Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Άστεγοι εργαζόμενοι του ALTER μένουν πλέον στις εγκαταστάσεις του καναλιού


ΣΟΚ! Άστεγοι εργαζόμενοι του ALTER μένουν πλέον στις εγκαταστάσεις του καναλιού
Οι ανθρώπινες ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από όλα όσα συμβαίνουν στο ALTER, προκαλούν οργή.
Αυτή τη στιγμή, στο Alter υπάρχουν τουλάχιστον 5 άνθρωποι, οι οποίοι έμειναν άστεγοι! Χρωστούν παντού, δεν...
είχαν να πληρώσουν όχι το ενοίκιο αλλά κανέναν λογαριασμό και πλέον κοιμούνται και τρωνε μέσα στο κανάλι! Εκεί παραδόξως υπάρχει ακόμα ρεύμα άρα και θέρμανση…
ΠΗΓΗ: thousandnews.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA PETHANOUN OLOI TOUS MIA ZWH KATASTREFOUN TOUS ANTHROPOUS STON PLANITI?????
KLISIMO OLA TA PORNOKANALA MALAKES SKLAVI NA PETHANETE RE OLOI SAS DIEFTHARMENOI ANOMALOI KSEFTILISMENOI OLOI POU DOULEVETE,GIA NA KATASTREFETE TH SYNIDISI TWN ANTHROPON??FWTIA KAI BOURBERI SE OLOUS POU DOULEVOUN EKEI MESA DWLOFONOI?.-

Ανώνυμος είπε...

Να κλεισουν ολα τα μπουρδελοκαναλα μπας και ξυπνησει ο κοσμος και βαλει σε λειτουργια επιτελους το μυαλο και εννοειται οτι την νυφη παντα την πληρωνουν οι φτωχοι και οχι καβατζωμενοι οικονομικα σαν τον χατζηνικολαου.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι εργαζομενοι του alter οταν το κωλοκαναλο σας (οπως το μουγκα,ο αντ-ενα,το καυλο-σταρ κ.α.)κανουν επιλογη ειδησεων, διαμορφονοντας συνειδησεις, (παντα εις βαρους του λαου)δεν κανατε καμια διαμαρτυρια-απεργια...που ειναι ο κυριος Χ"νικολαου,ο κυριος Μακης ο αριστερος με την δεξια τσεπη να βγουνε μπροστα???εεεεεεεεεε???στ αρχιδια τους σας γραφουν ρε προβατα..αααααααα και που ειστε???χαιρετισματα στο ΠΑΣΟΚΟσιχαμα που λεγεται Μακρη.....ευχομαι να κλεισουν ολα τα ανθελληνικα κωλοκαναλα..ΟΛΑ...ΝΟ RESPECT

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που διαβάζω μια είδηση, διαβάζω και τα σχόλια των αναγνωστών. Σε κάνουν να νιώθεις πολύ όμορφα που ξέρεις ότι δεν ανήκεις σε αυτή την κάστα ανθρώπων που ζητούν τον θάνατο των συνανθρώπων τους.

Ναι τα κανάλια διαμορφώνουν συνειδήσεις, όπως και το ιντερνετ άλλωστε! Όπως και πολλά άλλα. Ας οχυρωθεί λοιπόν η οικογένεια! Από κει ξεκινούν όλα. Και μη ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος είναι έλλογο ον, άρα προσβάλλεται η αξιοπρέπεια και η φύση του αν κάποιος προσπαθεί να τον κοροιδέψει, να το εξαπατήσει ή να του διαμορφώσει την σκέψη και την συνείδηση.

Α! που είστε, πέθανε η κατσίκα του γείτονα, έπιασε φωτιά το σπίτι του, τράκαρε με το αυτοκίνητό του, έχασε τη δουλειά του, πέθανε η γυναίκα του. Χαρείτε!!!

Ανώνυμος είπε...

4,59 συμφωνω απολυτα.ημαρτον παιδια ανθρωποι ειναι και αυτοι απλοι υπαλληλοι ειναι ο καμεραμαν ειναι ο καθαριστης ειναι ο καφετζης.δηλ φτασαμε να λεμε ο θανατος σου η ζωη μου ελεος που ζουμε

Ανώνυμος είπε...

Να πανε στον χατζηνικολαου που ειναι ο καλυτερος δημοσιογραφος(εδω γελαμε,)και εξυπηρετει τα συμφεροντα των απατεωνων, να τους βοηθησει!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 4:54...οι υπόλοιποι απλά βολεύεστε με τα λεφτά της νέας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

6:16 Χαραμίζεσαι. Πρέπει να κάνεις επάγγελμα την διόραση που έχεις. "βολεύεστε με τα λεφτά της νέας τάξης". Δεν ήξερα ότι με το να στηρίζουμε τους εργαζόμενους γινόμαστε το ίδιο κ το αυτό με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εσυ δηλαδή όπως το θέτεις, συμφωνείς και κάνεις πράξη αυτά που λένε οι Αμερικάνοι(Ν.Τ.Π): "όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι τρομοκράτες". Άρα ποιος αναμασά, ποιος βλέπει πολύ τηλεόραση και ποιος τρώει ότι του σερβίρουν χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση; Πάντως όχι εμείς που στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν μείνει άφραγκοι λόγω της ψεύτικης οικονομικής κρίσης.

Αν δεν γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά θα αφανιστούμε. Πως περιμένετε να κερδίσουμε όταν ο καθένας ρίχνει την χολή του; Πάντως εγώ αρνούμαι να συμπορευτώ με τέτοιους ανθρώπους.

Με ανθρώπους γεμάτους μίσος, με ανθρώπους που πάνε στο γήπεδο, αλλά αρνούνται να πάνε να διαδηλώσουν γιατί μάλλον δεν είναι 'φτιαγμένοι'. Με ανθρώπους που πάνε στην Εκκλησία και μόλις βγαίνουν από αυτήν κατεβάζουν όλα τα Ευαγγέλια. Με ανθρώπους που το παίζουν ηθικοί και μόλις βρουν την ευκαιρία κάνουν τα χειρότερα. Ανθρώπους που κρίνουν μόνο τους άνδρες ομοφυλόφιλους αλλά θα γούσταραν δυο λεσβίες στο κρεβάτι τους. Όταν είσαι ενάντια στο "παρά φύσιν" είσαι γενικά! και όχι ειδικά. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, εγώ δεν τους εμπιστεύομαι.