Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ: 7 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν επιστροφή στη δραχμή


7 στους 10 Έλληνες δεν θέλουν επιστροφή στη δραχμή
Την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επιθυμούν οι 7 στους 10 Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για το ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Το μηνιαίο βαρόμετρο δείχνει ότι το 69% πιστεύει πώς εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή η κατάσταση θα είναι μάλλον χειρότερη, ενώ μόλις το 15% θεωρεί ότι θα...
είναι καλύτερη. Ακόμη, το 66% έχει θετική άποψη για το ευρώ, ενώ το 30% έχει αρνητική.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι δημιουργείται, με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, ένα αντιευρωπαϊκό ρεύμα στην Ελλάδα, καθώς το 53% των Ελλήνων έχουν αρνητική άποψη για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το 44% των πολιτών έχει θετική. Μέχρι πριν 1 χρόνο, η Ελλάδα ήταν η πιο φιλοευρωπαϊκή χώρα στην Ε.Ε., μαζί με τις Γαλλία και Γερμανία.

21 σχόλια:

Anestis Zioulis είπε...

Πιστεύω πως πρέπει να κρεμαστούν πριν τους πολιτικούς.. τα παιδιά δουλεύουν τόσο σκληρά που το αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασαν να βγάλουν και μερικούς "πανεπιστημιακούς" να το στηρίξουν

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ; ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΣΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσύ 10.30 θα χωθείς στην τρύπα σου και θα βγάλεις τον σκασμό,αν δείς το πραγματικό και μη χρηματοδοτούμενο γκάλοπ του οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.Χαμένε έ χαμένε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΟΣΑΝΤ"
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΙΩΝ Η' ΕΒΡΑΙΣΤI ΑΣΚΕΝΑΖΕΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΣΚΑΝΙΑΣ - ΠΡΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΕΙΩΝ Η' ΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΕΡΣΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΙΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΗΤΟΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΣ - ΙΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΛΗ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ (ΚΟΙΝΗ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ.

ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΣΤΗΝ Β' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ: ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΩΣ
ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ 888 ΚΑΙ 777.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
«ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ - ΠΕΡΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «FSB / KGB» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ - ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ - ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ:
«ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.»

«ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ «PACT OF SHANGHAI» Η' «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΕΚΡΗΞΗ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.»

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΞΩΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. Η' «ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. Η ' USSR.

Υ.Γ.

ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή,μην μπαίνετε,έχει ιούς.
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

simfwnw me ton 10.38.exete tin apopsi oti mono me ti draxmi 8a ta kataferume kai opios pei to adi8eto kanei propaganda!!

Ανώνυμος είπε...

http://kapistri.blogspot.com/2011/12/124.html

Ανώνυμος είπε...

Δραχμή ή Ευρώ το ίδιο αποτέλεσμα είναι. Θα πέσει πείνα.

Και στην δραχμή αν επιστρέψουμε κάποια στιγμή γιατί πιστεύω πως η Ε.Ε πάει για φούντο...

Τώρα απο κει και πέρα....

Την υποτίμηση την ξέρετε λίγο πολύ...

Σε πρώτη φάση αδειάζουν τα σουπερ μαρκετ από τρόφιμα κ.λπ

Όταν εξαντληθούν όλες οι προμήθειες στις πόλεις...και φτάσουμε σε επίπεδα κατοχής...όπου το αυγό θα στοιχίζει 700 εκατομμύρια δραχμές...

μαύρο φίδι που μας έφαγε παιδιά...

Από ένα απλό κρύωμα θα πεθαίνουμε...αφού δεν θα υπάρχουν φάρμακα.

Άλλοι θα πεθαίνουν από τυμπανισμό...
Άλλοι θα σκοτώνονται , και το χειρότερο απ όλα....

Όσοι πεινάνε...και θα πεθαίνουν απ την πείνα, μετά θα τους τρώνε οι άλλοι ..!!

Ουτοπικό-Καστροφολογικό σενάριο;...

Τυχεροί αυτοί που θα ζουν και έχουν χωριά..να μάθουν να φυτεύουν τίποτα..

να κάνουν και ενα αποθεμα απο αντιβιώσεις κ.λπ

ελαιόλαδο για τον τυμπανισμό...

Βοηθήστε όσο μπορείτε...
Αν νομίζετε ότι δεν θα γίνει τίποτα απ αυτά...καθίστε και πιέστε αμέριμνοι το φραπεδάκι σας..!!


Η Ζωή που ζούμε...θα τελειώσει ΑΠΟΤΟΜΑ!

Και δεν θα μας σώσει ούτε η Δραχμή , ούτε το Ευρώ!

Καλό μας βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

σκαι η μαλακια στο σκαι. ρε φιλοι του αλαφουζου τουλαχιστον αφηστε μας ελευθερους να ασχοληθουμε με τους ελληνες και την πραγματικοτητα. μη δινετε ψευτικα γκαλοπ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ γιατι ελπιζω οτι καταλαβαινετε, οτι ερχεται η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς στον ΣΚΑΙ θεωρουν τον κόσμο τόσο χαζό ωστε να μην καταλαβαίνει το συμφέρον του ή νομίζουν οτι θα επηρρεαστεί απο αυτα τα γκάλοπ. Εγώ ξέρω τι βλέπω γύρω μου κάθε μέρα. Ολος ο κόσμος μιλάει για διαγραφή του χρέους και επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα! Ας το πάρουν απόφαση οτι δεν μπορούν πλέον να τρομάξουν τον λαό, το παραμύθι τελείωσε!

Ανώνυμος είπε...

Που μωρέ στο ΣΚΑΙ ;

Άντε από εδώ μωρέ.... αυτοί βάφτισαν τον Κολοκοτρώνη.... gay ;

Άντε μωρέ τους άπλυτους , που μας πουλάν χαβαλέ και << φύκια για μεταξωτές κορδέλες >> και μια Ιστορία αλλοιωμένη σαν τους 300 που γυρίστηκαν ταινία .

Σε αυτούς ταιριάζει η απάντηση του Καραΐσκάκη .


Τιτλος τραγουδιου : ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ
Στίχοι- μουσική :Νίκος Καλογερόπουλος
Ερμηνεία :Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Άκου ρε γιε της καλογριάς
ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς
ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς
και το δεξί σου χέρι
και εκείνος που καλύτερα απ' ολουνούς σε ξέρει

λένε πως παίζεις με χανουμάκια
με τουρκοπούλες και καλογριές
και αραδιάζουνε βρισιές
πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες
με δερβισάδες στήνεις χορό
και με ρωτάν τι να τους πω;

Λένε πως έχεις αλισβερίσι
με αλι πασάδες κάνεις χωριό
και σε ρωτάω τι να τους πω;
και σε ρωτάω τι να τους πω;

Πες τους ρε φίλε Πανουργιά
έχω εις τον πούτσον μου βιολιά
ορέ έχω εις τον πούτσον μου βιολιά
έχω και τουμπερλέκια
κι όπως γουστάρω τα βαρώ
και σπάω τα ζεμπερέκια

όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
και αν αργήσω δως τους κι αυτό
είναι τ' αρχίδια μου τα δυο

Όπως τα λέω να τους τα γράψεις
Όπως τα λέω να τους τα πεις
Καραϊσκάκης σεβνταλής

Όπως τα λέω να τους τα γράψεις
οπως τα λέω να τους τα πεις
Καραϊσκάκης σεβνταλής
Καραϊσκάκης μπεσαλής

Καραϊσκάκης, γεια χαρά
Γεια σου ρε Γέρο του Μοριά
γεια σου ρε Γέρο του Μοριά
και γεια 'που σ' αγαπάνε
κι αυτούς που δεν λυγίζουνε
και που δεν προσκυνάνε

Λένε για μένα τα καρακόλια
άκου τι λένε να μη γαμη...
Μίλα και συ ρε Θοδωρή

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
όπως τα λέμε να τους τα πεις
Καραϊσκάκης ,Θοδωρής
Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
όπως τα λέμε να τους τα πεις
Κολοκοτρώνης και Γιωργής
Καραϊσκάκης , Θοδωρής

Γεια σου ρε Ανδρούτσο ,γεια χαρά
Γεια σας παιδιά μου αητόπουλα
γεια σας παιδιά μου αητόπουλα
που έχετε αητό πατέρα
κι οποίος δεν εκατάλαβε
τότε ας μας κάνει αέρα

Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
όπως τα λέμε να τους τα πεις
Ανδρούτσος ,Γιώργης ,Θοδωρής

Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω
Έτσι μου είπαν λόγω τιμής
Ανδρούτσος ,Γιώργης ,Θοδωρής
Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω
έτσι μου είπαν λόγω τιμής
Μαζί τους είμαστε κι εμείς


Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

2:45 π.μ.

To παλεύουν το πράγμα μέχρι τελικής πτώσεως.

Ανώνυμος είπε...

Εκει στο σκαι παρτε καλες πιπες γιατι σε λιγο καιρο που θα διαλυθει η βρωμοζωνη δεν θα προλαβαινετε τις σφαλιαρες.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία θα σας βγάλει ψέυτες και ταπεινομένοι δεν θα κοιτάτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη.ΣΚΑΙ, κυβέρνηση και ακόλουθοι με τις ανόητες ιδέες σας θα συντριβείτε ξαφνικά. Ντρέπεστε που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ και μισείτε όσους είναι περήφανοι γι'αυτό. Απεχθάνεστε και την ορθόδοξη πίστη μας. Όμως σέβεστε τις άλλες θρησκείες. Αφού όλα σας φταίνε σε αυτή τη χώρα, γιατί δεν πάτε κάπου αλλού?

Ανώνυμος είπε...

ψεματα το 70% θελεί την δραχμη και το 30% θελει ευρω.
η ελλαδα μπορεί να επιβειωση , η ευρωπαίκη ενωση χωρις την ελλάδα δεν μπορεί.
δεν τους εχουμε αναγκη. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ .
ακουστε και λιγο τι λεεί ο ΚΑΖΑΚΗΣ.

Γιώργος είπε...

Τόσα χρόνια πέρασαν πια από τη δραχμή που την ξεχάσαμε?

Όλα υπήρχαν , όλα θα υπάρχουν , απλά ακριβότερα.Το πόσο δεν το ξέρει κανείς - επίσημα - γιατί δε συμφέρει κανένα η δημοσιοποίηση τέτοιων μελετών.

Ότι έχουμε γυρίσει το μηδέν είναι δεδομένο, σε λίγο θα το έχουν πάρει απόφαση και οι τελευταίοι.Το θέμα ,πια, είναι το μετά.

Θα χαράξουμε δική μας πορεία, θα καταδικαστεί κανείς για τα εγκλήματα που διέπραξε, θα κατοχυρωθεί ξανά θεσμικά ο εργαζόμενος, θα υπάρξει αναλογική επιβάρυνση στα εισοδήματα κλπ.

Μου αρέσουν οι ζυμώσεις και οι γνώμες αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και κάτι πρέπει να γίνει σύντομα.Όλοι το νιώθουμε καλά στο πετσί μας

Χαίρομαι , επίσης , που πλέον η δυνατότητα χειραγώγησης του πλήθους και των ιδεών έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη.Αυτό σημαίνει απλά ότι πολύς κόσμος ξύπνησε.

Στη δημοσκόπηση για ρωτήστε από αυτούς που δηλώνουν ΥΠΕΡ του ευρώ ΠΟΣΟΥΣ ικανοποιεί το ευρώ που μας έφτιαξαν

Επιπλέον ρωτήστε ΠΟΣΟΙ νομίζουν ότι έχουμε πραγματικό λόγο και ρόλο στη μελλοντική του διαμόρφωση.

Απαντώντας σ αυτά πρώτα μπορούμε να βρούμε δρόμους για μελλοντικές κατευθύνσεις.

Ο Αλκιβιάδης παραπάνω έχει δίκιο.Φυσικά, υπερβάλλει χρησιμοποιώντας μνήμες από άλλες εποχές , αλλά η πείνα ΔΕΝ έχει εποχή.Και τη βιώνουμε ήδη.Όσοι δεν την κατάλαβαν ακόμη θα την νιώσουν τους επόμενους μήνες.

Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Σε τέτοιες συνθήκες απελπισίας ξυπνούν τα αγριότερα ένστικτα για την επιβίωση και το μυαλό θολώνει.Μερικοί πιστεύουν συνομοσιολογικά ότι κάποιοι μας οδηγούν εκεί επίτηδες.Ίσως .

Το να χαλάσουμε τα διαφαινόμενα σχέδια δεν αρκεί.Να φτιάξουμε δικά μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο σκαι εχει αναλαβει να μας πεισει γιατι δεν πρεπει να φυγουμε απο το ευρω και το μεγκα γιατι πρεπει να μεινουμε στο ευρω.
Θα μεινει χωρις δουλεια ο κυβερνητικος εκπροσωπος μπιρμπηλοαβραμομπουμποκος...

Ανώνυμος είπε...

MHN PSYFISETE POTE KANENA APO TWRA KAI META???? KAI OXH MONO???? STAMATISTE NA DOULEVETE GIA TOUS SIWNISTES?????? MIPOS KAI ALAKSI H ZWH SAS?????? KAIROS GIA GNWSH???? ASXOLITHITE ME TA PAIDIA SAS KAI TA ENGONAKIASAS???? TOUS GONIS SAS? KAI KANTE KAI THN PROSEFXI SAS???? SYNIDITA EPITELOUS..-

reis είπε...

ΕΔΩ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΔΕ ΘΕΛΛΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ !

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΘΕΛΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ !

ΔΗΛ . ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . . .