Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΚΚΕ 90 Χρόνια Χαφιεδισμού και Προδοσίας


Για κάποιον ανύποπτο περιηγητή της ελληνικής πρωτεύουσας αποτελεί μια έκπληξη η πρώτη του επαφή με το μέγαρο του ΚΚΕ στον Περισσό. Σε μια υποβαθμισμένη περιοχή των Αθηνών —και μακριά από το κέντρο της— έρχεται αντιμέτωπος με μια φαραωνικού ύφους και μεγέθους θωρακισμένη κατασκευή.
Σε μια περιοχή με τριτοκοσμικού τύπου πολυώροφες "αποθηκευτικές" κατοικίες ανθρώπων έρχεται αντιμέτωπος με ένα κτίριο, το οποίο μοιάζει με την πολυτελή έδρα κάποιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Αυτό είναι το περίφημο "Σπίτι του Λαού". Ένα κτίριο πιο "θωρακισμένο" από την αμερικανική πρεσβεία και πολύ πιο εντυπωσιακό από την ταπεινή έδρα του πλουτοκρατικού "κατεστη¬μένου", που βρίσκεται στη Ρηγίλλης.
Αυτά όλα είναι παράξενα.

Τι συμβαίνει;...


Οι αντιιμπεριαλιστές έχουν "κέντρο επιχειρήσεων" πιο θωρακισμένο από τους ιμπεριαλιστές; Ποια ανάγκη τους εξυπηρετούν; Οι ιμπεριαλιστές, για παράδειγμα, κινδυνεύουν από τους λαούς και είναι απόλυτα φυσικό να έχουν ανάγκη την προστασία των σιδηρόφρακτων κτιρίων. Έχουν ανάγκη τις δεκάδες κάμερες, για να παρακο-λουθούν τα συμβαίνοντα στο περίγυρο του κτιρίου, προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν.

Κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να γίνουν θύματα εισβολής από τα πολλά εξοργισμένα και εξαθλιωμένα θύματά τους.


Το "Σπίτι του Λαού" ανήκει στο ΚΚΕ. Ανήκει στους φερόμενους σαν προστάτες των φτωχών εργαζομένων. Έχουν αυτοί οι "προστάτες" τις ίδιες ανάγκες με τους ιμπεριαλιστές, ώστε να χτίζουν τα ίδια σιδηρόφρακτα "κελύφη";

Φυσιολογικά αυτό το "σπίτι" ούτε πόρτες δεν θα έπρεπε να έχει, εφόσον η πρόσβαση του λαού στο "σπίτι" του θα έπρεπε να είναι δεδομένη.

Φυσιολογικά οι περισσότεροι χώροι του θα έπρεπε να έχουν σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, που να εξυπηρετεί τις ανάγκες φτωχών εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια των όποιων αναγκών τους.
Η "χωροταξία" του "Σπιτιού του Λαού" θα έπρεπε δηλαδή να εκφράζει την ιδεολογική άποψη του ΚΚΕ και άρα την αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων. Η γραφειοκρατία του να εξαντλείται στη νομική υποστήριξη εργαζομένων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στους χώρους εργασίας τους και στη συλλογή χρημάτων, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αλληλοβοήθειας μεταξύ των εργαζομένων. Να έχει χώρους εστιατορίων για φθηνά γεύματα ανέργων, τα οποία θα προέκυπταν από εισφορές φτωχών εργαζομένων υπέρ ανέργων εργαζομένων, οι οποίοι για ένα κρίσιμο διάστημα έχουν ανάγκη από την απαλλαγή κάποιων εξόδων. Να έχει χώρο για να μπορούν οι φτωχοί εργαζόμενοι να αφήνουν τα παιδιά τους, όταν αυτοί θα έτρεχαν για το μεροκάματο. Να έχει χώρο για να μπορούν τα παιδιά των φτωχών εργαζομένων να έχουν πρόσβαση στη σύγχρονη τεχνολογία.
Τι περιμένει δηλαδή κάποιος να δει, όταν ακούει για "Σπίτι του Λαού";

