Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

800.000 ευρώ για το καινούργιο πολιτικό γραφείο του κ. Παγκάλου!


800.000 ευρώ για το καινούργιο πολιτικό γραφείο του κ. Παγκάλου!Η πρώτη Απόφαση, που έλαβε ο κύριος Πάγκαλος, ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Παπαδημίου, ανακαλούσε «αυτοδίκαια από 11.11.2011» τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του «ομωνύμου» του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως Παπανδρέου.


Και η αμέσως επόμενη, δεύτερη Απόφαση (ληφθείσα από κοινού με τον έτερο των «Διοσκούρων» Αντιπροέδρων) εγκρίνει την «Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και Αποσπασμένων Υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημόσιου Τομέα», από την οποία (σύσταση του παγκάλειου Πολιτικού Γραφείου) προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά τι υψηλότερη των 800.000 €.

Το αντιπροεδρικό δίδυμο εντυπωσιασμένο, προφανώς, από την εκπληκτική (αθόρυβη και αόρατη) δουλειά του εν λόγω Πολιτικού Γραφείου, κατά την διαρρεύσασα διετία, το επανιδρύει πανηγυρικά, για να συνεχίσει, και στην εποχή της τρισυποστάτου γερμανοεπιτηρούμενης Κυβερνήσεως, το (μηδενικό) έργο του…

Άλλωστε, τώρα που εξασφαλίστηκε η διαβόητη «6η δόση», τι ψυχή έχουν 800 ψωροχιλιάρικα μπροστά στην επανίδρυση του κυβερνητικού «κηφηνείου»;

ΠΗΓΗ:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωστε καινουργιο γραφειο...καλα τα κανει.αφου μπορει,καλα τα κανει.αυτο να το θυμομαστε οταν θα ειμαστε μεσα στο παραβαν και θα ρινουμε την ψηφο μας.να θυμηθουμε οτι ενω ο παγκαλος εκανε τεραστια προγουλια απο τ ξυγκια της καλοπερασης,καποιοι συνανθρωποι μας,ο αδερφος μας,εμεις οι ιδιοι γονατισαμε απο τους φορους και τελη που μας εκατσαν τοσο αδικα.οι περικοπες των συνταξεων,απο ανθρωπους που δουλεψαν οικοδομη στην καψα του ηλιου,απο καθαριστριες,απο λαντζιερες απο γεωργους.. η μαμα η δικη μου τωρα ζει με 420 ευρω ενω δουλευε τοσα χρονια και πληρωνε το ικα της.οι γονεις των πολιτικων αναρωτιεστε πως ζουν?φυσικα κ δε ζουν τοσο στερημενα οσο ζουν οι γονεις του απλου λαου.οποτε μεσα στο παραβαν ριξε την ψηφο σου σε ανθρωπους που απεχουν απο τη διαφθορα.προσωπικα ως τωρα,βρισκω σωστο τις αντληψεις του καζακη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ?

Ανώνυμος είπε...

να ελπιζεις χωρις να προσπαθεις,δε φτανει.ειναι στο χερι μας αυτοι οι μαντακες της πολιτικης να εξαφανιστουν απο τη σκηνη της χωρας μας.προχθες σε κεντρικο δρομο μπροστα σε φουρνο ειδα δυο παιδια,ελληνοπουλα με σχολικες τσαντες οχι μεγαλυτερα απο 12 χρονων.ειχαν κατσει απο εξω,δε ζητιανευαν απλα κοιταζαν τη βιτρινα και το πιο μικρο ολο και αγγιζε το τζαμι..ο φουρναρης εκοψε την κινηση απο μεσα και τα κερασε 2 κουλουρια.δακρυσα.και μπαινω και του πληρωνω τα κουλουρια γιατι γνωριζω πως και αυτος ο ανθρωπος ζοριζεται σπιτι του απο εξοδα νοσοκομειου με μια γυναικα διαβητικια.αδερφια μου,σε ολους απευθυνομαι δεν εχει σημασια τι ψηφιζατε ως τωρα. απο εδω και μπρος ομως εχουμε την ευθυνη της ζωης μας.μην κανουμε αλλα ΛΑΘΗ,φτανει με τους μαντακες ολα αυτα τα χρονια που εφαγαν και διελυσαν την πιο ομορφη και πλουσια χωρα του κοσμου.την ελλαδα μας.ΜΑΣ.

Modestus είπε...

Αυτά τα ωραία να τα πείτε στους ψηφοφόρους του Πάγκαλου κατ'αρχήν στην Α' Αθηνών αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να είναι κάποιες χιλιάδες που τον βγάζουν βουλευτή. Πολλαπλασιάστε την μαλακία που τους δέρνει με κάθε ένα από τα λαμόγια που είναι μέσα στην Βουλή και θα καταλάβετε για πόσοι μαλάκες Έλληνες υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

απαιτω να αφερεθει το κ. ειναι κυριος δηλαδη ???κυρια ισως

Ανώνυμος είπε...

800.OOO
XIALIADES KARKINOUS
NA VGALIS...
DOSILOGE...
DOULE KOLOXONTRE...
TOURKOSPORE???
GOUROUNOMOURI....

Ανώνυμος είπε...

arxidi gamimeno