Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Ή φεύγεις ή πεθαίνεις" - Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή


Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.

Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.

Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η...
ΝΔ έχασε στις εκλογές, βρισκόταν, σύμφωνα με το περιοδικό Crash, ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν "υπό ομηρεία".

Το περιοδικό αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε πρόωρη έξοδο από το Μαξίμου. Στα μέσα Μαρτίου του 2009 διαμηνύεται τελεσιγραφικά στον ίδιο από "δυτικό κέντρο" μέσω διαύλου της FSB και της ΕΥΠ ότι «πρέπει να δρομολογήσει την άμεση έξοδό του από την εξουσία».

Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».

«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.

«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι και τον Γιωργάκη ήθελαν να τον φάνε οι Ρώσοι...Συγκινητικές οι προσπάθειες σας να αποκαταστήσετε τον πρώην πρωθυπουργό αλλά δεν ξέρετε ότι οι λαοί γρήγορα ξεχνούν; Θα έρθει από μόνο του, μη κουράζεσθαι

Ανώνυμος είπε...

Ναι και αν υποθέσουμε πως είναι αλήθεια τι έκανες Κωστάκη;
Γιατί δεν δημοσιοποίησες όλο αυτό το σχέδιο στο λαό και δεν προκήρυσσες άμεσα εκλογές όπου θα έπαιρνες το 99%; Και να βλέπαμε τότε ποιος θα είχε το θράσος να σε άγγιζε..
Αλλά δεν έκανες τίποτα απ'όλα αυτά Κώστα μου,μόνο άρχισες τα ταξίδια και τα κοψίδια Κώστα μου...
Μούγκα στη στρούγκα Κώστα μου...
Η ιστορία θα έχει να σε κρίνει πάνω σε δυο βάσεις Κώστα μου.
Ή είσαι απλά ένα δειλό ανθρωπάκι ή ένας ανίκανος πολιτικός...ή ίσως και τα δύο;

Modestus είπε...

Δειλός το λιγότερο και οι δειλοί δεν κάνουν για αρχηγοί. Χώρια ότι αν όντως υπήρχε σχέδιο ας το έβγαζε στο λαό. Δεν μπορείς να λέγεσαι ηγέτης και να μην έχεις @@.

Ανώνυμος είπε...

ante re kante kamia douleia.. twra!!
pou 8a akoume blakeies..
ki akoma ki an isxyoun..
8eloume na akoume gi'autous pou KANAN
kati..
oxi gia keinous pou DEN KANAN !

Ksypnate gmt

Pythagoras είπε...

Σωστοί οι προλαλήσαντες. Απλή λογική. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

1ον. Όταν είσαι δειλός δεν γίνεσαι πρωθυπουργός. Ή έχεις λαική κυριαρχία και λαική εντολή ή πηγαίνεις να φας κανένα σουβλάκι στον Μπαϊρακτάρη και σηκώνεις εκεί το μπαϊράκι σου.

2ον. Το σχέδιο των μασόνων-τραπεζιτών και όλων των εξουσιολάγνων ελιτιστών το βλέπουμε στην πράξη. Ελλάδα 2011 υπο διάλυση του κοινωνικού ιστού και γερμανική χούντα νέου τύπου. Σιγά μην πήγε τότε κόντρα ο Κωστάκης στα σχέδια τους. Ο Κωστάκης είναι ένας καραμπινάτος μασόνος. Δεν θα τους πήγαινε κόντρα επ' ουδενί. Άλλωστε ο Αχιλλέας Καραμανλής είναι μασόνος αποδεδειγμένα (την διάσημη φώτο μέσα στην στοά με τις ποδίτσες την θυμηθήκατε;). Αυτόματα λοιπόν, ο γιός του ο Κωστάκης γίνεται τέκτονας. Νόμος. Με το που γεννιέται είναι λυκιδεύς.

3ον. Οι προσπάθειες αγιοποίησης του Κωστάκη μέσω απο την πρακτορική δήθεν θυματοποίηση του δεν πιάνουν τόπο βρε αλήτες. Απλά τον ξεφτιλίζουν εντελώς (δες 1). Αυτό που θέλουν είναι να αποπροσανοτολίσουν την κοινή υποψιασμένη γνώμη και να παίξουν το γνωστό δίπολο που παίζουν τόσα χρόνια: Αριστερά-Δεξιά, Καλός Πράσινος-Κακός Μπλέ, Καλός Μπλέ-Κακός Πράσινος. Αμάν πια. Σας καταλάβαμε.

4ον. Καμμένο χαρτί ο Αντωνάκης Σαμαροποδίτσας. Ας υπάρχει και καμμία καβάτζα στο Γαλάζιο Μπλοκ με τον χαμένο ηγέτη Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο. Για το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις. Οι οικογένεις πρέπει να πουλάνε. Δίτερμα πάλι για να αποχαυνώνεται ο λαός.

5ον. Τέτοιες "ψεύτικες αποκαλύψεις" αποσκοπούν και στην δημιουργία γενικότερης σύγχυσης και ασυναρτησίας με απώτερο σκοπό να χάσουμε τα ουσιώδη. Την έσχατη κατάργηση της αξιοπρέπειας και της κυριαρχίας της χώρας μας.

6ο. Τέτοιες ψευδεπίγραφες ανακοινώσεις μειώνουν το ηθικό μας ως Έλληνες πολίτες ακόμα πιο πολύ. Είναι δυνατόν να μην ξεφτιλιζόμαστε όταν ακούμε ότι στη χώρα όχι μόνο παρακολουθούν ατιμώρητα (Vodafone gate) αλλά και σκοτώνουν ανενόχλητα ανά πάσα στιγμή τον πρωθυπουργό μας; Υποσυνείδητα και συνειδητά μας 'ρίχνει' η αποδοχή και μόνο αυτού του δολοφονικού σεναρίου για τον κο Καραμανλή τον Νεώτερο.

Την καταδίκη μας την υπογράφουμε με την ασυνειδησία μας. Καραμανλής ο Νεώτερος reloaded.

Είναι απλό..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΔΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ
ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ..ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

Προλαλήσαντα ..τσάμπα μάγκας είσαι...
Ο Καραμανλης ο νεώτερος παραιτηθηκε για να μη συμβεί αυτό, που τελικά με τον Γιωργάκη συνέβη.
Χρεωκοπία λέγεται..Οταν οι σύμμαχοι σου σε έχουν στο χέρι, σε πουλανε και σε εκβιάζουν, δεν έχεις πολλές επιλογες. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την φάτσα του G.W. Bush στις φωτό της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ απέναντι από τον Καραμανλή....

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον με την Αγιοποίηση του κουράδα!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!

Πολύ σωστά αυτά που είπαν οι παραπάνω.

Αν όμως μία στο εκκατομύριο, τον έριξαν γιατί "αντιστάθηκε", πήγαν να τον δολοφονήσουν και όλα αυτά.....

ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ με τους τραπεζίτες αφεντικά τους?????

ΝΑΙ ΕΔΩΣΕ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ!!!!

ΜΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Ο "Πατριώτης" και "Ηγέτης" Καραμανλής.....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

εσυ ανωνυμε, πιστευεις οτι ο Καραμανλης μπορουσε να δημοσιοποιησει ανοιχτα και ξεκαθαρα οσα συνεβαιναν εκεινη την εποχη; Αν και εμμεσα ειχε φανει!..θα μπορουσε το 90% να αποτρεψει την δολοφονια του;..Δεν θελω να το ηρωποιησω αλλα ηταν ο μονος πρωθυπουργος που πηρε μετρα για το οφελος της Ελλαδος ,ο μονος που αντισταθηκε στο κατεστημενο ...Οσο για τον Γ.Παπανδρεου,τον περιμενα για μεσια,αδιαφορωντας για το φορτιο των μαυρων κριτικων που εσερνε απο τον δικο του κυκλο, αλλα απεδειχθη Καλιγουλας, ,..Καμμια χρεωκοπια δεν υπηρχε μεχρι τοτε--χρεωκοπιμενοι ημασταν παντοτε, οργανωσε ο ιδιος την εξοντωση μας επικαλουμενος την χρεοκοπια την οποια φυσικα διογκωσε, --Αξιο παιδι ,της μπ'ιλντερμπ΄γκ...αλλα και αυτη η μητρα οταν τον απεβαλε καταφερε να της επιτεθει..τωρα βρισκεται πλουσιωτερος κατα 10 δις αλλα ολομοναχος λυκος,.....