Να γίνεται μια διαχείριση των κοινών πόρων του λαού υπέρ του λαού. Να γίνεται μια "πρότυπη" κομμουνιστική διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων, για να "καταγγελθούν" οι ανεπάρκειες και η αναισθησία της καπιταλιστικής κοινωνίας και βέβαια να "διαφημιστεί" το κομμουνιστικό προϊόν. Μια διαχείριση-"υπόσχεση" για το πώς αντιλαμβάνεται το ΚΚΕ την εξουσία. Από τη στιγμή που το ΚΚΕ έχτισε αυτό το μεγαθήριο, έπρεπε να του δώσει τον επιθυμητό "χαρακτήρα". Έπρεπε να του δώσει μια ιδεολογική ταυτότητα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαφιέδες είναι εκείνοι που παραχαράσουν την ιστορία και αποκαλούν προδότες εκείνους που διαχρονικά αγωνίζονται μόνοι τους για ελευθερία και ίσα δικαιώματα έχοντας αποδεδειγμένα πολλούς μάρτυρες στον αγώνα αυτόν.
Όσο για την αγανάκτηση που εκφράζετε για την μεγαλοπρέπεια του κτηρίου και το γεγονός ότι δεν έχει καταστεί εν μέσω καπιταλισμού σε πολιτιστικό - οικονομικό - κοινωνικό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κέντρο θα θέλατε για τη βοήθεια των εκατομυρίων φτωχών αυτού του τόπου είναι εκ του πονηρού και περισσεύει της αντικομμουνιστικής εμπάθειας.
Βλέπετε τα ποστοστά του κινήματος να αυξάνονται στις φτωχές συνοικίες και έχετε πιάσει δουλειά όλοι εσείς που δημιουργήσατε αυτό το πολιτικό καθεστώς έκτρωμα που τώρα κατηγορείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

9 Δεκεμβρίου 2011 8:15 π.μ.
Κολημένε άκου,μόνο ο λαός μπορεί να μιλάει για τον λαό.Όποιος υποστηρίζει ότι μιλάει εκμέρους του λαού είναι το λιγότερο απατεώνας.Το 6-7% είναι ο λαός;Και οι υπόλοιποι τι στο διάολο είναι; Άσε την προπαγάνδα του ΚΚΕ και πιάσε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείς.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι το σπιτι του λάου-λάου.

Ανώνυμος είπε...

ρε βληματα του κκε ειναι θεωρια αυτη που εχετε;
ρε βληματα εσας και τους πασοκους και βαλατε και τους δεξιους σε αυτο το κολπο, με τα εκατομυρια των δημοσιων που εχετε δημιουργησει σας πληρωνουμε εμεις που κραταμε με την εργασια μας την Ελλαδα 30 χρονια κοπροσκυλα.
αντε παρτε δρομο για να δουμε ασπρη μερα

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:13,
είσαι τουλάχιστον μαλάκας, που το ΚΚΕ έβαλε το ΠΑΣΟΚ και τους "δεξιούς" (τους δεξιούς της ΝΔούλας ή του ΠΑΣΟΚ) στο κόλπο....
Έχει το ΚΚΕ δημιουργήσει εκατομμύρια δημοσίων υπαλλήλων....
Μάλιστα........
--------------------------
Προς κ.Τραϊανό.....

Για το ΚΚΕ και τους αγώνες του δεν έχεις να πεις τίποτα??? Μόνο για ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ????

Επίσης, κ.Τραϊανέ,
Υπάρχεις ??? Είσαι πραγματικό πρόσωπο ή κόλπο εκδοτικού οίκου ?
Γιατί δεν εμφανίζεσαι να δούμε ποιος είσαι?
Να δούμε οτι υπάρχεις.
Ας υποθέσομε ότι τα λες σωστά.

Αλλά επειδή τους βρίζεις ΟΛΟΥΣ (και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΝΔούλα, ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ), τι ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ????????

Πρέπει να γεννηθεί κάποιος ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!
Πού είναι όμως????Ποιός????
Βγες έξω να σε γνωρίσουμε, να σε δούμε και να σε στηρίξει ο λαός.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΝ είναι πολύ εύκολο...

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Α και ξέχασα....
Αφού σας έχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ τόσο πολύ το ΚΚΕ,
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ και ΝΔούλα (ή ΝΤΟΡΑ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ) που τόσα χρόνια ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ (βλ.Οτσαλάν, Ίμια κ.α.), ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ και άλλα τέτοια σπουδαία για την ελληνικό Λαόνο (που λέει και ο γερολαδάς Σημίτης)....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενημερωτικό άρθρο. Μπράβο στόν συντάκτη του.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το άρθρο να είναι λίγο υπερβολικό, αλλά η ουσία είναι μία: όχι μόνο προδότες και χαφιέδες είναι οι "πατριωτάρες" ΚΚΕδες αλλά και ανθέλληνες!
Τα εγκλήματά τους είναι ακόμα νωπά. Το Ελληνικό αίμα που χύθυκε από δαύτους, ακόμα δεν έχει στεγνώσει! Το κονσερβοκούτι ως μέσο "συνέτισης" είναι ΚΚΕδικη επινόηση και αποτελεί παγκόσμια φρικαλέα πρωτοτυπία. Ποιόν πολεμούσαν ρε κοπρόσκυλα οι ΚΚΕδες όταν ο πόλεμος είχε τελειώσει και οι εχθροί είχαν αποχωρήσει από την Ελλάδα? Απο ποιόν έπαιρναν εντολές να συνεχίσουν τις σφαγές των αδελφών τους? Κατευθυνόμενα και αγράμματα φερέφωνα ξένων κέντρων κατάφεραν να αμαυρώσουν την ιστορία της Ελλάδας. Τα πρότυπά τους ήταν ο Στάλιν και ο Μάο! Τα εγλήματα των ΚΚΕδων δεν έχουν καμία διαφορά απο αυτά του Χιτλερ? Είναι μάλιστα πολυ χειρότερα. Αυτός τουλάχιστον πολεμούσε (έτσι νόμιζε) τον εχθρό. Οι ΚΚΕδες πολεμούσαν τους αδελφούς ΕΛΛΗΝΕΣ! Κατηγορούν τους δεξιούς ως φασίστες και ξεχνούν οτι αυτοί εκφράζουν τον αριστερό φασισμό. Σκατά οι μεν σκατά και οι δε!
Ούτε για το κανιβαλιστικό έγλημα των κομουνιστών στο Μελιγαλά, δεν ζητήσατε ρε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ μια δημόσια συγνώμη ως ελάχιστο φόρο τιμής στις αθώες ψυχές που χάθηκαν!
Μου αρέσει και ο αυτοχαραχτηρισμός σας: "Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας" Ντροπή σας να το ονομάζετε Ελληνικό. Όσο για τους αγώνες σας που κοπτεστε και περηφανεύεστε αυτό είναι μια ξαναζεσταμένη σούπα που δυστυχώς δεν τρώγεται άλλο. Δεν έχετε προσφέρει στην Ελλάδα ΤΙΠΟΤΑ! Έχετε κάνει μόνο κακό. Όσο για το 6-7% της δυναμικότητας του ΚΚΕ, αυτό υπάρχει λόγω του εγκεφαλικού κολλήματος που έχουν όλοι οι ΚΚΕδες. Ο παππούς ΚΚΕ, ο γιός ΚΚΕ, το εγγόνι ΚΚΕ.Αυτή είναι η λογική του 6-7%. Και οι πουτάνες της Συγγρού αν κατέβουν στις εκλογές, 3-4% θα το πάρουν σίγουρα.
Σίγουρα απο τα γραφόμενά μου μπορεί να υποθέσει κάποιος οτι είμαι αντικομουνιστής. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν κατάφερε καμία ιδεολογία να με βάλει στο λούκι του άβουλου οπαδού και σιχαίνομαι όλους αυτούς τους ανιστόρητους που έχουν βιάσει την Ελλάδα και το παίζουν και πατριώτες. Και σα να μην έφτανε μόνο αυτό διαιωνίζουν την κατάρα που κουβαλάνε μέσα τους μεταφέροντάς την στα παιδιά τους.
Βασικά φταίει και ο Καραμανλής που (αναγκαστικά)προχώρησε στην νομιμοποίηση του ΚΚΕ. Έπρεπε το Σύνταγμα της Ελλάδας να απαγορεύει όχι μόνο την ύπαρξη αλλά ακόμα και την ίδρυση τέτοιων Κομμάτων, όταν αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της Πατρίδας.
Για όσους διαφωνούν μπορούν να πάνε σε πολλά χωριά της Ελλάδας και να μιλήσουν με ηλικιωμένους, που έχουν ζήσει τα γεγονότα, και να πάρουν μια γεύση για το παρελθόν του ΚΚΕ. Αυτοί πιστεύω αποτελούν το αληθινό κομμάτι της ιστορίας και όχι αυτά που σας μαθαίνουν με την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν συστηματικά.
Αυτοί που αγαπούν την Ελλάδα ανήκουν μόνο στην Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι στην μαύρη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ο ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ....

