Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δολοφονία 15 χρόνου μαθητή από ειδικό φρουρό


Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη δολοφονία του άτυχου μαθητή Γργορόπουλου. Το γεγονός τάραξε τότε την κοινωνία μας, το πολιτικό σύστημα ακόμη και τη δικαιοσύνη.

Τα μέσα ενημέρωσης που τα περισσότερα ανήκουν σε συγκροτήματα επιχειρηματικά και στηρίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα, προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν την αντίδραση της κοινωνίας και ειδικότερα των νέων που βγήκαν στους δρόμους.

Αυτό που απέκρυπταν όλοι τότε ήταν η έλλειψη κράτους δικαίου στη χώρα μας. Η ατιμωρησία των αστυνομικών και των πολιτικών (βουλευτών και υπουργών). Η γενική ασυλία που απολαμβάνουν για όσα διαπράξουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Αυτό οδήγησε τους νέους στο δρόμο. Θέλησαν να τους πουν φτάνει πια!

Δεκάδες υποθέσεις αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας δεν εκδικάζονται ή σκόπιμα κωλυσιεργεί η δικαιοσύνη στην εκδίκαση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σοβαρός τραυματισμός και η πρόκληση αναπηρίας του δημοσιογράφου Κυπραίου από κροτίδα της αστυνομίας. Άλλο παράδειγμα οι αστυνομικοί που πετούσαν πέτρες σε διαδηλωτές. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη ακόμη δεν έχει συλλάβει κανέναν αστυνομικό…

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ήταν ταχύτατη όταν δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση στο μετρό της Αθήνας από αστυνομικό των ΜΑΤ. Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και έτσι είτε θα αθωώνονταν είτε δε θα οδηγούνταν η υπόθεση στο ακροατήριο. Οπότε για εντυπωσιασμό τον συνέλαβαν για λίγο…

Αντίθετα δεν…. κατάφεραν να εντοπίσουν αυτόν που προκάλεσε την αναπηρία του δημοσιογράφου αλλά ούτε και αυτούς τους αστυνομικούς που πετούσαν πέτρες… Οι κατηγορίες θα ήταν βαριές….

Αν ξαναγίνουν γεγονότα παρόμοια όλοι αυτοί θα απορούν και πάλι. Τι να φταίει;

Υ.Γ Αλήθεια αυτοί που προσέλαβαν τον Κ. στην ΕΛ.ΑΣ και του έδωσαν όπλο και τη δυνατότητα να περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας καμία ευθύνη δεν έχουν;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χέζεις με τον Αλέξη...Οι πραγματικοί ήρωες είναι οι αστυνομικοί που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για 600 ευρώ...ΕΛΕΟΣ με τον έφηβο που πετούσε μπουκάλια σε οπλισμένους αστυνομικούς!!

Ανώνυμος είπε...

Αϊ στο διάολο φασισταριό @7:51

Δεν είναι ήρωας ο Αλέξης.
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΜΠΑΤΣΟ,
ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ
ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ.

ΑΝΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1450 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ(1998-2010)ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΑΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ειμαστε φασιστες...ενα μαλακισμενο που πεταγε μολοτοφ και μην ακουσω το οτι ηταν τυχαια εκει...μαλακα 8.22 το ποιος πουλαγε τσαμπουκα και σε ποιον να πας ρωτησεις την παρεα του...

Ανώνυμος είπε...

Ήταν μια κακή στιγμή και την έχουν εκμεταλευτεί εκείνοι που θέλουν να κάνουν την ελληνική κοινωνία μαλιοκούβαρα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΤΟ BLOG)ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΛΩΝΙΖΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε ρε μάγκες! Και όποιος πουλάει τσαμπουκά, πρέπει να δολοφονείται;

Ανώνυμος είπε...

Πω ρε σκέφτεστε λίγο πριν να γράψετε??????????Άντε αν είναι να πάρουμε όλοι ένα όπλο και όποιον μας βρίζει να τον σκοτώνουμε!!!!Ο αστυνομικός ξαναγύρισε να κάνει τσαμπουκάδες στα 15χρονα αν και είχε εντολή να φύγει από εκεί!Μην τρελλάθούμε τελείως τώρα.Έσυ όποιον σε βρίζει τον σκοτώνεις φίλε μου;;;Πόσο μάλλον όταν κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά...ότι θα βρεθούν και πολλοί που θα σε βρίσουν, θα σου πετάξουν πέτρες κτλ.Αν είσαι οξύθυμος, κάνε άλλη δουλειά!!!!

Ανώνυμος είπε...

600 euro ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ελευθερία σε κάθε ψυχή προσμένω...

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ επί του θέματος ,δίχως να λοιδορήσω τους προγενέστερους σχολιαστές μου .
Πραγματικά δεδομένα είναι ότι εκ του αποτελέσματος κρινόμενα ένας 15χρονος έχασε την ζωή του .
Σαν Έλληνες , δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει σε πιο χώρο υπήρξε και δρούσε ο 15χρονος , αλλά σαν πατεράδες ,μανάδες , ( έστω και μελλοντικοί ) να αναλογιστούμε ότι ένας 15χρονος δεν υπάρχει πλέον .
Από την άλλη δέχομαι, ως τραγελαφικό ότι << χρησιμοποιήθηκε >> από κάποιους «στοχευόμενα» κατά ενός εργατικού κλάδου της ΕΛ.ΑΣ .
Απορίας άξιο γιατί άλλα γεγονότα όπως τα θύματα της MARFIN BANK δεν ξεσήκωσαν τέτοιες αντιδράσεις ή οι νεαροί άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν τροφοδότησαν τέτοιες ενέργειες ;

Γιατί στο καθημερινό μας γίγνεσθαι δεν αντιδρούμε όταν ένα λεωφορείο παρασέρνει έναν μαθητή ;
Γιατί δεν υπάρχει όμοια αντίδραση όταν ένας γιατρός αφαιρεί από λάθος ιατρικό μία ζωή ;

Τι είναι αυτό που εν τέλει πρέπει να κατανοήσουμε και να κινηθούμε κατάλληλα κατά τέτοιων ενεργειών ;
( όπως στις τεχνηέντως κατασκευασμένες πορείες δήθεν προς τιμήν ενός 15χρονου που τόσο άδικα χάθηκε )

Επεξεργαζόμαστε όλοι μας συνειδησιακά αυτές τις άσχημες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται αλλά .... τι είναι αυτό που καθορίζει την στάση που θα κρατήσουμε στις αντιδράσεις μας .

Παλιό γνωμικό λέει ότι << όταν πονά κεφάλι κόβεις κεφάλι >> για τους ανόητα σκεπτόμενους .

Μήπως , πρέπει να αντιδράσουμε και κατά των εφοριακών, που μας παίρνουν αυτά τα χρήματα, που μας είναι απαραίτητα για τα προς το ζην ;

ΕΓΩ ,λέω όχι ,
δεν μπορείς να καταδικάζεις έναν κλάδο συλλήβδην,
επειδή κάποιοι προφασίζονται ότι είναι δίκαιος ο αγώνας κατά ενός εργατικού κλάδου , και όταν αυτοί κατηγορούνται εντός του ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ,σου απαντάνε με ειρωνικό και μελιστάλαχτο ύφος ότι εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη .

Είναι απορίας άξιο , που συνεχίζεται να πράττετε από τους " υποτιθέμενα εξεγερμένου " χρησιμοποιώντας >>δόλια<< έναν τραγικό θάνατο για ιδία όφελος .
Ας μας εξηγήσουν επιτέλους ποιόν ωφελεί μια αναπαραχθείσα αρρωστημένη κατάσταση ανάμεσα μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνία .

Μήπως κάποιοι , επιτηδευμένα προσπαθούν να μας αποχαυνώσουν και να μην δούμε τι συντελείται για ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;

Ένας νεαρός σκοτώθηκε συμφωνώ .
Ένας ένστολος αντέδρασε όχι με γνώμονα την διασφάλιση της προστασίας μιας ζωής .

ΑΛΛΑ ποιοί και πως χρησιμοποιούν αυτόν τον θάνατο ;

ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

Πολλά θα ήθελα και εγώ να γράψω μα ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ με κάλυψε πλήρως.

ΙΟΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεροι μια ζωη ψαχνουν για ηρωες.
τεμπονερας , γρηγοροπουλος, παλαιοτερα λαμπρακης μπελογιανης .
ολοι αυτοι ηταν θυματα της κομμουνιστικης προπαγανδας.
οι πραγματικοι δολοφονοι ειναι οι κομμουνιστες.
θυμηθειτε οτι εκεινες της μερες οι μπατσοι ειχαν σπασμενα νευρα, οπου τους εβλεπαν οι πεμτοφαλαγκιτες τους χτυπαγαν και τους πυροβολουσαν.
ηταν θεμα χρονου να πεθανει και καποιος απο την αλλη πλευρα.
οι πραγματικοι δολοφονοι ειναι οι αριστεροι και τα αφεντικα που τους χρησιμοποιουν και βρισκονται πισω τους.

Ανώνυμος είπε...

12:50 να κατηγορείς μια ομάδα ανθρώπων σημαίνει έμμεσα ότι συμβάλεις και εσύ στο χάος που άλλοι ψάχνουν να δημιουργήσουν για εμάς, καλό θα ήταν για σένα και για όλους τους άλλους να μην αναφέρεσαι έτσι σε ομάδες ατόμων, βάρβαροι είναι σε κάθε ανθρώπινη ιδεολογία που υπάρχει (σχεδόν) δε νομίζω ότι επί του παρόντος έχει νόημα να διχαζόμαστε λοιπόν αναζητώντας σε αντίθετες με την δικιά μας ομάδα μειοψηφείες βαρβάρων για να ενδώσουμε σε πρωτόγονα αισθήματα που δεν αρμόζουν σε έναν ενημερωμένο Έλληνα ο οποίος και οφείλει για την πατρίδα του να γνωρίζει ότι η "κυψέλη" έχει περί τους 300 κυφήνες που αρμόζουν εις αφανισμό μόνο και μόνο για την ψυχολογική "μπουνιά" που έδωσαν στο έθνος και το κλίμα κατάθλιψης που πέτυχαν να δημιουργήσουν σε μεγάλη κλίμακα, πέραν του οικονομικού ξεπουλήματος που θεωρώ ξεδιάντροπη ληστεία. Τέλος, προς όλους όσους διάβασαν ως εδώ ή πήρε το μάτι τους, οι μέρες που ζούμε από άποψης συνθηκών είναι κατάλληλες κοινωνικής επαναστάσεως αλλά ο καθένας είναι η επανάσταση και πρέπει να συνηδειτοποιηθεί αυτό καθώς εκλείπει ακόμα.. και 'γω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ εύχομαι το πρωί να μην υπάρχει καπιταλισμός..αλλά μάλλον επειδή δεν κοιμούνται όλοι στον πλανήτη μένει ξύπνιος και αυτός..λίγο αλληγορικό ίσως και να ταιριάζει πολύ στην σουρεάλ πραγματικότητα που ζούμε.. ο κανείς κ' ο καθένας, μια σκέψη δικιά μου και δικιά σου..

Ανώνυμος είπε...

Ο νεκρος ειναι νεκρος.Η τυχη του βρισκεται πλεον στα χερια του Θεου.Οι υπολοιποι χαρακτηρισμοι απευθυνονται στα σπιτια σας....

Ανώνυμος είπε...

4.28 εχεις δικιο ειμαι ο 12.50. Αλλα να ξερεις αν θελουμε να σωθουμε πρεπει να ξερουμε την αληθεια και η αληθεια ειναι αυτη που γραφω .
Δεν εγινε η δολοφονια του Γρηγοροπουλου τυχαια ειχε φτιαχτει εδαφος προηγουμενος .
μην ξεχνατε σκοτωναν μπατσους σαν τις μυγες εκαιγαν την ελλαδα εκαιγαν την αθηνα τα καναλια εκαναν προπαγανδα .
ολα αυτα γινοτουσαν τοτε απο την αριστερα με αρχηγο τον συριζα που σημερα παιζει το ρολο του πατριωτικου κομματος.
Γιαυτο λεω τους αριστερους πεμτοφαλαγγιτες.
το καθεστος που υπαρχει σημερα ειναι κομμουνιστοκαπιταλισμος .
μακαρι να καταφερουμε να επιζησουμε.