ανώνυμος είπε...

Θα σας το εξηγησω γιατι εισαστε ολοι μπουφοι! Το ΕΠΑΜ, οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, οι αγανακτισμενοι και ολα τα αλλα κινηματα και πρωτοβουλιες στην ουσια αποτελουν το ΚΥΜΑ της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Καθε συνοικια ή Δημος να αυτοδοιηκειται απολυτα, κάθε σημαντικη αποφαση να τιθεται σε δημοψηφισμα, να αλλαξει το συ\νταγμα και το πολιτικο συστημα σε αμεσοδημοκρατικο.

Η αντιπροσωπευτικη δημακρατια πεθανε και ειμαστε στο σταυροδρομι του ειτε να επιτρεψουμε στο συστημα να γινει πιο συγκεντρωτικο, ειτε να διεκδικησουμε περισσοτερη Δημοκρατια και Ελευθερια.

Αυτο το σταυροδρομι ειναι πολυ σπανιο ως ιστορικο φαινομενο και ευκαιρια.

Εκτος της οργανωμενης και στοχευμενης δρασης πιστευω οτι ειναι απαραιτητο να συνειδητοποιησει ο καθενας μας οτι βρισκομαστε σε κομβικο σημειο αναμετρησης η εκβαση της οποιας θα καθορισει το τοπιο για πολυ καιρο.

Οι λαικες συνελευσεις σε καθε γειτονια αποκτουν την πλειοψηφεια των κατοικων και αρχιζουν να επιβαλλουν την επιθυμια του συνολου. Οι χρεοκωπημενες επιχειρησεις αναλαμβανονται απο τους εργαζομενους τους. Ο λαος, ο κοσμος, η κοινωνια βγαινει μπροστα και αναλαμβανει τα ηνια με αμεση Δημοκρατια.