Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Χατζηνικολάου σε βουλευτές: Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες;


ΒΙΝΤΕΟ: Χατζηνικολάου σε βουλευτές: Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες;Άστραψε και βρόντηξε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους 117 πρώην βουλευτές – οι 113 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ- που ζητούν αναδρομικά εκατομμύρια ευρώ!

Ο δημοσιογράφος και εκδότης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ανέφερε:


«Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε καραγκιοζάκια; Κωμικοί τύποι. Δεν αισχύνεστε; Την ίδια περίοδο που συζητιέται ότι θα κοπεί και ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, την ίδια περίοδο που συζητάμε για υποσιτισμό μαθητών και οι καθηγητές κινητοποιούνται για να βρουν τρόπο να τρώνε τα παιδιά, που συζητιέται στο Υπουργείο Παιδείας αν θα υπάρξουν κουπόνια των δύο και των τριών ευρώ -θαρρείς και είμαστε σε κατοχική περίοδο- για να παίρνουν κάτι τα παιδιά δωρεάν από τα κυλικεία των σχολείων για να φάνε.

Δεν ντρέπεστε ρε καγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε ρε θεομπαίχτες να ζητάτε από 240.000 ευρώ ο καθένας εν μέσω κρίσης, αντί να προσφέρεστε οικειοθελώς να μειώσετε αυτά που παίρνετε για να συμβάλλετε στην έξοδο της χώρας από την κρίση; Εσείς που την οδηγήσατε εκεί που βρίσκεται σήμερα».

Ακούστε το απόσπασμα:
ΠΗΓΗ: mediagate.gr


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ
ΕΧΕΙ ΙΟΥΣ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/holy-water-holy-shit.html

Ανώνυμος είπε...

Όπα οι παπαγάλοι κρά κρά κρά …..ή τσίου τσίου αν προτιμάτε …

Διογένης είπε...

Κραααα! Κραααααα!

Γεια σου Νικόλα επαναστάτη!...

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πει και αυτός τώρα; άλλο ένα παρτάλι του ιδίου συστήματος είναι, η οργή του που ήταν τόσα χρόνια;;; αυτούς που τώρα τους λέει καραγκιόζηδες όλα αυτά τα χρόνια τους υπηρετούσε χωρίς να βγάζει άγνα, μαζί τους χασκογελούσε χαχαχα και χουχουχου.

Να του απευθύνω τις ίδιες εκφράσεις, σαν δεν ντρέπεται, σαν δεν αισχύνεται ο καραγκιοζάκος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει αλλά νομίζω πως το να στοχεύσει 2 μόνο ονόματα και να μιλήσει για 240.000 μόνο μου φαίνεται κάπως ύποπτο...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ...ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ....ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ...ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ....Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ (ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ)....ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ....ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΔΕΞΙΟ, ΘΑ ΜΕ ΠΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ....ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ....ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ....ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΟΤΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΞΟΔΕΥΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΑΔΑ...ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ....ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕΕΝΑ ΛΑΟ....ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ...ΣΥΝΘΥΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,ΔΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΟΦΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΟΦΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΙΝΚΑΣ,ΟΥΤΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΛ,ΟΥΤΕ ΚΚΕ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ,ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΚΗΣ,ΟΥΤΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ,ΟΥΤΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ......,ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ,ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΣΚΑΙ..... ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΟΣ...ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΑΚΟΣ.....ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ......Α ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΝΩΡΙΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν, ρε Νικολέτα. Μην εκνευρίζεσαι τόσο και σου πέσει η libido.
Άει σιχτίρ... βαρέθηκα όλους αυτούς που τόσα χρόνια στήριζαν το σάπιο κατεστημένο, για να κάνουν περιουσίες και τώρα μας το παίζουν επαναστάτες.
Τραβάτε σπίτια σας ρε πιο σάπιοι κι από τους σάπιους. Δεν έχουμε ανάγκη να σας ακούμε. Αυτά τα λέει ο λαός. Εσείς δεν έχετε καμία σχέση με τον λαό.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε μεγάλε, και αυτός τα ιδια σκατα ειναι με τους άλλους αλλα τουλάχιστον ΤΩΡΑ μιλεί, κράζει δεν είναι σαν όλες τις άλλες ΚΟΤΕΣ. Μην είστε μηδενιστές ρε φούστα μου με όλα.
Για μενα πιο πολυ ευθύνονται οι δημοσιοΔΕγραφοι παρα οι "πολιτικοί". Δεν μιλούσε κανένας τους τόσα χρόνια αλλά τουλάχιστον ο Χατζής τώρα φαίνεται πως άλλαξε… Μπορεί να έβαλε τε ρούχα του αλλιώς αλλά τους τελευταίους μήνες μπορώ να θυμηθώ 5-6 σκηνικά στα οποία για μένα μέτρησε ο Χατζης.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά δεν μας ανακοινώνει το ύψος της αποζημίωσης που πήρε όταν αποχώρησε από το MEGA Channel. Ηταν,λένε, τόσο μεγάλο που τα υπαλληλάκια δούλευαν αμισθί τις Κυριακές για να αντισταθμισθεί η δαπάνη...

Ανώνυμος είπε...

Οταν "πουλας" τα τσεπωνεις κιολας, αρκει να μη το κανεις παρανομα οπως τα λαμογια οι πολιτικοι.Ουτε γιος εφοπλιστη ειναι ουτε μεγαλοδημοσιογραφου.Τουλαχιστον αξιοπρεπης...