Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Διαλύθηκε η οικογένεια του 47χρονου παιδεραστή


Διαλύθηκε η οικογένεια του 47χρονου παιδεραστήΗ σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και έφυγε από το Ρέθυμνο

Θύματα της δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη δεν έχουν πέσει μόνο τα παιδιά Ρεθυμνιωτών, αλλά και η ίδια του η οικογένεια που ζει μία ασύλληπτη τραγωδία.


Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του έχουν φύγει από το Ρέθυμνο και κανείς δεν γνωρίζει πότε και εάν θα επιστρέψουν.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή συνέστησε στην μητέρα να μην πάει τα παιδιά της στο σχολείο, υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων.

Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» επισήμανε ότι η γυναίκα παλεύει να προστατεύσει και να επιστρέψει στην κοινωνία τα δύο παιδιά της. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ασκήθηκε η αγωγή του διαζυγίου λόγω του ισχυρού κλονισμού που υπέστη από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, οπότε και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο υπνοδωμάτιο τον σύζυγο της με δύο 13χρονους, κατέρρευσε ο κόσμος της.

Μέχρι τότε δεν είχε την παραμικρή υποψία για τη δράση του 47χρονου. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας δεν είναι ακόμα σε θέση να συνειδητοποιήσει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα του ζήτησε διαζύγιο από τον 47χρονο πατέρα του.

Ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης οδηγήθηκε χθες στις Δικαστικές Φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ'εξακολούθηση.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Ευρώπη αποφάσισε να ρίξει την Ελλάδα από την ΕΕ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

Anestis Zioulis είπε...

Εις θάνατον, εις θάνατον, εις θάνατον.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ...
ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΔΟΛΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του blog,ο παρακάτω μας έχει ξαναπρήξει.
Πρέπει να είναι αυτός που έβαζε άρθρα με τις Ελληνίδες να εκδίδονται και με τους ιούς που δεν πρέπει να μπούμε.
Πετάχτε τον από εδώ μέσα τον τύπο.
Γιατί η Ευρώπη αποφάσισε να ρίξει την Ελλάδα από την ΕΕ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html
8 Δεκεμβρίου 2011 10:03 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο ανθρωπος ειναι ενα τερας.δεν του αξιζει η φυλακη.αν ηταν στο χερι μου,θα τον αφηνα γυμνο σε μια κλειστη αυλη και θα εβαζα μεσα τους γονεις των παιδιων.να του βγαλουν το δερμα με τα δοντια τους.δε ξερω αν ισχυει,ανακατευτηκε το ονομα του μανολη οθωνα και του παπουτση-οτι γνωριζαν την κατασταση.το διαβασε κανεις,ξερει κανεις πανω σε αυτο νεωτερα?

Ανώνυμος είπε...

θα περασει καλα στην φυλακη.....βλεπε δουρης