Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον στο τιμόνι της Διεθνούς Αμνηστίας των ΗΠΑ


Συνεργάστηκε με ηγεσίες που διέπραξαν εγκλήματα στην Γιουγκοσλαβία!!!
Γαλλικό ειδησεογραφικό ιστολόγιο Voltaire Network
Αρχισυντάκτης Thierry Meyssan

Την επόμενη φορά που θα διαβάσουμε για κάποια καταγγελία της Διεθνούς Αμνηστίας, ας θυμηθούμε το άρθρο που ακολουθεί

Η Suzanne Nossel, πρώην βοηθός του Richard Holbrooke όταν ο ....
τελευταίος ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, και σήμερα δεξί χέρι της Hillary Clinton στο τμήμα Οργάνωσης Διεθνών Υποθέσεων, εξελέγη επικεφαλής του αμερικανικού γραφείου της Διεθνούς Αμνηστίας.

Η Nossel είχε εργαστεί παλιότερα στην ΜΚΟ Human Rights Watch και στους δημοσιογραφικούς κολοσσούς Bertelsmann Media και Wall Street Journal, στη θέση της υποδιευθύντριας του τμήματος Σχεδιασμού και Εφαρμογών.

Το ΔΣ της Διεθνούς Αμνηστίας ΗΠΑ θεώρησε ότι η αφοσίωση της Nossel στις κυβερνήσεις Clinton και Obama αρκούν ως πειστήρια των ικανοτήτων της, οπότε αποφάσισαν να μην της καταλογίσουν τη συνεργασία της με ηγεσίες που διέπραξαν εγκλήματα στη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τον Λίβανο και αλλού.

Η Nossel έχει οργανώσει αρκετές εκστρατείες προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, της Λιβύης και της Συρίας. Τους τελευταίους μήνες έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, λόγω του γεγονότος ότι έδωσε ψευδή στοιχεία στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης. Η παραπληροφόρηση αυτή είχε ως στόχο να πειστεί το Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα που θα ενέκρινε τον πόλεμο κατά της Λιβύης, ώστε το ψήφισμα να υιοθετηθεί και από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Τα στοιχεία που έδωσε τότε η Nossel έχουν διαψευστεί περίτρανα.

Σχόλιο ιστολογίου: Βλέπουμε πως καθαρά όργανα πολεμοκάπηλων, που έχει φανερωθεί ο ρόλος τους σε μαζικές δολοφονίες, που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των προσωπικών τους εντολέων και που προσπαθούν ψευδόμενοι να συμπρασύρουν την διεθνή κοινότητα σε αιματοκυλίσματα, όχι μόνο αποκτούν θέσεις, αλλά ισχυροποιούνται σε αυτές λόγω των "τυφλών" υπηρεσιών που παρέχουν... Μήπως θα έπρεπε να ψάχνουμε για τέτοιους "πιστούς υπαλλήλους" που εκτελούν εντολές και στην Ελλάδα;
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NIAC - - CAIN?Αβελ και καιν της παλιας διαθηκης ,βρωμα η δουλεια ολο ξεσκεπαζονται οι αντιχρηστοι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζουμε ότι όλες αυτές οι οργανώσεις τύπου Αμνηστιας ή wwf κτλ.έγιναν για να επιτελέσουν το έργο που μας λένε ότι επιτελούν είμαστε γελασμένοι!!!!!
Δεν ιδρύθηκαν τυχαία και σίγουρα εξυπηρετούν αυτούς που τους επιδοτούν με κονδύλια είτε φανερά είτε μυστικά και δωρεές απο μεγάλους ομίλους τους οποίους θα έπρεπε κανονικά να πολεμούν!