Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

2,16 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


Με 2,16 ευρώ θα μπορούν πλέον να τρώνε μέσα στις μονάδες οι Επαγγελματίες Οπλίτες, οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί μέχρι το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Αυτό προβλέπεται από την απόφαση του ΓΕΕΘΑ, στην προσπάθειά του... να βοηθήσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δοκιμάζονται και οικονομικά, ιδιαίτερα όταν υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες.


Το κόστος είναι 2,16 ευρώ ανά γεύμα. Το ζήτημα του συνολικού κόστους ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, όταν ελήφθη η απόφαση για το τελικό αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλουν όσοι επιλέξουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα συσσιτίων, είχαν δηλώσει ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό περίπου 14.000 άτομα.

Επιπλέον, έπειτα από την έγκριση και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου, στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν και στελέχη του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://aegaio.blogspot.com/2011/12/blog-post_1031.html

Ανώνυμος είπε...

Για τους κρατουμενους τις αστυνομιας το ποσο αυτο ειναι 6 ευρω.Οχι οτι δεν πρεπει να ειναι τοσο αλλα τοσο θα πρεπει να ειναι και για τους στρατευσιμους.