"Έπρεπε το Σύνταγμα της Ελλάδας να απαγορεύει όχι μόνο την ύπαρξη αλλά ακόμα και την ίδρυση τέτοιων Κομμάτων, όταν αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της Πατρίδας."

Περαστικά φασισταριό.

Όσο για το Μελιγάλα,
Η ΠΗΓΑΔΑ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ.

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

11:04
Πες τα αδερφέ, γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι οι ΚΚΕέδες οι Συριζαίοι και τα άλλα κοπρόσκυλα της αριστεράς είναι οι μόνοι πατριώτες στην Ελλάδα.
Να μη ξεχνιόμαστε, το παρελθόν τους είναι βρώμικο και σκοτεινό. Μη τρελαθούμε με την προπαγάνδα τους. Επειδή λένε όχι σε όλα (μηδενιστές και ακραίοι ήταν πάντοτε) δε σημαίνει ότι σκέφτονται πατριωτικά. Το χάος επιδιώκουν και την αναρχία. Και ο κοσμάκης που είναι αγανακτισμένος και θέλει ρήξη (βλέπε και κολοτούμπα, ρήξη και ανατροπή ήταν το σύνθημά του μέχρι να "τρουπώσει" στο κόλπο , θυμάστε;)του σάπιου κατεστημένου δυστυχώς τσιμπάει. Πρέπει να καταλάβουν όλοι επιτέλους ότι ΤΙΠΟΤΕ στην πολιτική -εσωτερική και παγκόσμια- δεν είναι όπως φαίνεται και να μάθουν να βλέπουν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ τι παίζεται, να διυλίζουν και να διυθίζουν. Αλλιώς θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ακόμα και οι σκεπτόμενοι Έλληνες που δεν τρώμε τη φώλα των καιροσκόπων-κερδοσκόπων. Διότι θα σημαίνει ότι δεν αγωνιστήκαμε αρκετά ώστε να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι. Είθε ο Θεός να μας φωτίσει όλους...

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν ακομη ανθρωποι που στηριζουν το ΚΚΕ???
στηριζουν ποιους? αυτους που ξεκινησαν τον πολεμο με τη γερμανια μονο οταν αυτη στραφηκε εναντιων της ΕΣΣΔ!!
αυτους που συνεργαζονταν με τους βουλγαρους κομμιτατζηδες (κομμουνιστες δηλαδη) για να θεσουν σε σοβιετικο χαρτη, κυριως, τη μακεδονια!!
αυτους που υποστηριζαν οτι το ελληνοαλβανικο επος ειναι ιμπεριαλιστικος πολεμος!!!
αυτους που μεσω της μαμας ΕΣΣΔ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ τους γερμανους μετα το α΄παγκοσμιο πολεμο!! (ετσι καταφερε τη γρηγορα ανασυγκροτηση της)
αυτους που καταδυναστευσαν τη ρωσσια και ολες τις ανατολικες χωρες!!!!
αυτους που στον ριζοσπαστη και στον 902, εδιναν τους βασικους μισθους πεινας και μαλιστα προεβησαν και σε απολυσεις!!! (ωραια μαχονται για τον εργατη)
αυτους που καθε 28 οκτωμβριου, κυκλοφορουν με εξωφυλλο την αντισταση της σοβιετικης ενωσης!!!!
αυτους που 90 χρονια τωρα μαχονται στην πατριδα μας για οποιαδηποτε μειονοτικη και αποσχιστικη κινηση!!!
αυτους που οπου επικρατησαν , σε ολες αυτες τις χωρες, 8ωρο και εργασιακα δικαιωματα, ατομικη ιδιοκτησια και ελευθερος επαγγελματιας, ηταν ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!!!!!!!!!
αυτους που στο ΜΕΛΙΓΑΛΑ, οπως γραφει καποιος εμετικα παρακατω, εσφαξαν παιδακια, ανηλικα!!!!
και το βασικοτερο ολων... στη σημερινη εποχη που εχει καταρευση καθε προηγουμενη κομματικη ισορροπια, αυτοι που ''μαχονται'' για τον εργαζομενο, δεν τους εμπιστευεται ο κοσμος και ειναι καθηλωμενοι εκει στο 8%!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε μου που εγραψες αυτο το αρθρο αν ζουσες στην αρχαια Ελλαδα σιγουρα θα ησουν συνεργατης των Περσων , στην τουρκοκρατια συνεργατης των οθομανων και στη περιοδο του 40-44 , μη μας πεις ,ξερουμε τι ησουν.

Ανώνυμος είπε...

σε ολοκληρο τον πλανητη μονο στη Λευκωσια και στο Βερολινο δημιουργηθηκε τειχος διχοτομησης!!! και βεβαιως στο βερολινο το τειχος το δημιουργησε η κομμουνιστικη ηγεσια της ΕΣΣΔ! .... και σε οσους συνεχιζουν , εθελοτυφλωντας, να στηριζουν το ΚΚΕ και την πολιτικη του, πιστευω πως η σημερινη Κουβα αποτελει ενα καλο παραδειγμα για τα δεινα που προκαλει ο κομμουνισμος οταν ειναι στην εξουσια!!

Ανώνυμος είπε...

-Αδέλφια μου, αδέλφια μου ΜΗ.Φτάνει άλλο. Μήν συνεχίζεται νά καίτε τό λίπος σας στήν καντύλα τού σκοταδιού σας.Είτε προβικατόρικο,είτε αληθινό τό άρθρο η ουσία είναι πώς οι ουβραίοι σιωνιστές είναι από πίσω. Πίσω καί μπροστά καί μέσα στήν παλαιά σας διαθήκη. Ξυπνήστε επιτέλους καί ενημερωθείτε ποιός ήταν ο αμπρααχάμ μπεναρόγια καί ο κάθε μπέν, μπέν, μπέν καί ο κάθε αιμοπότης ναί, ναί αιμοπότης καί ανθρωποσφαγέας πού σέ θεωρεί γκόϊμ.-

Ανώνυμος είπε...

(Aπάντηση στον προβοκάτορα)

Δεν φτάνει που είσαι οπαδός και ψηφοφόρος μιας εγκληματικής συμμορίας είσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ! Εγώ είμαι φασίστας ρε ΗΛΙΘΙΕ? Σου έγραψα ότι δεξιοί ή αριστεροί είναι τα ίδια σκατά! Οπως και σύ σκατά έχεις μέσα στο κεφάλι σου και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται δίπλα σου. Για μένα "πατριώτη του κώλου" όποιος κάνει κακό στην Ελλάδα είναι για το πηγάδι. Δεν είναι για το πηγάδι αυτοί που σας λένε την αλήθεια. Σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν βλέπετε πέρα απο τη μύτη σας. Δεν έχετε σεβασμό για τους νεκρούς Έλληνες αλλά ούτε συναίσθηση για την κατάρα που δημιουργήσατε στην χώρα μας (την δικιά μας την χώρα)
Κι επειδή ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ είσαι Κομουνοευνουχισμένος και δεν σου άρεσε αυτό που έγραψα για τον Καραμανλή, σε πληροφορώ θα είχαμε γλιτώσει πολλά δεινά στην Πατρίδα μας αν αντί για τα ξερονήσια έστελναν τους ΚΚΕδες στην Αυστραλία ή στην Αφρική!
ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ που τολμάς να γράψεις οτι η πηγάδα χωράει πολλούς φασίστες σαν εμένα, επειδή άκουσες την αλήθεια και δεν την αντέχεις! Διάβασε λίγο ιστορία μπάς και ξεκομουνιστή λίγο το μυαλό σου!
Ευτυχώς παλιοτόμαρα ανθέλληνες γινόσαστε όλο και λιγότεροι (ποσοτικά και ποιοτικά)
Σου προτείνω να αλλάξεις το προβοκάτορας να το κάνεις ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ, σου ταιριάζει απόλυτα!

Ανώνυμος είπε...

οι κομμουνιστες ειναι πιο αδιαλλακτοι και απο τους μουσουλμανους!! ενας ειναι ο θεος και προφητης του ο μωαμεθ = ενας ειναι ο θεος μαρξ και προφητης του ο λενιν.
μονο αυτοι ξερουν την αληθεια, μονο αυτοι εχουν κανει κοινωνικους αγωνες, μονο αυτοι εδρασαν κατα των γερμανων (και μαζι με τους γερμανους), μονο αυτοι ειναι αλαθητοι......ουτε ο παπας δεν ειναι τοσο απολυτος.......
ακομη και τωρα στη σελιδα του κκε, στην αναφορα στο τοιχος του βερολινου, δεν γινεται λογος για βασανιστηρια, προσπαθειες αποδρασης-αυτομολησης, εν ψυχρω εκτελεσεις.... ολα ηταν αγγελικα πλασμενα και για ολα φταιει ο ιμπεριαλισμος....
οσον αφορα τα γκουλαγκ....ουδεμια αληθεια, ολα ειναι προκατασκευασμενα σου λενε..
οσον αφορα την πεινα που επεφερε το κκρ στην εσσδ.... προπαγανδα της δυσης σου απαντουν.. λες και μετα την πτωση δεν ειδαμε τις ορδες των πεινασμενων και εξαθλιωμενων.....
για την δικτατορικη εξουσια του κομματος στη σοβιετ, ουτε λογος να γινεται...αλλωστε τι να πουν, οτι για 7 δεκαετιες δεν εγιναν ποτε εκλογε?????? και οταν εγιναν το επισημο κομμουνιστικο κομμα ρωσιας πηρε απο τα 3 το μακρυτερο!!
οσον αφορα τα ανα δεκαετιες πρωτοσελιδα του ριζοσπαστη, οπως το '40 ''ας υπερασπισουμε τη μητερα σοβιετικη ενωση'', το '22 που υποστηριζαν την ηττα στη μικρασια και σε αντιθετη περιπτωση ηταν ετοιμοι να την προκαλεσουν αυτοι.... τι ναπουν, η αντεθνικη τους φυση ειναι φανερη!!
Κυριοι του ΚΚΕ, η ιστορια σας εχει ξεπερασει, υπηρξατε ενα αποτυχημενο πειραμα, ειστε για το χρονο ντουλαπο των μαυρων σελιδων αυτης της χωρας αλλα και της παγκοσμιας ιστοριας

Ανώνυμος είπε...

(ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ)
Ή έκτέλεσις τοΰ τερατουργήματος αρχίζει.

Πρόκειται περί εκδηλώσεων αφάνταστου άγριότητος τών κομμουνιστών κατά τής Ελληνικής Φυλής.

Ή παγκόσμιος ίστορία δεν έχει καταγράψει μεγαλύτερο.

Υπάρχουν βεβαίως αϊ όμαδικαί εκτελέσεις άπό τους Γερμανούς τών Εβραίων, τών 1.000 Καλαβρυτινών κ.ά 'Από τους Ρώσους τών 10.000 Αξιωματικών, Όπλιτών και Πολιτών Πολωνών εις τό δάσος τοϋ ΚΑΤΥΝ κ ά.

'Αλλά σάν τό μεγάλο ομαδικό έγκλημα τών 1.500 Ελλήνων είς Μελιγαλά τόν Σεπτέμβριον 1944 δεν ομοιάζει άλλο
Μόνον ένας μεγάλος εχθρός της Ελλάδος θά ήδύνατο νά συλλαβή και νά άποφασίση τέτοιο ομαδικό και τρομερό έγκλημα κατά ειδεχθή τρόπον και μέ ϋποχρεωτικήν παρουσία εις τόν τόπον της σφαγής, είς τήν ΠΗΓΑΔΑ τών κατοίκων τής περιοχής, συγγενών και φίλων τών σφαγιαζομένων

"Ας παρακολουθήσωμεν τήν έκτέλεσίν τοϋ μεγίστου αύτοΰ εγκλήματος.

Γύρωθεν τής ΠΗΓΑΔΑΣ συγκεντρώνουν οι βάρβαροι ύποχρετικώς τους κατοίκους τών πέριξ χωρίων διά νά παρακολουθήσουν τό θέαμα Τοποθετούνται είς τά χείλη τής Πηγάδας οι δήμιοι, οι έκτελεσταί, οι σφαγείς.

Τμήματα τοϋ ΕΛΑΣ παραλαμβάνουν από τό ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΙ άνά 100 κρατουμένους και δεμένους μέ καλώδια τρεις - τρεις τους μεταφέρουν είς τήν Πηγάδα.

Πολλοί μόλις έβγαιναν άπό τά Μπεζεστένι και προχωρούσαν προς τήν Πηγάδα ή'ρχιζαν νά τραγουδούν:
"Εχε γεια καημένε κόσμε "Εχε γεια γλυκεία ζωή Και σϋ δύστυχη Πατρίδα "Εχε γεια πάντοτεινή.

Ή θυσία τών Σουλιωτισσών είς τό Σούλι τό 1821 επαναλαμβάνεται τό 1944 κατά τόν πλέον τραγικώτερον τρόπον είς τόν Μελιγαλά.

Ή ελευθερία της Ελλάδος πληρώνεται και έδώ μέ πολύ Έλληνικόν αίμα.

Γυμνοί, ανυπόδητοι, νηστικοί, διψασμένοι, τραυματίαι, ασθενείς, καλούνται άπό τά τέρατα νά βαδίσουν.

Οι περισσότεροι μουδιασμένοι άπά τήν άκινησίαν τόσων ήμερων δέν δύνανται νά βαδίσουν αμέσως και γρήγορα.

Οι κομμουνισταΐ σφάζουν αμέσως επί τόπου όσους δέν βαδίζουν γρήγορα.

Οί παρασυρόμενοι άπό τόν σφαγιασθέντα - είναι καϊ αυτοί δεμένοι μέ τό ιδιο καλώδιο - σφάζονται και αυτοί.

Όποιος τολμά κατά την διαδρομήν νά εΐπη έναν λόγον, ένα παράπονον ή νά τοϋ διαφυγή ένα βογγητό, ένας πόνος, σφάζεται αμέσως.

Κατά τήν διαδρομήν τών 2.500 καϊ πλέον μέτρων άπό τό ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΙ έχουν τεχνηέντως τοποθετηθεί κομμουνισταί καϊ προετοιμάζουν και προκαλούν τό πλήθος φωνάζοντες: θάνατος - θάνατος - θάνατος.

Μερικοί έξ αυτών ευρίσκουν εύκαιρίαν, τρέχουν και σφάζουν όσους θέλουν.

"Ετσι ποτέ δέν έφθασαν και οί 100 ζωντανοί άπό τά ΜΠΕΖΕΣΤΕΝΙ είς τήν Πηγάδα.
Είς τήν ΠΗΓΑΔΑ οί δήμιοι, οί εκτελεστοί, οί σφαγείς παραλαμβάνουν κάθε τριάδα και τήν μεταφέρουν είς τά χείλη τής Πηγάδας, τους σφάζουν «μία μαχαιριά είς τήν κοιλίαν ή τήν καρδίαν ή τήν καρωτίδα» - και ήμιθανεΐς τους ρίπτουν μέσα.

Τοϋτο συνεχίζεται έπί 3 «ΤΡΕΙΣ" ημέρας άνευ διακοπής μέχρις ότου δέν υπάρχουν άλλοι.

Διά πολλούς εφαρμόζεται άγριώτερος τρόπος.

Μέ πελέκεις και κλαδευτήρια τους κόπτουν χέρια και πόδια, αυτιά και μύτες.

Άπό τάς οίμωγάς τών ούτω άκρωτηρια-σθέντων, τά τέρατα ευφραίνονται και διασκεδάζουν και πριν αποθάνουν οί άκρωτηριασθέντες ρίπτονται άπό τους δήμιους των ήμιθανεϊς είς τήν Πηγάδα.

Τί είναι εκείνο πού ακούγεται άπό τήν Πηγάδα;

Αδύνατον νά καθορισθή.

Τό πλούσιον Έλληνικόν λεξιλόγιο ν αδυνατεί νά προφέρη λέξεις καί φράσεις διά τήν περιγραφήν του.

Ό πυθμήν της Πηγάδας κοχλάζει, τά έγκατα της γης αναταράσσονται και βοούν, αϊ σάρκαι τών κρεουργηθέντων σφαδάζουν.

Αϊ οίμωγαί πληρούν τόν αέρα καί σπαράσσουν καρδίας.

Οί σφα­γείς μένουν ατάραχοι και συνεχίζουν, συνεχίζουν, συνε­χίζουν τό μακάβριον έργον των.

Φρίκη, φρίκη, φρίκη.

Είς τήν Πηγάδα, είς τά Μπεζεστένι, είς την Μερόπην, είς τήν Ανθούσαν, είς τό Σολάκιον, είς τό Νεοχώριον έσφαγιάοθησαν α­διακρίτως, Ιερείς, Επιστήμο­νες, Αγρότες, Εργάτες, Έπαγγελματίαι, πάσης ηλικίας, νέοι καί γέροι αμφοτέρων τών φύλων».

Απο το βιβλίο του Συνταγματάρχου ε.α
Ηλία Θεοδωρόπουλου "Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ»

Ανώνυμος είπε...

ρε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο 9.13 .
Το 1980 κουμουνι δουλευα με νταλικα στις χωρες ουγγαρια τσεχοσλοβακια και ανατολικη γερμανια.
Τα παιδια που ειχατε παρει με το παιδομαζομα τομαρια κανανε ολα μαυρη αγορα με πετρελαια και λαστιχα αυτοκινητων ,και ανταλασανε κουπονια με μαρκα .
Οι γυναικες πηδιοντουσαν για ενα καλτσον, τα πιτσιρικια τρεχανε στους δρομους πισω απο το φορτηγο και φωναζανε ( κολεγα ουαν μαρκ σουβενιρ) .
Αντε και γαμησου παλιο μαλακα εσυ και το κκε σου.
Και μη ξεχνας μαλακα ολα αυτα που σου γραφει ο προηγουμενος φιλος ειναι αληθεια .εχετε σφαξει κοσμο.