Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Ένα 16χρονο και ένα Αυστριακό ηλικίας 31 ετών συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο χθες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης... συγκέντρωσης - πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξη Γρηηγορόπουλου, στην Πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της πορείας ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκαν σε διάφορα σημεία του κέντρου του Ηρακλείου, με πέτρες κροτίδες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Παράλληλα προξένησαν περιορισμένες υλικές ζημιές στις τζαμαρίες δύο Υποκαταστημάτων Τραπεζών στην ίδια περιοχή, ενώ πέταξαν και μία κροτίδα .

Κατά την καταδίωξη των ανωτέρω ατόμων, Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν ένα 16χρονο ανήλικο μαθητή ο οποίος συμμετείχε στην παραπάνω ομάδα, καθώς και ένα 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αυστρίας, ο οποίος επιτέθηκε στους Αστυνομικούς, επιχειρώντας να ελευθερώσει τον ανήλικο.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προσήλθαν οι γονείς του ανήλικου μαθητή, οι οποίοι και συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυστριακος?μου μυριζει πρακτοριλικι η δουλεια.αχ χαζοι νεοι που ασπαζεστε την τακτικη των ανρχοαπλυτων πρακτορων.Μακαρι να γνωριζατε τι εξυπηρετουν αυτοι και απο που τα περνουν οι οργανωτες αυτων των επεισοδιων σε ολη την ελλαδα.οταν θα ανακαλυψετε την συνομωσια θα ειναι αργα λεβεντες μου.οι ιδιοι οι συντροφοι σας αλβανοι και αλλοι αλλοδαποι θα σας σφαξουν γιατι αυτοι εχουν λογο που κανουν αυτα που κκανουν ενω εσυ πατε σαν προβατα στη σφαγη.οταν θα καταλαβετε οτι οι αλλοδαποι συντροφοι σας εχουν πατριδα και την αγαπουν πολυ και ανηκουν σε οργανωσεις(uck κτλ)τοτε θα ειναι αργα.ντροπη σας.