Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βελόπουλος - Ελληνιστί 13-12-11 ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νάτος πάλι ο σαρταναβαλος, καιρό είχατε να δείτε τον βιβλιοπωλη ξερεις εσυ να ξεγελας παιδακια για ψηφο πουλωντας πατριωτισμο ατιμουλικο..

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω που το πατε σε αυτο το site......ενω απο τη μια μου δινεις τις συνεντευξεις του Καζακη και απο την αλλη του προδοτη που ενω εβαλε τις υπογραφες του καλα καλα,συμμετεχη και με το κομα του σε αυτη την κωμικη κυβερνηση και τωρα θα μας πει και τι να κανουμε και τα ορυκτα μας......μια ερωτηση......θεωρειτε η οχι προδοτες αυτους που με την υπογραφη τους μας εφεραν εδω;;;

Οβελίξ είπε...

Ελληνας πατριώτης πολιτικός δεν θα μπορούσε ποτέ να ανήκει στο ΛΑΟΣ ή σε κάποιο άλλο κόμμα της υπάρχουσας βουλής!!!Πουλημένοι είναι όλοι τους!!!μόνο λόγια για τα μάτια του κόσμου!!!

Ανώνυμος είπε...

μεχρι πριν λιγο καιρο πιστευα οτι ο βελοπουλος ειναι απ τους λιγους εναπομειναντες αξιολογους πολιτικους...πιστευα πτι ηταν ενας αγνος πατριωτης που πονουσε για την πατριδα του...αλλα...δυστυχως μας διεψευσε..φιλοτομαριστης..παρτακιας..του αρεσουν οι καρεκλες της εξουσιας!!! αισχος κυριε βελοπουλε ψηφισατε αυτην την αηδια-αχταρμα για κυβερνηση αισχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ότι θέλετε,ο βελόπουλος εδώ καί 13χρ φωνάζει γιά τόν τεράστιο ορυκτό πλούτο....τότε καί μέχρι[χθές]όλοι τόν κοροίδευαν,τό 2008 ο Καρατζαφέρης μιλούσε γιά ΑΟΖ,καί ο Καραμανλής δέν ήξερε κάν τί είναι ΑΟΖ,τό θυμάστε??η είναι ψέματα??Είναι η αλήθεια,όσοι έχουν μνήμη ξέρουν..

Ανώνυμος είπε...

Καλά φιλε μου νιώσε ικανοποίση και κοιμήσου τώρα ήσυχος επειδή έλεγε ο σαρταναβαλος ότι έχουμε ορυκτό πλούτο εδώ και 13 χρονια μαζί με τον γελωτοποιό αλλα τα ξεπούλησαν με την υπογραφή και όλα καλά!!Και σε κάνω μια ερώτηση εσύ προσωπικά δεν το ήξερες πριν από τα 13 χρονια που λες τα είπε ο σαρταναβαλος ότι η ελλάδα είχε ορυκτό πλούτο?εκτος και αν δεν άνοιγες κανένα βιβλίο η δε διάβαζες εφημερίδες,ικανοποιήθηκες επειδή τα είπε ο σαρταναβαλος.

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:39

Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι???
"Ωραία" τα έλεγε ο Καρατζαφύρερ σου με τον Βελόπουλο....ok....
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ????

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΦΩΤΟ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΑΙ ή ΟΥ ΒΛΑΚΑ?????

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Ο ΦΥΡΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ??????

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ????? ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ???? ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ????

Επειδή έχεις και μνήμη γελοίε....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, ο Βελοπουλος και ο Αδωνης αν απομακρυνθουν από το Πρυτανειο οπου σιτιζονται θα πρεπει να πεινασουνε, μια και τα κωλοβιβλια τους δεν επροκειτο να τα αγορασει κανεις (λογω πενιας). Απο τι θα ζησουν???? Θα ζητιανευουν????? Ενταχθηκαν λοιπον στο payroll και πουλησανε και τη μανα τους. Απλά παγματα.

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ; ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑ.