Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Πούτιν: Δεν θα ξαναγίνουν οι εκλογές


Απόλυτος και κατηγορηματικός σχετικά με το ενδεχόμενο επανάληψης των βουλευτικών εκλογών, εμφανίστηκε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε μια τετράωρη συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, ο Πούτιν απάντησε αρνητικά στο αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων για επανάληψη των βουλευτικών εκλογών της κυριακής, 4 Δεκεμβρίου, οι οποίες στιγματίστηκαν από νοθεία, υπέρ του κόμματος του Ρώσου πρωθυπουργού.


«Κατά τη γνώμη μου, το αποτέλεσμα των εκλογών εκφράζει χωρίς αμφιβολία την πλειοψηφία του ρωσικού λαού» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, απορρίπτοντας έτσι την πιθανότητα να ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές.

Όσο αφορά τα γεγονός ότι το κόμμα του, «Ενωμένη Ρωσία», έχασε αρκετές έδρες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ο Πούτιν απάντησε για άλλη μια φορά ότι «αυτό είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις χώρες και σε όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων, σαν αυτή που ζούμε» .

Δεν δεχόμαστε διαταγές από τις ΗΠΑ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν παρέλειψε, για άλλη μια φορά, να εξαπολύσει βολές κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλώνοντας πως οι ΗΠΑ θέλουν να κυριαρχούν και όχι να συνεργάζονται με τις άλλες χώρες.

«Μου φαίνεται ότι οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται συμμάχους, αλλά υποτελείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρωθυπουργός και προειδοποίησε ότι «η Ρωσία έχει στη Δύση περισσότερους φίλους από ό,τι νομίζουν μερικοί» .

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η χώρα του θα ήθελε να είναι σύμμαχος με τις ΗΠΑ, χωρίς να δέχεται υποδείξεις και πιέσεις ότι «οι άνθρωποι έχουν κουραστεί να δέχονται διαταγές», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ξέσπασαν οι μαζικές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη ρωσική επικράτεια για τις κατηγορίες περί εκλογικής νοθείας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ για υποκίνηση των διαδηλώσεων και δήλωσε ότι επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα, δίνοντας εκατομμύρια δολάρια για να χάσει έδρες το κόμμα του.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πουτανιές στον Πούτιν,εβραιμερικανάκια;,Αυτό δεν γίνεται.

Anestis Zioulis είπε...

Οι παπαγάλοι στο καθήκον πάντως!
"αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων για επανάληψη των βουλευτικών εκλογών".
Παιδιά ξεχάσατε και τα επεισόδια από την Αθήνα να προσθέσετε... όλα μούφα των βρωμερών μέσων μαζικής καραγκιοζοποίησης.
Ο Πούτιν δεν πέφτει σαν κάτι δικτατορίσκους της πλάκας που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.
Εύχομαι στην κόλαση όπου και να είναι αυτή.. στην Γή ή υπό αυτής, να μην σας αφήσει σε ησυχία ο πατέρας ο διάολος.
Τα είπα και ξαλάφρωσα!

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΥ ΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ΄ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΗ!!!!!!!!!!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?
ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.
ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ.