Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τη νύχτα που έσβησε το φεγγάρι (φωτο)


Τη νύχτα που έσβησε το φεγγάρι [φωτο]Για 51 ολόκληρα λεπτά, το φεγγάρι έσβησε από τον ουρανό… Η χθεσινή έκλειψη Σελήνης ήταν η τελευταία ολική έκλειψη που ήταν ορατή από τη Γη.

Το υποβλητικό ουράνιο φαινόμενο θα “επανέλθει” στις 15 Απριλίου του 2014.



Κι αν δεν προλάβατε να δείτε τη Σελήνη να σβήνει, σας παρουσιάζουμε μερικές εντυπωσιακές εικόνες όπως τις κατέγραψαν αστεροσκοπεία και φωτογραφικές μηχανές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το αστεροσκοπείο του Πεκίνου καταγράφει το… κρυφτό της Σελήνης σε τέσσερις διαφορετικές φάσεις
Η Σελήνη σβήνει πάνω από την ιστορική Ιερουσαλήμ
Το φεγγάρι έγινε κόκκινο στις Φιλιππίνες λίγο πριν βυθιστεί στο μαύρο της νυχτας
Στο Καράτσι, το φεγγάρι έσβησε
Πίσω από τα ιερά τεμένη, το φεγγάρι χάνεται από τον ουρανό στο Πακιστάν
ΠΗΓΗ: 24h.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_7175.html

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου στην Κολωνία, υπήρχε μια απροσδόκητη πρόβλημα. Την Παρασκευή το βράδυ, 9 Δεκεμβρίου, διαπίστωσαν ότι το ξενοδοχείο υφέρπουσα φίδι. Παρατηρώντας το απρόσκλητους επισκέπτες, το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία, που άρχισε να ψάχνει για τους δράστες.
Μετά τον έλεγχο όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όργανα επιβολής του νόμου βρήκε την πηγή της εξάπλωσης των φιδιών. Όπως αποδείχθηκε, βγήκαν έξω από το χώρο αποσκευών από τρεις Κινέζους που έμεινε σε ένα από τα δωμάτια. Σύνολο αστυνομία υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 100 φίδια, 70 χελώνες και 20 τροπικές βατράχια. Οι ιδιοκτήτες των αποσκευών αμέσως υπό κράτηση.
«Από τη στιγμή που έχουν καταβάλει προκαταβολή αρκετών χιλιάδων ευρώ, να τους αφήσουμε να πάει» - ανέφερε ο εκπρόσωπος του CNN της Κολωνίας αστυνομία Stefan Kirchner.
Σύμφωνα με τον ίδιο, να θέσει τα ζώα στο ζωολογικό κήπο της Κολωνίας. Δεν είναι γνωστό αν αυτές αποτελούν κίνδυνο για τον άνθρωπο. Ίσως το βρήκε φίδια, χελώνες και τα βατράχια ήταν οι εκπρόσωποι των σπάνιων ή απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών. Πρέπει να είναι εγκατεστημένος στην τέχνη.
Προφανώς, οι Κινέζοι ήταν που ασχολούνται με την παράνομη διακίνηση και την εισαγωγή ζώων στην Ευρώπη. Τι μια επιβάρυνση που παράγει είναι ακόμη άγνωστη. Είναι επίσης σαφές το πώς η αστυνομία πρόκειται να τους βρουν και πάλι, μετά από όλα, τρεις κρατούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.


ωραία, και τι με αυτό;