Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

8 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ...


Η πρώτη δημοσκόπηση μεγάλου ΜΜΕ που καταρρίπτει το μύθο της κυβέρνησης Παπαδήμου. Πρόκειται για το βαρόμετρο του ΣΚΑΪ. Το 81% των ερωτηθέντων δεν είναι ικανοποιημένο από την λειτουργία της νέας κυβέρνησης που σχηματίστηκε πρόσφατα. Το ποσοστό είναι συντριπτικό. Και όσο πηγαίνουμε...

προς τις εκλογές θα μεγαλώνει συνεχώς...
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΦΙΠΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ..
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Kanenas είπε...

Συγνώμη παιδιά.. Καταλαβαίνω αν δεν είστε άνθρωποι που τα πάνε καλά με τα μαθηματικά τύπου στατιστική .. Οπότε και θα σας διαφωτίσω αν μου το επιτρέπετε μιας και η στατιστική είναι μέρος της δουλειάς μου..

εδώ

http://www.3comma14.gr/pi/

μπορείτε να βρίσκετε όλες τις δημοσκοπήσεις με λεπτομέρειες.. σαν προτείνω όποτε έχετε δημοσκοπήσεις που θέλετε να ανεβάσετε να τσεκάρετε πρώτα αν τα κανάλια κρατήσανε κάποια μέρη για την πάρτη του τους.


αυτή λοιπόν είναι του σκάι

http://www.3comma14.gr/pi/view_survey.php?id=10701

και αυτή της GPO

http://www.3comma14.gr/pi/view_survey.php?id=10701


για κοιτάξτε λίγο βλέπετε κάτι περίεργο;;;;;;;

θα μου πείτε αναποφάσιστοι.. έλα μου όμως που αν αρθρίσεις με απλά μαθηματικά θα δειτε ότι πάνω απο το 75% των αναποφάσιστών πήγαν με το 4ο κόμμα.. Θα σας πω απλά ότι η πιθανότητα να γίνει αυτό σε διάστημα μίας εβδομάδας και χωρίς να έχει γίνει κάτι τρελό δεν υπάρχει στατιστικά.. Το ίδιο με την δημοτικότητα . Δείτε και άλλες δημοσκοπήσεις και θα καταλάβετε όχι απλά ότι παίζουν με τα νεύρα μας αλλά το κάνουν λες και κανείς στην Ελλάδα δεν έχει την ικανότητα να κάνει πρόσθεση και αφαίρεση.

Είναι ΤΡΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το ότι δεν το λέει κανείς πχ. papajohn με αηδιάζει. Σαν λέω λοιπόν ότι παίρνοντας τις τελευταίες 3 δημοσκοπήσεις κάποιος θα έλεγε ότι στην Ελλάδα ζούνε τρελοί.. ή τρελοί ψηφοφόροι ή τρελοί Έλληνες που δεν έχουν πάρει κάτι σούργελα με τις πέτρες.

Σας θερμοπαρακαλώ να το κοιτάξετε το θέμα.. Να κοιτάξετε πολύ καλά την μετακίνηση ψήφων (θα δείτε ότι το σύριζα ασ πούμε που και καλά παίρνει απο την νδ παίρνει ποσοστά μόνο απο αναποφάσιστους ενώ η ΔΑ τουλάχιστον παίρνει την αριστερή ψήφο του πασόκ και αυτό είναι και αναμενόμενο αλλά και αρθρίζει από την στατιστική σωστά..)

Φιλικά

Α.Μ

Διετίθεμαι να σας εξηγήσω ότι θέλετε .. Έχετε το email μου. Ψάξτε το θα φρίξετε

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ....!!!