Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΜΕΡΟΝ: "ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ"


«Είναι ζωτικής σημασίας, για τα συμφέροντά της, η Βρετανία να συνεχίσει να είναι πλήρες μέλος της ΕΕ παρ' ότι εναντιώνεται στη μεταβολή των κοινοτικών συνθηκών», τόνισε σήμερα στο Λονδίνο ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Είμαστε κράτος με εμπορική δραστηριότητα, χρειαζόμαστε επομένως την...

ενιαία αγορά, ώστε να έχουμε διεθνές εμπόριο, θέσεις εργασίας, δυνατότητα για επενδύσεις (...) Ανήκουμε και θέλουμε να ανήκουμε στην ΕΕ", τόνισε στις ίδιες δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Τόνισε, εξάλλου, ότι εναντιωνόμενος στη μεταβολή των κοινοτικών συνθηκών στο τελευταίο Ευρωπαϊκό συμβούλιο των Βρυξελλών, ασκώντας το δικαίωμά τού βέτο, "έλαβε μια ορθή για την χώρα του απόφαση".

Ομως, ο κυβερνητικός εταίρος Νικ Κλεγκ, ο ηγέτης των Φιελευθέρων, αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση, έχει δηλώσει δημόσια ότι η ανωτέρω απόφαση του πρωθυπουργού της Βρετανίας τον "απογοήτευσε με τρόπο πικρό".

Οσον αφορά τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Εντ Μίλιμπαντ, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Κάμερον ότι "απογοήτευσε με την απόφασή του αυτήν όλους τους Βρετανούς".
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ Α...... ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

MacGyver © είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΑ)..!!!