Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αρβελέρ: Φασίστες όσοι λένε πως είναι φυλετικά Έλληνες


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΒΕΛΕΡ (ΓΝΩΝΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ


5 σχόλια:

free mind είπε...

Φασίστας είναι αυτός που δεν μας αφήνει το δικαίωμα να εκφραζόμαστε κατά συνείδησιν.
Με τα λεγόμενα της κατατάσσεται ομού με τον Πάγκαλο (όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα) στην κατηγορία αυτών που στο άκουσμα της λέξεως Ελλάς,παθαίνουν εκτός από αλλεργία και την ασθένεια των morgellons (παραισθητική παρασίτωση),ως αποτέλεσμα των ψεκασμών που ένας από τους στόχους του είναι η αλλοίωση του dna .
Ευτυχώς αυτοί αποδεικνύονται πιό ευάλωτοι καθώς μέρα τη μέρα χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητος και δεν μπορούν ούτε τις μάσκες να συγκρατήσουν.
Της ανταποδίδουμε τα ευγενικά συναισθήματα και την γράφουμε παρομοίως.

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρες κανα αλλοδαπο να σε ταρακουνησει λιγο μωρη φολλα να συνερθεις.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κα Αρβελέρ
μπορείς να σταματήσεις γιατί απλά δεν ήσουν ποτέ Ελληνίδα .
Και αν προσπάθησες να αισθανθείς προκύπτει εκ του αποτελέσματος ότι πήγε στράφι η προσπάθεια.

Εμείς είχαμε και έχουμε σαν ηρωίδες την Μπουμπουλίνα την Λασκαρίνα που όταν φώναζε υπέρ της επανάστασης έλεγε << εμπρός Έλληνες >> το ίδιο και ο γέρος του Μοριά που τον μπαινώβγαζαν στις φυλακές οι φίλοι σας οι πολιτικοί που σας έδωσαν και αξιώματα σ’αυτήν εδώ την χώρα.

Αλλά τι να σου λέω τώρα, δεν είχες την τύχη να γνωρίσεις γνήσιες Ελληνίδες ηρωίδες , γιατί απλά δεν γνωρίζεις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Μέσα από τους πολλούς ανομολόγητους ιστοριογράφους του γόνατου , όπως εκείνων των φίλων σας του << ΣΚΑΙ των γκέι ηρώων της επανάστασης του 1821 >> , αλλά και των άλλων << αμόρφωτων ηρώων της επανάστασης του 1821 >> έβαλες και εσύ το λιθαράκι σου ως μια ακόμη ασελγούσα της ιστορίας της Ελλάδος.

Έχουμε τους αρχαίους Έλληνες τον Σοφοκλή , τον Σωκράτη , τον Αισχύλο ,τον Πυθαγόρα.
Τα όρια της Ελλάδος δεν ήταν μόνο η Σπάρτη η Αθήνα, Θερμοπύλες και αυτά που κάποιοι προσπαθούν ως άλλοι διαφωτιστές της ιστορίας να μας εμπεδώσουν αλλά υπήρχαν και οι
Μυρμιδόνες, Ιλλυριών, Θρακών, Δακών, Μίνωες .
Τι να σας πρωτομιλήσω για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , που δεν μπορεί να γραφτεί σε τούτη εδώ την σελίδα γιατί απλά δεν χωράει ?
Θα σας παρακαλέσω όμως για κάτι
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ

ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Αυτήν την χώρα στα πέρατα της οικουμένης την λένε ΕΛΛΑΔΑ και αυτούς που την κατοικούν ΕΛΛΗΝΕΣ .
Αν δεν σας αρέσει δεν την αναγνωρίζετε και δεν σεβόσαστε την θρησκεία και την ιστορία της να επιστρέψετε από εκεί που είναι τα γεννοφάσκια σας .
Εμείς οι Έλληνες είμαστε μικροπρεπείς όταν τρωγόμαστε εύκολα μεταξύ μας για ψευτοδιλήμματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να προσβάλουν την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας .
Όταν δεχόμαστε τέτοιες προσβολές γινόμαστε ΕΝΑ μεγαλοπρεπούμε και ανάθεμα σε αυτόν που μας πρόσβαλε.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ,
Αρβελέρ: Να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες!
http://youtu.be/2IYwMTijDIc

Η Αρβελέρ και οι συν αυτώ, έχουν απόλυτο δίκιο να μην θεωρούν εαυτούς Έλληνες και απόγονους του Περικλή.
Όσον αφορά τον εθελούσιο εξισλαμισμό στο Βυζάντιο, ή σωστότερα την Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ουδέν σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι ολοι σας καποια στιγμη θα πρεπει να αναθεωρησετε τα μυαλα σας και να ξεκολησετε με την θρησκεια μας,θρησκεια δεν εχουμε μας την επεβαλαν να ειμαστε χριστιανοι και μην βαζετε στο στομα σας τους αρχαιους μας,ειστε ειδωλολατρες των εικονων των εκκλησιων και των αγιοποιημενων .Μας καταστρεφετε με τα μυαλα και την θρησκεια,ψαξτε να μαθετε καμμια αληθεια και οχι τα ψεμματα των γραφων