Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η Γαλλία μας δείχνει το δρόμο με τη ριζοσπαστική πολιτική που ακολουθεί για την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην πατρίδα τους.

Η Ελλάδα γέμισε λαθρομετανάστες, που φτάνουν από παντού.

Η Κύπρος το ίδιο που....

προέρχονται μάλιστα - ως επί το πλείστον - από τα κατεχόμενα.

Η δημογραφική αλλοτρίωση του χαρακτήρα της Ελληνικής πατρίδας μας θα είναι κατακλυσμιαία αν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα που θα αντιμετωπίσουν το κακό στη ρίζα του.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει να γίνουν δύο πράγματα.

1.) Nα αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα. Nα ενισχυθούν οι πολύτεκνοι και ο θεσμός της οικoγένειας, να καταργηθουν όλοι οι αντιχριστιανικοί νόμοι που επιτρέπουν τις εκτρώσεις και το εύκολο διαζύγιο, και

2.) Να επαπροωθηθούν με αποφασιστικά μέτρα όλοι οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους.

Δεν συνιστά Ισλαμοφοβία η βούληση ενός έθνους να υπερασπιστεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και να προφυλάξει το πολίτευμά του από τη σαρία.

Στην Ελλάδα πρέπει να έχουν θέση όλοι όσοι σέβονται τους δημοκρατικούς θεσμούς και είναι έτοιμοι να αφομοιωθούν από την Ελληνορθόδοξη κουλτούρα της πατρίδας μας.

Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μας απειλεί άμεσα το χρώμα, το αίμα και η εθνική καταγωγή των μεταναστών, αλλά οι θρησκευτικές δοξασίες όσων θέλουν να αλλοτριώσουν το δημοκρατικό πολίτευμα και τις πολιτιστικές αξίες του έθνους μας.

Οσοι έρχονται στην πατρίδα μας - και στην Ελλάδα και στην Κύπρο - για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί και εισέρχονται νόμιμα πρέπει να γίνονται δεκτοί με ανοιχτή καρδιά με αγάπη και χωρίς διακρίσεις.

Οσοι όμως έρχονται λαθραία και κυρίως με στόχο να αλλοτριώσουν τον ορθόδοξο χαρακτήρα της πατρίδας μας και να μας επιβάλουν τη σαρία πρέπει να επαναπροωθηθούν αμέσως στην πατρίδα τους.

Η δημοκρατία έχει κάθε δικαίωμα ή μάλλον υποχρέωση να υπερασπίσει τον εαυτό της. Αυτό δεν συνιστά ισλαμοφοβία αλλά σεβασμό προς το πολίτευμα και την κουλτούρα του Ελληνισμού.

Η Γαλλία κινείται προς την ορθή κατεύθυνση για να αντιμετωπίσει τους λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να κινηθούν με ακόμη πιο ριζοσπαστική πολιτική προς την ίδια κατεύθυνση, επειδή ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει πολιτικούς που θα την στηρίξουν,διότι οι σημερινοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο.